Şimdi Ara

15.276 ile Hangi Tıplar Gelir? Yoksa Mezuna Kalınır Mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
3.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocan şehir faktörü..:/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orda mı okuyosunuz hocam

• Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi de o civarda bir sıralamayla kapatmış eğitim kalitesi hakkında hiçbir fikrim yok ama Alanya olması sizin için daha önemli gibi sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waitforit_123 -- 27 Temmuz 2020; 19:49:21 >
  • Tıp olsun dağda taşta olsun hiç önemli değil
  • sivas tıp 4. sınıftayım sorularınızı beklerim

• Up ben de bu sıralamaya gelen tıplar hakkında bilgi almak istiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle mezuna kalmamalısın

Tıp tıptır, girdiğinde ilk ayda bunu anlayacaksın emin ol

Hatta perifer daha iyidir, bunun gerekçelerini anlayan pek yok ama sonuç olarak mezuna kalma yaz geç

Hayırlı olsun, hoşgeldin aramıza şimdiden

• Hocam böyle arkadaşlar büyük önyargılarla gidiyorlar ve gittikleri yerde buluttan nem kapıyorlar adeta. Bence içine sinen bir yere gidip ne kendine ne de gideceği yerdekilere eziyet etmekten kurtulmalı.

• Sakın harcama sıranı, yaz gelen bir tıpı geç.
  • Fırat tıp yaz hem şehir ideal hem üniversite köklü.

• Jerlamarel kullanıcısına yanıt
    Hocam sivas tan çekinme bu kadar insanı biraz kabadır ama şehir iyi genel olarak anadolunun gözdesi gibi bişey
  • Kardeşim köklü üniversiteleri yazmanı öneririm ilk olarak ; köklü üniversitenin avantajı hastane olarak iyi olduğu için stajda ( 4 , 5 , 6) sana gerçekten faydası olur köklü üniversitenin. İlk 3 yıl içinse çokta fark etmiyor nerde olduğun teorik dersleri dayıyorlar ama belki üniversiteye göre zorluk fark edebilir .sana o aralıkta önerebileceğim köklü üniversiteler : fırat, cumhuriyet , inönü(ing), atatürk(ing). İnönüyle ilgili sormak istediğin birşey varsa özelden yazabilirsin kardeşim

• Hocam gözümü biraz da Süleyman Demirel üniversitesine diktim. Hem şehir güzel, hem de universite hakkinda iyi duyumlar aldım. Ayni sey Bolu Abant İzzet Baysal icin de gecerli. Onlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Hocam belki de kötü bir şey ama o coğrafyada hic yaşamadığım icin cidden bi önyargım var. İnsanları yobaz mıdır, sokakta vs yeterince özgür olur muyum.. Bunlar düşündürüyor

• beratyldz B kullanıcısına yanıt
    Hosbuldum hocam, umarım tutar da hoşbulurum yani

• Jerlamarel kullanıcısına yanıt
    Evet alanyayı 0.001 puanla iyi ki kacirdim dedim kotulediler

• Muğla o kadar gerilemez bence ama Balıkesir gelir büyük ihtimalle ortalama bir şehir yeter diyorsan Kütahya yaz ben orda okuyorum şehir pek güzel değil ama fakülte ve kampüs mükemmel tavsiye ederim haftasonları Eskişehire gezmeye gidersin 1 saat uzaklıkta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loch Ness Gölü Canavarı -- 28 Temmuz 2020; 12:33:20 >
  • Hocam evine yakın olanı yaz gitsin

• Loch Ness Gölü Canavarı L kullanıcısına yanıt
    Hocam Isparta ve Bolu hakkında bilginiz var mıdır?

• Doğu istemiyorum diyorsanız tekirdağ kırıkkale balıkesir yazılır. Çok uçurumlar yok bunların eğitimlerinde. Alanyayı da düşünebilirsiniz bence. Onun dışında doğuyu düşünürseniz gerçekten atatürkün eğitimi çok iyi. İnönü erciyes de öyle ama sıralamanız yeter mi bilemedim bu sene neler olacağını kestiremiyorum malum garip bir sene :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.