Şimdi Ara

15-20binTL civarı araba önerileriniz ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda araba almayı düşünüyorum fakat karar veremedim. Bi yardımcı olursanız sevinirim.
    Maddi olarak 15-20bin lira param mevcut. Araştırmalarımda 2 araç bulabildim. Link vermek yasak degildir umarım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-cok-acil-satilik-307-ful-orjinal-degisensiz-124101028/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orjinal-degisensiz-1.6-xt-full-126720075/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-acil-satilik-66-bin-kmde-2006-model-skoda-fabia-132508787/detay

Fabia 1.2 motor olduğu için beklentilerimi karşılayamayabilir.Yakın cevremde peugeotdan uzak dur diyor fakat elimde olan paraya en ideal bu arabalar geldi.

Sizce hangisi daha iyi performans/fiyat bakımından. Bunların haricinde bu fiyata alabileceğim araba önerileriniz varmı ?

İsteğim fazla masraf çıkarmasın performansı iyi olsun, km fazla uçuk olmasın.

Bu arada fiat puntolarda kafama takıldı. Biraz öneri gelirse karar vermem daha kolay olacak lütfen yardımcı olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_Deniz -- 29 Temmuz 2013; 10:48:08 >

• peugeot yu boşver aynı fiyatlara ford fiesta derim. şöyle 1.4 comfortları var 2004-2005 leri 16-17 civarında ve seni hiç üzmez. benimde alacağım araba olur kendileri. fiat puntoda var dediğin gibi ama ben fiestadan yana kullanıyorum tercihimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secco35 -- 29 Temmuz 2013; 14:39:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: secco35

peugeot yu boşver aynı fiyatlara ford fiesta derim. şöyle 1.4 comfortları var 2004-2005 leri 16-17 civarında ve seni hiç üzmez. benimde alacağım araba olur kendileri. fiat puntoda var dediğin gibi ama ben fiestadan yana kullanıyorum tercihimi.
    307'lerin fiyatları yuksek geldi bana.

2005 model 110binde 1.6 benzinli 307'yi 20 bin'e sattık 4 ay once.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secco35

peugeot yu boşver aynı fiyatlara ford fiesta derim. şöyle 1.4 comfortları var 2004-2005 leri 16-17 civarında ve seni hiç üzmez. benimde alacağım araba olur kendileri. fiat puntoda var dediğin gibi ama ben fiestadan yana kullanıyorum tercihimi.
    Teşekkür ederim yorumun için. Şu saate kadar bi araştırma yaptım üste 2-3 daha koyup renault symbol almak daha akıllıca geldi. Şu an 2010 model 50-60bin kmde 22-23bin lira. İyice kafam karıştı. Hayırlısı olsun fiestayıda aklıma yazdım bu arada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

Araçtan memnunmuydun peki ? Yakıtı nasıldı performans tatmin edicimi ? cok fazla arıza veriyormu biraz bahsedersen sevinirim. Piyasası ne alemde ne kadar sürede sattın onuda yazarsan sevinirim.

Üst konuda chevrolet lacettiden bahsetmiş arkadaşın birisi. Ufak bi araştırma yaptım 2010 model 15000km de 20binTL nasıldır ne degildir piyasası nasıldır bilemiyorum. Önceden para yoktu her arabayı alırdık, Şimdi para var araba alamıyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_Deniz -- 29 Temmuz 2013; 17:48:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: craazy87

quote:

Araçtan memnunmuydun peki ? Yakıtı nasıldı performans tatmin edicimi ? cok fazla arıza veriyormu biraz bahsedersen sevinirim. Piyasası ne alemde ne kadar sürede sattın onuda yazarsan sevinirim.

Merhabalar,

Araba 1 hafta icinde satıldı. 2. elde sorun yasamadık. Bir sefer ısıklarda dururken birisi sag taraftan carpmıstı. Sag camurluk degismisti arac daha 1 haftalık iken.Dosemeleri, boyası herseyiyle tertemiz bir araçtı. Üst modele gecmek icin satıldı.

