Şimdi Ara

15-19 bin TL öğrenci otomobili!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ford Fiesta 1.4 TDCI tavsiye ederim hem yakış konusunda iyidir hemde kendi kulvarında güzel bir araç.
  • Bugün ustama da uğradım. O da fiestaya olur u verdi. Ve hala kimse civic demedi

Sanırım ibreler fiestaya döndü. Son sorumu sorarak topici noktalamak istiyorum.

2004 2005 1.4 TDCI temiz fiestaların piyasası nedir ? Araçta dikkat etmem gereken özel bir şeyler var mı? 150bin km de turbosunun bitmesiyle ilgili sıkıntılar duymuştum. Ne derece doğrudur?
  • e hadi bakalım hayırlısı olsun.

• yÜKSKE MODEL , DİZEL ELDEN KOLAY ÇIKACAK ARABA BAKACAKSIN

Dizel olmazsa da tüplü olsun.
  • ben de aynı bütçeyle fabia 1.2 bakıyorum. acelem yok o yüzden clio 3 1.2lerin de ucuzlamasını bekliyorum bi yandan :)
    ikinci el baslı basına kocaman bi soru işaretiyken dizel almak daha büyük sıkıntı sanki. nasıl kullanıldı, bakımları yapıldı mı. sen kız gibi bakacaksın arabaya da senden önceki naptı o dizel yavrucağa :)
  • madem öğrencisin 206 cc
  • @omer-asit
    O konuda ustama expertiz raporuna güveneceğim, yapacak başka bir şey yok

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Şimdi sıra temiz bir fiesta bulmakta
  • fiat palio alabilirsin. sıralı sistem düplüsü az yakar. 15.000'e de rahat bulunur temiz ve yeni bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyingelephant

@omer-asit
    O konuda ustama expertiz raporuna güveneceğim, yapacak başka bir şey yok

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Şimdi sıra temiz bir fiesta bulmakta

bugün galeride gördüm. fiesta tdci. camlar açılmış koltuk atılmış ruhsata işlenmiş. 177bin kmde araba. 12600 yazıyodu. ben biraz bakınca birisi çıktı yardımcı olayım diye. şöyle temiz böyle temiz işte şirket arabası değil binilmek için alınmış bu araba bizim tanıdıktan araba vs vs. fiyatta yardımcı olacaklarını söylediler gerçi ama bana çok geldi. belki senin işine yarar diye yazayım dedim.
    inş bulursun hocam istediğin gibi bi araba. burada da paylaşırsan güzel olur

• Fiesta ve corsa diyorum dostum!, yeni az kmli bulmaya çalış dizel olmalı öğrenci insansın sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer-asit

bugün galeride gördüm. fiesta tdci. camlar açılmış koltuk atılmış ruhsata işlenmiş. 177bin kmde araba. 12600 yazıyodu. ben biraz bakınca birisi çıktı yardımcı olayım diye. şöyle temiz böyle temiz işte şirket arabası değil binilmek için alınmış bu araba bizim tanıdıktan araba vs vs. fiyatta yardımcı olacaklarını söylediler gerçi ama bana çok geldi. belki senin işine yarar diye yazayım dedim.
    inş bulursun hocam istediğin gibi bi araba. burada da paylaşırsan güzel olur

hocam ne kadar dil dökseler de o tarz van araçların çoğu en azından bi süre ticari olarak kullanılmıştır. 177 bin km diyorsunuz üstelik. Nerden baksanız senede 30 bin kilometre yapar ki bence ticari olma riski hayli yüksek bir araç. Gerçi ben gri veya beyaz düşünmediğim için ticari alma ihtimalim yok gibi

• Eskiden 15.000'e memur arabası derdik şimdi öğrenci arabası.Gelişiyoruz,zenginleşiyoruz

Ben olsam fiesta alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopDream -- 4 Şubat 2011; 23:52:56 >
  • benzinli clio hb de düşünebilirsin sorunsuz araçtır ucuza gelir hem , yazdıklarının arasından fiesta dizel tavsiyem
  • Herkes fiesta'da karar kıldığına göre mutabıkız sanırım artık

quote:

Orijinalden alıntı: StopDream

Eskiden 15.000'e memur arabası derdik şimdi öğrenci arabası.Gelişiyoruz,zenginleşiyoruz

öğrenci arabası geniş bir kavram bence. skoda favorit gibi arabalardan başlar jaguar() a kadar gider dmi efendim

• Şaka yapıyorum.Güle güle kullanın :)
    Fiesta sizin için gerçekten iyi bir tercih olacaktır.
  • Fiesta güzel şahlanıyor güle güle kullanın.
  • Anladığım kadarıyla mantığın fiesta, gönlün honda diyor hadi bakalım hangisini alırsan al resim koy konuya hayırlısı olsun.
  • Babamın müdahalesiyle şimdi bir de hyundai getz 1.5 crdi 88 ps çıktı piyasaya...
    Fiestayla karşılaştırmamız gerekirse ne gibi avantaj ya da dezavantajları vardır?
    Beni tek cezbeden aradaki 20 hp lik fark
    Ama sorun şu ki; 1.4 tdci klasik psa motoru, yani tanıdığım, bildiğim bir motor. CRDI motorla ilgili olarak bildiğim tek şey ise triger in zincir olması.
    Kısacası yabancısı olduğum bir motor.

Neyse cevaplarınızı bekliyorum
  • 1.4 tdci motoru her yönden 2ye katlar bu crdi88lik olanlar 4 silindir,85lik 3 silindir olan eski versiyonlar da var..
    motor harici getzde; iç hacim,yerden yükseklik daha fazla, fakat yol tutuş daha zayıf.. getz güzeldir..
    ibiza da düşünebilrsin..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.