Şimdi Ara

15.099 TL Toplama Sistem Hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    x99 beşinci değil haswell extreme olarak geçer performans serisi çok çekirdekli haswelleri barındırır .2011v3 sokettir.http://ark.intel.com/tr/products/codename/79427/Haswell-E

5 ci nesil 1150 soket kodlu broadwel işlemcilerdir. -5775C ve Core i5-5675C olmak üzere iris pro grafik barındıran ev kullanıcısına pek bir şey katmayan 2 işlemciden oluşuyor.

4. cü nesil 1150 soket kodlu haswell dir.

6 da skylake dir 1151 sokettir asıl normal kullanıcı için ddr4 skylake ile standartlaşacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 14 Haziran 2015; 1:32:46 >
  • siz onu birakinda ben hala geforce 7100gs kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dreamer Apartment kullanıcısına yanıt
  • @Nerd Miner biraz araştırdım ama öneren ve kullanan birçok kişi var. Ama tabi bir o kadar da şikayet eden mevcutmuş, şaşırdım

@SHIHAD doğru diyorsun aslında, vatanda olmayınca beklemek durumunda kalıyorum mecburi, güvenebildiğim pek site yok ama en iyisi bekleyip 980 sli yapmak

@Gamer Man hayal kurmak mükemmeldir, öneririm. Ama sana tavsiyem bolca post kasacağına hayallerini gerçekleştirmek için çalış, baltalama yapma

@hzyato bi kutu ayranla bir tostunu da alırım ama

@Hyrenayt 980 sli yapacağım. Teşekkürler

@Ahrimar kesinlikle hak veriyorum monitör konusunda 4k oyun için ideal olmadığı için tercih etmedim. Ama evet her an kriz çıkma ihtimali var ve parayı saklamak da doğru bir seçim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.