Konfor olarak memnunduk genel olarak. LPG uyumu icinde iyi seyler duymustum ama ihtiyac hissetmedik. 8 senede 110 bin km yol yaptık zaten.Yakıtıda pek fazla üzmedi. Emsalleriyle yakındı ama performans olarak gercekten dusuktu. Sanzıman ciddi manada kotuydu. Manueldi ama sanki kamyon kullanır gibi hissettiriyordu.Hele ki bir geri vitese geçişi vardı tüm mahalleyi uykudan uyandırıyordu. Pek elektronik arızayla karsılasmadık. Zaten servis ve parca sorunuda yok. Ustaların tanıdıgı bir araç

• quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

Araba 1 hafta icinde satıldı. 2. elde sorun yasamadık. Bir sefer ısıklarda dururken birisi sag taraftan carpmıstı. Sag camurluk degismisti arac daha 1 haftalık iken.Dosemeleri, boyası herseyiyle tertemiz bir araçtı. Üst modele gecmek icin satıldı.

Konfor olarak memnunduk genel olarak. LPG uyumu icinde iyi seyler duymustum ama ihtiyac hissetmedik. 8 senede 110 bin km yol yaptık zaten.Yakıtıda pek fazla üzmedi. Emsalleriyle yakındı ama performans olarak gercekten dusuktu. Sanzıman ciddi manada kotuydu. Manueldi ama sanki kamyon kullanır gibi hissettiriyordu.Hele ki bir geri vitese geçişi vardı tüm mahalleyi uykudan uyandırıyordu. Pek elektronik arızayla karsılasmadık. Zaten servis ve parca sorunuda yok. Ustaların tanıdıgı bir araç

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. 307yi tamamen sildim kafamdan.. chevrolet Lacetti hakkında bilgin varmı ?
    Bu gidişle yüksek model symboll veya clio alcam gibi geliyor..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. 307yi tamamen sildim kafamdan.. chevrolet Lacetti hakkında bilgin varmı ?

Lacetti hakkında bir bilgim yok.

Ama 307 Clio'dan daha konforlu bir araçtır.

Araç almak zor iş, kolay gelsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

Lacetti hakkında bir bilgim yok.

Ama 307 Clio'dan daha konforlu bir araçtır.

Araç almak zor iş, kolay gelsin

Alıntıları Göster
    Teşekkürler. Cherolet Lacetti , Suzuki swift hakkında bilgileri olan araçlar hakkında yorumları yazabilirmi acaba ..

• quote:

Teşekkürler. Cherolet Lacetti , Suzuki swift hakkında bilgileri olan araçlar hakkında yorumları yazabilirmi acaba ..

Lacetti fiyatına göre iyi arabadır tüp olmazsa çok yakar ve 2. eli çok ağır aracın. 1 yıl punto kullandım o konudada yardımcı olmaya çalışırım
  • Golf...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Math.

Golf...

golf biraz ağır geliyor. Eski modelde almak istemiyorum. Chevrlet aveo veya lacetti hakkında bir bilgi alabilsem kafamda bazı şeyler netleşecek. Şu an araştırma içindeyim düşük km'de satan çok. Acaba kronik bir sıkıntısımı var diye düsünmeden edemiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Math.

Golf...

golf biraz ağır geliyor. Eski modelde almak istemiyorum. Chevrlet aveo veya lacetti hakkında bir bilgi alabilsem kafamda bazı şeyler netleşecek. Şu an araştırma içindeyim düşük km'de satan çok. Acaba kronik bir sıkıntısımı var diye düsünmeden edemiyorum.

Merivaya bak 1 numara aractir

Dikkat et virajda saga sola yatma

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

Mitsubishi lancer 1.6+lpg, bu fiyata çok temiz bulursunuz sanırım.
    19000a alsanız + lpghttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-ruhsatsahibinden-orjinal-2006-mitsubishi-lancer-1,6-confort-plus-132569970/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-lancer-plus-mt-129339768/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-altan-otomativden-2006-karizma-132045945/detay

Bazı dostlarımda mitsubishi lancer'ı önermişti. Sorun çıkarmayacağından süphem yok fakat o arabayada öyle binilmez hakkını vermek lazım ufak tefek modifiye derken gelen giden tüm paramı arabaya yatırırım :) üstelik bildiğim kadarıyla çok yakıyor.

Chevrolet hakkında bilginiz varmı acaba lavetti veya aveo ??

Math. dostm Meriva cok bicimsiz duruyor :) Pek ısınmadım o araca

• quote:

Orijinalden alıntı: o.so

quote:

Lacetti fiyatına göre iyi arabadır tüp olmazsa çok yakar ve 2. eli çok ağır aracın. 1 yıl punto kullandım o konudada yardımcı olmaya çalışırım

Lacetti veya aveo duruşu ve fiyatı itibariyle cazip geliyor bana. Foruma ilk konu açtığımda %80 punto vardı aklımda taki Lacetti ve aveo 'yu araştırmaya başlayana kadar :S
    Chevrolet hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim piyasası nasıl performans sürüs keyfi konforu nasıl ?? Gercekten para yokken her arabayı alıyoduk. Simdi para var araba secemiyoruz. Cok zor bir işmiş araba almak..

