Şimdi Ara

15-18 Bin ₺ ARASI ARAÇ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 15-18 bin fiyat aralığında araç almayı düşünüyorum. Şimdilik kafama en çok yatan 2000-2002 Cordoba var onlara bakıyorum. Sizlerinde önerinizi tavsiyenizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantarams -- 20 Ekim 2016; 20:09:11 >

• Iki kapi sorununuz yoksa 2001-2002 corsa c iki kapilar var. O fiyat bandinda en saglikli gordugum araclar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozandrl

Iki kapi sorununuz yoksa 2001-2002 corsa c iki kapilar var. O fiyat bandinda en saglikli gordugum araclar

Bu arada Üniversitede öğrenciyim eve ikinci bir araç olarak alacağız iki kapıda olabilir onlara da bakarım teşekkürler
  • mantarams M kullanıcısına yanıt
    Benzinli veya lpgli olanlarina bakacaksiniz. Digerleri kamyonet sinifina giriyor cunku. Ozellikle acik mavi ve koyu yesil olanlari cok piyasada,, cruise control olanlari dahi var. Olmasada o da 150tlye taktiriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mantarams

quote:

Iki kapi sorununuz yoksa 2001-2002 corsa c iki kapilar var. O fiyat bandinda en saglikli gordugum araclar

Bu arada Üniversitede öğrenciyim eve ikinci bir araç olarak alacağız iki kapıda olabilir onlara da bakarım teşekkürler

Alıntıları Göster
    biraz zorlarsan 206 temiz bulunur bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

biraz zorlarsan 206 temiz bulunur bence.

Peugeot tercih etmeyi düşünmüyorum arıza çok çıkarıyor diyorlar
  • Marea o fiyata bineceğin iyi arabalardandır hocam öğrenciyim diyosun brava da bakabilirsin.
  • mantarams M kullanıcısına yanıt
    Diyorlari birak usta . biz 6 sene dizelini kullandik normal bir ara gibi masraf cikardi . tek sorunumuz 6 yil icinde 3 kez degismek zorunda kaldigimiz devirdaim pompasiydi. O da abartilacak bir ariza degildi .

Ayrica araci akrabamiza sattik su an 300 bine yakin adam cokta memnun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 20 Ekim 2016; 22:13:47 >
  • Peugeot 206 xdesign benim akrabamda kullanıyor 2006 modelini sifir almisti bir kere ariza cikardigini görmedim. Ayrica ben de bu fiyat bandinda lpgli arac arayışındayim
  • quote:

Orijinalden alıntı: raif efendi

Marea o fiyata bineceğin iyi arabalardandır hocam öğrenciyim diyosun brava da bakabilirsin.

Fiat kesinlikle düşünmüyorum hocam birazda konfor donanım olarak kendini göstersin istiyorum
  • quote:

Benzinli veya lpgli olanlarina bakacaksiniz. Digerleri kamyonet sinifina giriyor cunku. Ozellikle acik mavi ve koyu yesil olanlari cok piyasada,, cruise control olanlari dahi var. Olmasada o da 150tlye taktiriliyor

Peki bunların satımı nasıl olur uğraştırır mı tek kapı olduğu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: x e deger veren adam

Peugeot 206 xdesign benim akrabamda kullanıyor 2006 modelini sifir almisti bir kere ariza cikardigini görmedim. Ayrica ben de bu fiyat bandinda lpgli arac arayışındayim

O zaman alacağımız arabayı burada bulalım inşallah
  • Ben su anda piyasay bakiniyorum aralikta kredi cekince hosuma giden moturu sasesi saglam olan ilk araci alacam
  • Temiz Cordoba bulun, a3 a4 golf passatta kullanılan meşhur 1.6 hitler motor vardır üzerinde. Lpg'ye tam uyumludur.
    Kullanımı keyflidir, signo almaya çalışın donanım yeterlidir. İlk arabamdı, 2001 cordoba signo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x e deger veren adam

Ben su anda piyasay bakiniyorum aralikta kredi cekince hosuma giden moturu sasesi saglam olan ilk araci alacam

Aynen bende bir çok modeli inceliyorum temiz düzgün uygun fiyatlı bişey bulunca alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

Temiz Cordoba bulun, a3 a4 golf passatta kullanılan meşhur 1.6 hitler motor vardır üzerinde. Lpg'ye tam uyumludur.
    Kullanımı keyflidir, signo almaya çalışın donanım yeterlidir. İlk arabamdı, 2001 cordoba signo.

Bizimde 2002 model sıfır aldığımız mavi cordobamız vardı hoşumada gidiyordu şimdi eve ikinci araç ihtiyacı doğunca seçeneklerimiz arasında bulunuyor tabi
  • Polo
    İbiza aklıma gelenler bunlar. Piyasa balon gibi şişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeehee.

Polo
    98 99 polo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeehee.

Polo

polo düşünmüyorum hoş durmuyor o kadar ibiza da temiz yok o fiyatlara hocam ondanda o yüzden vazgeçtim
  • Renault clio 1.4 rxt dusunur musunuz hocam ayni fiyat araliginda ben de ariyorum aralik sonunda kredi cekip alacagim icin arastirma evresindeyim su anda radarima bu arac takildi. Donanim olarak tatmin edici gorunuyor kullanici yorumları da olumlu olursa ciddi sekilde bu araci alabilirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.