dedigin modellerde 2000-2001 model alabilrsin . Ben model icin Hyundai ve kia nın modellerine bakmanı öneririm kia - rio mesala cok uygun bir arac aradıgın özellikleri bunda bilirsin bi toyatanın konforunu vermez ama modeli yüksek olur Fiyatına göre cok harika araclar
arkadasın 15.000 tl bütcesi olduguna gore orta düzey bir geliri var fordun yakıtı biraz onu yorar tüplülerde fordların performansını bi hayli düsürüyor bence pek bakma bunlara
arkadasın 15.000 tl bütcesi olduguna gore orta düzey bir geliri var fordun yakıtı biraz onu yorar tüplülerde fordların performansını bi hayli düsürüyor bence pek bakma bunlara
Bir hayli düşürmüyor. Forumda birçok tüplü focus kullanıcısı var onların söylediklerine göre tüplü gayet uyumlu. Yani bir bora gibi performans yerin dibine geçmiyor.
bende 2002 ghia sıralı sistem gazlı focus var performansından gayet memnunum ben öneririm gazda 200 km yi gördüm