• Niye orijinal binince polis ceza mı kesiyor?
    Gayet de orijinal binilir modifiye filan gerekmez. Modifiye diye arabaları pavyona çevirmişler zaten temiz lancer bulmak zorlaşıyor.

Konforu o dönemdeki birçok C sınıfından iyi, iç ve bagaj hacmi gayet yeterli, kasaya yetecek motoru var 98hp sanırım, lpg de var tamamdır.
    Mitsubishi arabaları fabrika değeri tutturur. benzinde binersen her araç çok yakar... benzin için şehir dışı 5,5 şehir içi 9lt fabrika değeri.
    LPG var diye biraz bas, klimalı gez sana LPG'de 29-32kuruş arası şehir içi olur(LPG 2,69TL'den hesap yazdım) uzun yolda yine aynı şekilde kullan 19-22 kuruş arası olur... Çok yakıyor diyen, lancer diye basıyor da basıyordur... Şu anda hem dizel pahalı hem benzin hem lpg...
    ABS airbag filan var, ncap 4yıldız almış fena değil...

Eski chevroletleri bilmem, bilmek de istemem

• quote:

quote:

quote:

Lacetti veya aveo duruşu ve fiyatı itibariyle cazip geliyor bana. Foruma ilk konu açtığımda %80 punto vardı aklımda taki Lacetti ve aveo 'yu araştırmaya başlayana kadar :S
    Chevrolet hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim piyasası nasıl performans sürüs keyfi konforu nasıl ?? Gercekten para yokken her arabayı alıyoduk. Simdi para var araba secemiyoruz. Cok zor bir işmiş araba almak..

lacettiden fazla konfor beklemeyin, kasası bence şık bir araç, tüp takarsanız ekonomik olur performansı vasattır, piyasasıda zayıf bir araç ama chevroletlerin geneli 2. el piyasasında zayıftır zaten aveo diyen arkadaşlar genelde güvenlik ekipmanlarını ve donanımını sebep gösterir ama hem ekonomik bir araç değil hemde 2. eli berbat yani ben sırf donanım için alırım diyorsanız buyrun. aracın tasarımıda bir tuhaf sanırım tasarlarken tam ortaya güzel bir şey çıkıyormuşki biri birden ortaya bi b*k atmış ve ortaya böyle bir kasa çıkıvermiş

• quote:

quote:

quote:

quote:

lacettiden fazla konfor beklemeyin, kasası bence şık bir araç, tüp takarsanız ekonomik olur performansı vasattır, piyasasıda zayıf bir araç ama chevroletlerin geneli 2. el piyasasında zayıftır zaten aveo diyen arkadaşlar genelde güvenlik ekipmanlarını ve donanımını sebep gösterir ama hem ekonomik bir araç değil hemde 2. eli berbat yani ben sırf donanım için alırım diyorsanız buyrun. aracın tasarımıda bir tuhaf sanırım tasarlarken tam ortaya güzel bir şey çıkıyormuşki biri birden ortaya bi b*k atmış ve ortaya böyle bir kasa çıkıvermiş

Alıntıları Göster
    Yorumlar için teşekkürler. Kafam allak bullak oldu. Peki 20bin liraya model olarak biraz yüksek ne alınabilir. Görünüşüde önemli benim için. ( Lancer aklımda ;) onun haricinde alternatif ? )

• Aveo bakıyorsanız, colt da olur, 2008 model eski kasa colt bulunur, aveo'yu(söylediğiniz fiyattaki aveolar için diyorum) havada karada tokat manyağı yapar her türlü konuda...
    Ben imzadaki yeni kasa coltu 22500e aldım 2009 model, lpgli olarak... Şu an tabi bu fiyata biraz zor

Modelli alacağınıza orta karar olsun...
    varsın 2yaş yaşlı olsun, abs, klima, airbag, sağlamlık, sorunsuz, yakıt derdi olmasın... Tenekeye eşeğe değil de at'a binin

Lancer ile aveo mukayese bile edilemez... 2006-2008 aveo'ların ne kadar güvenlik yoksunu bilmeyen yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 29 Temmuz 2013; 19:20:47 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.