Windows 11 yeni kullanıcı
Merhaba arkadaşlar.
Konunun nereye açılacağını bilmediğim için buraya açtım özür dilerim.
Bilgisayarımı arkadaşımla birlikte kullanacağım. Ona yeni bir oturum açtım, benim yönetici oturumumdaki e mail,google geçmişi vb. Bilgilerime ulaşabilir mi ? 2 farklı oturum oldu şuan bilgisayarımda benim e mail, maaş bordrosu, arama geçmişime falan ulaşmasını istemiyorum. Eğer ulaşabiliyorsa bilgisayarımı paylaşmayacam.
Şimdiden teşekkür ederim.
15-25 arası laptop tavsiyesi lazım
Merhaba arkadaşlar. Aşağıda saydığım aktiviteleri yapabileceğim bir bilgisayar arıyorum. Tavsiye ederseniz çok sevinirim.
1- lol, metin 2, mont and blade warband gibi oyunları orta ayarlarda oynayabilmek.
2- word ve Excel kullanabileceğim.
3- film izleyip kasmadan internette dolaşabileceğim.
4- beni 4-5 yıl götürebilecek.
Bu özelliklere sahip bilgisayar tavsiye edebilirseniz çok sevinirim. Bütçem 15-25 bin tl arası.
Laptop tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar.
Bir okula öğretmen olarak yeni atandım, sınıfta öğrencilere projeksiyon cihazından ders ile ilgili görselleri aktarmak, ofise programları kullanmak, orta seviyeli oyunları oynamak ve film izlemek için Laptop alacağım. 6000-7000 arası Laptop tavsiye ederseniz çok sevinirim. İyi günler
Laptop tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar.
Bir okula öğretmen olarak yeni atandım, sınıfta öğrencilere projeksiyon cihazından ders ile ilgili görselleri aktarmak, ofise programları kullanmak, orta seviyeli oyunları oynamak ve film izlemek için Laptop alacağım. 6000-7000 arası Laptop tavsiye ederseniz çok sevinirim. İyi günler
Laptop tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar.
Laptop tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar.
Bir okula öğretmen olarak yeni atandım, sınıfta öğrencilere projeksiyon cihazından ders ile ilgili görselleri aktarmak, ofise programları kullanmak, orta seviyeli oyunları oynamak ve film izlemek için Laptop alacağım. 6000-7000 arası Laptop tavsiye ederseniz çok sevinirim. İyi günler.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 25
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.110 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları