Şimdi Ara

15-20binTL civarı araba önerileriniz ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Honda city hakkında bilginiz varmı peki ? Colt sedanı varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Math.

quote:

Orijinalden alıntı: craazy87

quote:

Orijinalden alıntı: Math.

Golf...

golf biraz ağır geliyor. Eski modelde almak istemiyorum. Chevrlet aveo veya lacetti hakkında bir bilgi alabilsem kafamda bazı şeyler netleşecek. Şu an araştırma içindeyim düşük km'de satan çok. Acaba kronik bir sıkıntısımı var diye düsünmeden edemiyorum.

Merivaya bak 1 numara aractir

Dikkat et virajda saga sola yatma

Alt komsumuzda 2004 meriva var. Araba hakkında gercekten yapacagım tek yorum bu olur. Dengesiz.
    Virajlarda cok dagılıyor. Zaten sahibide ne minibüs olsun ne otomobil olsun arada olsun diye aldım demişti.

• Kuzenim chevrolet kalos almış ben çok beğendim ona da bakabilirsin bence.
  • bence symbol,clio görünce arkana bakmadan kaç Hyundai Elantra yada marea yı da listene ekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Symboll cliodan bu forum sayesinde sogudum. :) yavas yavas düsüncelerim sekillendi. Fiat punto, Skoda fabia veya hyundai elantra veya era reno megane2 de olabilir. Bakalım hangisi daha f/p bakımından cazip gelirse onu alcam.
  • bence megane 2 yi de eleyin çünkü temizi bütçenizi aşar

• kardesim benim sana önerim 2006 + model marea temizini bulabilirsin.Bende bu sıralar bu aracı arıyorum.Hatta vip bulursan kaçırma.

• 5k stilo akar gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

5k stilo akar gider.

Stillo yu cok arastırdım. Gercekten mükemmel gibi gözüküyor fakat bildigim kadarıyla parcaları cok pahalı üstelik o kasanın tutulmadıgını biliyorum. Bi kac galerici arkadasım var onlarda önermeyince elemek zorunda kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: craazy87

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

5k stilo akar gider.

Stillo yu cok arastırdım. Gercekten mükemmel gibi gözüküyor fakat bildigim kadarıyla parcaları cok pahalı üstelik o kasanın tutulmadıgını biliyorum. Bi kac galerici arkadasım var onlarda önermeyince elemek zorunda kaldım.

Fiat stilo galerici arabası değildir o yüzden önermezler. tutulmadıgı doğrudur ama tutulmaması bir avantajdır çünkü 40 defa el değiştirmez. stiloyu yaşayan bilir.
  • punto
  • tek tavsıyem 307 den uzak dur derım ıkı yıl kullandım satdım tam bır sanayi arabası ayrıca nasıl kulanırsan kullan kronık sorunlu..
  • Yorumlar için teşekkürler. Yüksek ihtimalle fiat punto alacağım. Punto kullanıcısı varsa yorum yaparsa sevinirim.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-acillllll......acillllll....ihtiyactan-132490294/detay

Arkadaşlar bu arabayı bi incelermisiniz lütfen.Nedir ne değildir nasildir yardimlariniza cok ihtiyacım var. Ayrıca araba alırken en cok neye dikkat edilmelidir.
    Km 135binin üstünde olmamasına dikkat ediyorum simdilik fakat 150binde cok güzel mitsubishi lancerlar var. Aracın sorunsuz oldugunu forumdan arastırmalarım dogrultusunda ögrendim. Su an kafam öyle karısıkki ne yapacagımı acıkcası bilmiyorum :S

Bu aradada Seat ibiza secenekler arasına girdi. Fiattan uzak durmam gerektigini düşünüyorum. Dolayısıyla puntolara su an icin hic bakmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.