Şimdi Ara

15-25 arası laptop tavsiyesi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aşağıda saydığım aktiviteleri yapabileceğim bir bilgisayar arıyorum. Tavsiye ederseniz çok sevinirim.

1- lol, metin 2, mont and blade warband gibi oyunları orta ayarlarda oynayabilmek.

2- word ve Excel kullanabileceğim.

3- film izleyip kasmadan internette dolaşabileceğim.

4- beni 4-5 yıl götürebilecek.

Bu özelliklere sahip bilgisayar tavsiye edebilirseniz çok sevinirim. Bütçem 15-25 bin tl arası.

• Birde freedos olmasın lütfen. Windows 10-11 yüklü olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayartavsiyesi -- 18 Ağustos 2022; 15:48:28 >
  • https://forum.donanimhaber.com/sifir-acer-nitro5-i5-12-nesil-6-gb-rtx-3060-e-k-16-gb-ram-ilk-gelen-alir--153653502#153666327

an ıtıbarıyle ultrada , mount blade bannerlord oynuyorum , değerler yazıyor :)

15-25 arası laptop tavsiyesi lazım

• CihangirKennedy kullanıcısına yanıt

Çok saolun hocam. Kaç gündür karar verememiştim.

• Oyun odaklı kullanım yapacaksanız şöyle bir şey işinizi görür,marka değeri de yüksektir.Kendim GP76 Leopard kullanıcısıyım,cihazdan oldukça memnunum.Ekranı ve işlemcisi oldukça kuvvetli bir cihazdır,parası da ona göre haliyle.Kasa kalitesi orta halli,MSI'ın en iyisi değil.

Daha taşınabilirliğe önem verip,uygun yollu olsun,iş hayatında güçlü olsun bunun yanında da orta halli oyunları oynayabileyim diyorsanız bu da çok iyi iş görür kaliteli cihazdır.

• PoloClassic75 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.