Şimdi Ara

15.01.2015 Perşembe PSN bakımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Dun bır yanımıza ugrasan gorurdun halımızı kerem abı sudan cıkmıs balıga dondu gece gece

Neil Robertson Ali Carter maçı vardı onu izledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 16 Ocak 2015; 10:57:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

neye bakıyorlarsa böyle sık sık, artık kafayı bozmaya başladım.

Dışarı çık gez dolaş hayat PSN den ibaret değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Siz konuyu açan haklı mı haksız mı ona bakın. İlk mesajı bile olsa beni ilgilendirmez. Diyorsanız ki verdiğim para bunu kapsıyor, ayda 3-4 bakıma razıyım, diyecek birşey yok. O zaman oraya yazmayacaklar 30 gün plus- 90 gün plus diye. PSN yine bakımda mı lafından bıktım, bu konuda sıkıntıya da katlanmak arzusunda değilim. Adam gibi servis verecekler dedik ha bugün ha yarın diye, 8 senedir party chat ses kalitesinden bir adım öteye gidemediler.

Plus kaydı yaparken kabul ettiğin maddeler arasında ''İstenilen tarihte bakıma alınacaktır'' maddesini kabul ettiğini bilmiyorsun büyük ihtimal. Biliyorsan mızmızlanma hakkın yok, kendin kabul ediyorsun bakım olayını.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 saat bakim diyor ama ben gece 1 di hala bakimdaydi oynayan arkadaslar da vardi. Bende mi sorun var acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Souvrock

quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Siz konuyu açan haklı mı haksız mı ona bakın. İlk mesajı bile olsa beni ilgilendirmez. Diyorsanız ki verdiğim para bunu kapsıyor, ayda 3-4 bakıma razıyım, diyecek birşey yok. O zaman oraya yazmayacaklar 30 gün plus- 90 gün plus diye. PSN yine bakımda mı lafından bıktım, bu konuda sıkıntıya da katlanmak arzusunda değilim. Adam gibi servis verecekler dedik ha bugün ha yarın diye, 8 senedir party chat ses kalitesinden bir adım öteye gidemediler.

Plus kaydı yaparken kabul ettiğin maddeler arasında ''İstenilen tarihte bakıma alınacaktır'' maddesini kabul ettiğini bilmiyorsun büyük ihtimal. Biliyorsan mızmızlanma hakkın yok, kendin kabul ediyorsun bakım olayını.

1) Mizmizlanma yerine sikayet etmeyi kullansaydin keske. Ben senin ne arkadasinim ne tanidiginim. Bundan sonra konusurken karsidakini de dusunerek konusmani dilerim. Ben sana sahsi bir sey soylemedim, tam tersine para veren herkesin hakki icin soyledim. Destek gorecekken laf mi yiyecegim? Dogru mu sence?
    2) demissin ki kabul ediyorsun, o zaman ben sana kendi kullanim sartlarindan bir madde yapistirayim buraya,

As far as permitted by law: (a) if we fail to deliver any paid-for product available via the SEN, our liability and your only remedy is (at our option) either re-providing the product or adding the amount you paid for the product to your SEN wallet; and (b) our liability and your only remedy in any other case is limited to £50 (or local currency equivalent) or, if higher, the amount of unused funds in your SEN wallet.

Ingilizce bilmiyorsan google a cervirtebilirsin. Burada ne yazdigini bilmek onemli. Maintenance la ilgili maddesinde de kapatabilecekleri yaziyor ama yukaridaki madde senin bunu geri talep edebilme hakkini gosteriyor.

Sanirim anlastik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.