Renault clio 1.4 rxt dusunur musunuz hocam ayni fiyat araliginda ben de ariyorum aralik sonunda kredi cekip alacagim icin arastirma evresindeyim su anda radarima bu arac takildi. Donanim olarak tatmin edici gorunuyor kullanici yorumları da olumlu olursa ciddi sekilde bu araci alabilirim
Olabilir
Başka bu fiyatlarda neler var arkadaşlar fiyat aralığını büyüttüm biraz 25 e kadar yolu var hızlı bişeyler var mı bu arada 15-25 aralığında ??
2004 model 171 binde gri renk peugeot var bende düşünürsen
Şahsen o bütçelere Mazda 626 98-01 modellere bakardım. 19-20 bine dijital klimalı yol bilgisayarlı D sınıfı bir araç. Bir de sunrooflu denk getirirsen tadından yenmez. 2.0 motor olmasına rağmen 1.6 ile aynı hatta daha iyi yakıt performansı var. Bende 92 model GE kasası var. 2.0 motor LPG ile uzun yol km'de 18-19 kuruş yakıyor ortalama 110-120 km hızlarda. Donanım ve konfor benzer bütçeli araçlara göre epey önde. Bir de sorunsuzluğu var tabi. Bakımdan bakıma gidiyorum servise.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme