Şimdi Ara

15.01.2015 Perşembe PSN bakımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saat 19:00 da 4 saat sürecek bir bakım varmış. Ben yeniyim PS dünyasında ama çok sık bakım olmuyor mu sizce de? Bir de bakım yaparken servisleri kapatmak hangi çağda kaldı? Yoksa ben mi abartıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedireray -- 13 Ocak 2015; 20:24:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 15.10.2015 ?
  • 15.10.2015e daha cok var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi on ay sonraysa problem yok
  • Pardon biraz yanlış oldu galiba

• 11 mesaj sahibi bir uye ve boyle icerige sahip bilincli uye profili, troll kokusu aliyorum havada...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne diyorsun kardeş açık söyle. Ben anlamam öyle troll elf falan.

• Baktiklarina da degse bari.

• göreceğiz değecek mi ama bu çağda böyle şeyler çok saçma geliyor bana.

• neye bakıyorlarsa böyle sık sık, artık kafayı bozmaya başladım.
  • Sırf bu muhabbet yüzünden cihazı sattım. Yeter artık arkadaş.

• Yurdum insanı olarak hiç sıkıntıya gelemiyoruz.
  • Yaptığımız her şeyin kusursuz olması, her PS4'ü açtığımızda milletle beraber olma arzumuzun depreşmesi, yalnız oyun oynamaktan hiç mi hiç keyif alamamamız, sanal da olsa çevremizde hep birilerine ihtiyacımızın olması, her daim online oynamak gibi sebeplerden dolayı bu bakımlar bizi deli ediyor, lütfen üstüme gelmeyin(!)
  • Bakımı ülkere göre bölseler ve her ülkenin gece saatine denk gelse, zaten avrupayı komple gece 03:00 civarı alsan hepsi neredeyse aynı saat diliminde :) en yoğun saatte bakım yapıyor adamlar.
  • temizlik mi var.
  • Valla beni deli falan etmiyor bakımlar. Sadece internette hizmet veren bir çok firma ile karşılaştırma yapıyorum da bana manasız geliyor. Facebook veya Google'un bakım için kapandığını düşünemiyoruz bile. Bu plus olayı olmasa derim altı üstü bir oyun servisi çok da ciddi masraf yapmıyorlardır 7/24 açık olsun diye. Fakat bu artık ciddi bir gelir kaynağı olsa gerek Sony için.

• Siz konuyu açan haklı mı haksız mı ona bakın. İlk mesajı bile olsa beni ilgilendirmez. Diyorsanız ki verdiğim para bunu kapsıyor, ayda 3-4 bakıma razıyım, diyecek birşey yok. O zaman oraya yazmayacaklar 30 gün plus- 90 gün plus diye. PSN yine bakımda mı lafından bıktım, bu konuda sıkıntıya da katlanmak arzusunda değilim. Adam gibi servis verecekler dedik ha bugün ha yarın diye, 8 senedir party chat ses kalitesinden bir adım öteye gidemediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Yurdum insanı olarak hiç sıkıntıya gelemiyoruz.

Sık sık bakım bahanesiyle oyun zevkimizin içine ediliyor. Üstüne para alınıyor. Kabulleniyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Yurdum insanı olarak hiç sıkıntıya gelemiyoruz.

Sık sık bakım bahanesiyle oyun zevkimizin içine ediliyor. Üstüne para alınıyor. Kabulleniyor musun?

Ayda bir, iki haftada bir yapılan bakım sıkıntı değil benim için. Birkaç saat kapalı kalsa da olur. Oyun dünyası online oyundan ibaret değil.
  • Dun bır yanımıza ugrasan gorurdun halımızı kerem abı sudan cıkmıs balıga dondu gece gece

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.