Şimdi Ara

15.099 TL Toplama Sistem Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, aşağıdaki sistemi salı günü tümüyle satın alacağım. Arkadaşlarla zaten tüm konuları görüştüm herşey hemen hemen yerine oturdu, fakat 3-5 konuda kafama takılan şeyler var, önerileriniz nelerdir bu konularda ve topladığım sistem hakkında önerileriniz var mı? :

Güç kaynağı konusunda dizdiğim sistem için 1000W+ değer lazımmış, şu 4 ü arasında kaldım, zalman iyi markamıdır sizce? Öyleyse onu ekleyem, yoksa diğerlerine yönelcem:
    ->http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm1250-platinum-serisi-80plus-1250w-moduler-guc-kaynagi.html#genel-bakis
    ->http://www.vatanbilgisayar.com/cool-master-v1200-80plus-platinum-1200w-moduler-guc-kaynagi.html
    ->http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-aurum-pro-80plus-gold-1200w-moduler-guc-kaynagi.html
    ->http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-vector-s-serisi-80plus-1050w-silver-guc-kaynagi.html

Monitörde de 2 marka arasında kaldım, biri 3.300 tl iken, diğeri 1.800 lira. Ama özellikleri - boyutu birebir aynı diyebilirim. Tek fark çözünürlük 1 tık daha iyi Asusta yada ben birşeyleri gözden kaçırıyorum, bilemedim :
    ->http://www.vatanbilgisayar.com/asus-pg278q-27-rog-swift-monitor.html
    ->http://www.sanalmarketim.com/acer-predator-xb270habprz-27-1ms-full-hd-144hz-dp-usb30-gsync-led-monitor/p_60122/

2 önemli edit : Amaç ağırlıklı olarak oyun olacak, fiyat olarak da 1 milyar daha aşabilirim, ek olarak klavyem ve 1 tb haricim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retrower -- 13 Haziran 2015; 19:22:48 >

• Millet 15.099 TL'ye oyun oynamak için bilgisayar alıyor.
    Ben 5 yıldır 1150 TL'ye aldığım bilgisayarda GTA 5 düşük ayarda 768p de sürünüyorum.
    Millet mi zengin biz mi fakiriz
    Ama bu arkadaş bu fiyata pc topluyor alır mı?
    Yersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaUnal41

Millet 15.099 TL'ye oyun oynamak için bilgisayar alıyor.
    Ben 5 yıldır 1150 TL'ye aldığım bilgisayarda GTA 5 düşük ayarda 768p de sürünüyorum.
    Millet mi zengin biz mi fakiriz
    Ama bu arkadaş bu fiyata pc topluyor alır mı?
    Yersen

8 yıldır benim de bilgisayarım yoktu, ati 3400hd radeonla kardeşimin bilgisayarında olduğu kadar süründüm, bu süre zarfı içinde bir şekilde birikim yaptım ve senin gibi millet mi zengin ben mi fakirim diye boş boş düşünmedim. Sonuç ortada. Konuşmak için konuşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retrower -- 13 Haziran 2015; 20:27:29 >

• Hangi işi yapıyorsunuz ?
  • 8 yıl ati 3400 kullandıktan sonra bu sistem bünyede ters etki yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

8 yıl ati 3400 kullandıktan sonra bu sistem bünyede ters etki yapar.

Hocam bende 7 yıl amd turion işlemcili, dahili gpulu bir laptop kullandım. Şimdi çığır açıp i5 4460+gtx970 aldım. Bakalım nasıl olcak :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Alper

quote:

Hocam bende 7 yıl amd turion işlemcili, dahili gpulu bir laptop kullandım. Şimdi çığır açıp i5 4460+gtx970 aldım. Bakalım nasıl olcak :D

Hadi seninki bir nebzede, arkadaş çağ atlamak istiyor. ddr2 den ddr4 e geçiyor, işlemci ekran kartı v.s hepsi 5-10 mimari birden atlıyor, hele o mouse, kulaklık, kasa, ses sistemi falan nedir arkadaş kendini kaybetmiş bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 14 Haziran 2015; 1:08:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gereksiz yere bazı ürünlere fazla para yatırmışsınız.

kasa ssd mouse ses sistemi ram vs.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Alper

quote:

Hadi seninki bir nebzede, arkadaş çağ atlamak istiyor. ddr2 den ddr4 e geçiyor, işlemci ekran kartı v.s hepsi 5-10 mimari birden atlıyor

Adamı çarpar hocam :D

• 15.000 TL bütçe ayıracaksanız

i7-5930K
    GTX 980 Ti SLI
    16 veya 32 GB RAM
    1 TB SSD
    2 TB HDD
    Kaliteli kasa ve sıvı soğutma (Corsair tercihim)
    Ve yanına 4K monitör

Öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler boşuna tavsiye vermeyin.Adam hayali sistem topluyor.Aynı konuyu Technopatada açmış:https://www.technopat.net/sosyal/konu/15-099-lira-sistem.208270/
  • @Cpt.Alper hayırlı olsun dostum

@donanımcı123 yapmaz yapmaz merak etme hocam :) Klavyem - mausum zaten g510 - g700 idi. g700 üm kırıldı, tekrar alıyorum. Haricinde zaten daha önceleri de buna benzer sistemler kullanmıştım ama şahsıma ait değildi. İlk defa kendim için topluyorum.

