Şimdi Ara

15.276 ile Hangi Tıplar Gelir? Yoksa Mezuna Kalınır Mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
3.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Düşünmedim bilginiz var mıdır Alanya hakkinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jerlamarel kullanıcısına yanıt
    Hocam yıllara göre 12,2 12,4 13,2 13,8
    Şeklinde gidiyor yani biraz zor açıkçası ben de gitmek isterdim oraya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Eğitimi konusunda bilgi olmadığı için endişelerim var Adanaya yakın olduğu için Muğla nın ardına yazabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asla mezuna kalma bence siralaman çok iyi pek cok tıp gelebiliyor ben 14k bekliyordum beklediğimden çok çok düşük geldi 14k gelse dünyalar benim olurdu ama şu an hedefledigim yerden uzağım bence 15k sıralama mezuna bırakılacak bir sıralama değil:(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • navi markelof N kullanıcısına yanıt
    Pek profesor kadavra yok oturmamis falan dediler

Yanılmıyorsam muğla ingilizce oluyor. Bolu, ısparta, alanya vs. de. Tercih kılavuzuna bakın bir sürü yer var diye biliyorum.

• GeneralBeterali kullanıcısına yanıt
    Hocam Zonguldak’ı önerir misiniz? İyi midir eğitim kalitesi, imkanları?

• 1-Eğitim kalitesinde sıkıntı yok hocaları çoğu prof işinde tecrübeli kişiler sınıf geçmesi zor mu çalışmana bağlı 250 kişiden 50 si kalır 50 si finalsiz geçer geriside finalle geçer belki zorluğu hakkında izlenim verebilr bu bilgi.
    2-Kampüsü Türkiyenin en büyük kampüslerinden ama içi çok dolu diyemem eski bir üniversite olmasından dolayı fakülte binaları genel olarak eski .Tıp fakültesi derslik olarak 2 kısımdan oluşuyor temel bilimler 1 2 3 kampüsün daha iç kısımlarında 4 5 için ise hastanenin yanında derslik binası var.Derslikler amfi şeklinde 300 kişilik kapasite var.Teknin olarak yeterli diyebilirim fakülte maket labaratuvar imkanları ve kadavra olarak.4 kadavra var.Ayrıca fakülte içinde kantin var oturma yerleri var.
    Kampüsün sosyal imkanları olarak bolca kafe ve restorant var kaliteli yerler olduğunu söyelebilirim özellikle 2 sene içinde güzel yerler açıldı.
    3-Kyk yurtları kampüse çok yakın 10 dk yürüme mesafesinde(erkekler için) yurtlar yeni ve 3 kişilik.Banyo tuvalet odaların içinde.Kızlar da yine üniversiteye yakın ama yürüme mesafesinde değil onun için kampüs ring otobüsleri var 5 dk bi üni içinden tur atıyorlar.Kız yurtlarıda geçen sene yeni açıldı.
    4-Üni şehrin girişinde ve merkeze kısmen uzak diyebiliriz ama ulaşım çok kolay sürekli merkeze otobüsler kalkıyor otobüslerin ana durağı üni içinde oyüzden ulaşımda sıkıntı yok şehirden bineceğin otobüslerin hepside son durak olarak üniye geliyor zaten.Otobüsle şehir merkezi arası 10-15 dk arası.
    5-Sosyal ortam kafeler ve Avm den ibaret diyebilirim bolca kafe var ve kaliteli diyebilir Avm de Sturbucks var.Şehir olarak tipik Anadolu şehrinin bi tık üstü diyebilirz çok büyük bir şehir değil çok vasatta değil ayrıca kışları baya soğuk olur.Çok aşırı sosyalliği seven biri için Sivas sıkabilir ama standart bir anlayışa sahipseniz Sivas üzmez

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.