Şimdi Ara

15-20k arası TV tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar yıllardan beridir kullandığımızve bir kez olsun arza vermeyen Sony TV yaramaz misafir çocuğu sebebiyle ömrünü tamamladı:(

Sonuç olarak TV arayışına girdim araştırdım baya, mağazalarda da gezdim. Philipsin bir TV'si beni benden aldı ama Philips ile sıkıntı yaşamış çok kişi gördüm ve vazgeçtim. Aslında bütçe yetmiyor yoksa teknoloji şans işi. Neyse en son geldiğim noktada eskisi gibi TV izleyen kimse kalmadı artık o yüzden evdekiler bir TV'ye 30 40k versem beni çiğ çiğ yer.

Çok uzatmadan sonuca gelecek olursam bir arkadaşın evinde onvo marka TV gördüm çok büyük ve güzeldi ama göründüğü gibi olmadığını biliyorum çünkü ucuz bir marka. Neyse IPS panelli sesi iyi ve uzun yıllar götürecek kararlı bir TV arayışındayım. Fiyat sebebiyle çok şey isteme lüksümün olmadığının farkındayım ancak bu bütçede alabileceğim en iyi TV'yi almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Oncelikle ips almayin. Yeterli parlaklığa ulaşamıyor. Uygun butce için tcl p635, p735, p755 bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • escudo76 E kullanıcısına yanıt
    Evet bende tam ona bakıyordum şu anda. Ama VA panel sanki bu modeller

• Miru kullanıcısına yanıt

Zaten va panel iyidir. En iyi tv ler va paneldir. Tcl nin en alt serisi tv leri bile direct led dir. Samsung ve lg nin giriş seviyesi tv leri edge led dir. Ayrica google tv dir. Harici bir tv box cihazi almanıza gerek yoktur

• escudo76 E kullanıcısına yanıt
    Peki hocam başınızı ağrıtmadan son kez sormak gerekirse ram 2 depolama 8 16 düzeylerinde bunlarda. Bu değerler uzun süreli kullanımda donma kasma yapmaz mı çok fazla?

• Miru kullanıcısına yanıt

Xiaomi tv box da 2 gb ram. Ben su an p735 kullaniyorum. Xiaomi tv box ile ayni hızda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30-35K arası Laptop önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.