@Tolgá ssd ve kasayı kısabilirim aslında. Tam bilemiyorum ama kasayı çok beğendim aslında.

@Dreamer Apartment 16 bu sistem için düşük dediler, birde neden 5930k ve corsair?

@Gamer Man işte bir boş post kasan zeki daha. Orada konuyu açan arkadaşta benim. Virgülüne kadar da aynı yazı farkındaysan. Bir de oradan tavsiye alıyorum, bunun neyi hayali? Şayet kararımı verirsem çarşamba günü kurulumdan sonra burada görürsün sistemi. Saçma sapan laga luga yapacağınıza başka konularla uğraşın.

Edit : technopatta engellenmişim, hiçbir şey sorup soruşturmadan herkes kafasına göre ban atıyor işe bak :)

Edit : technopatta mesaj yazma cezası vermişler. Sorup soruşturmadan kafalarına göre güya hayali sistem yüzündenmiş Nasip olursa hiç böyle bir düşüncem olmadığı halde çarşamba akşamı sistemi burada göstereceğim. Hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retrower -- 13 Haziran 2015; 21:13:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0uardian

@Cpt.Alper hayırlı olsun dostum

@donanımcı123 yapmaz yapmaz merak etme hocam :) Klavyem - mausum zaten g510 - g700 idi. g700 üm kırıldı, tekrar alıyorum. Haricinde zaten daha önceleri de buna benzer sistemler kullanmıştım ama şahsıma ait değildi. İlk defa kendim için topluyorum.

Edit : technopatta engellenmişim, hiçbir şey sorup soruşturmadan herkes kafasına göre ban atıyor işe gel :)

@Tolgá ssd ve kasayı kısabilirim aslında. Tam bilemiyorum ama kasayı çok beğendim aslında.

@Dreamer Apartment 16 bu sistem için düşük dediler, birde neden 5930k ve corsair?

@Gamer Man işte bir boş post kasan zeki daha. Orada konuyu açan arkadaşta benim. Virgülüne kadar da aynı yazı farkındaysan. Bir de oradan tavsiye alıyorum, bunun neyi hayali? Şayet kararımı verirsem çarşamba günü kurulumdan sonra burada görürsün sistemi. Saçma sapan laga luga yapacağınıza başka konularla uğraşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 13 Haziran 2015; 21:09:41 >

• x99 asus anakartların ünü kötü bu kadar diyeyim araştırmak sana kalsın
  • 15 milyar paran varsa gtx980 sli yapılır böylece para bosa harcanmamis olur

• BF4 ultra 200fps alsan nolmus 100fps alsan nolmus 15.000 tllik bir sistemin sana fazla bi faydası olmucak 5000tllik bir sistem toplayanda ultra açıçak o oyunu Anlamsız bence Bu benim Fikrim. Gtx 980 slı yap bencede mantıklı.
  • Gel sana i3 4160 + gtx 750Ti li bi sistem topluyak bide yanina 120gb 850 evo tamamdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ram'e 2000 tl, 2+1 ses'e 1 000 tl.

allahını severseniz para savurmayı çok seviyorsunuz heralde....

oyun oynayacam diye 15000 tl veriyorsanız buradaki herkes bunun çok çok altına bundan daha iyi sistem düzer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanatairum -- 14 Haziran 2015; 1:01:30 >
  • Yeni nesil sistem malesef çok pahali. Ram, anakart, cpu zaten 5000 lirayı geçiyor. Anlamsız bir durum var ortada. 5. nesil bir sistem yerine 4. nesil bir sistem kurup ekran kartına yüklenmek bence en mantıklısı. 2016 nın ortalarında 144mhz 4k (3840x2160) 1ms monitorler muhtemelen çıkar. 2016 nın sonlarına dogru anca 5. nesil işlemci x99 kart-ddr4 bellek düşünülebilir. benim fikrim böyle. Zaten şu an 4k da 144 mhz veri tasıyan displayportlar yok. Herkes elindeki sistemi korusun. Minimal upgradeler ile bu firmalara çok para kaptırmadan idare edin. Zaten ekonomik kriz ihtimali var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.