Şimdi Ara

15.6 binden Gazi elektirik-elektronik müh yazılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşım için soruyorum o da bilgisayar isterken elektrik elektroniğe kaydı, bir de ek olarak elektrik-elektronik, makine gibi bölümleri bitirdikten sonra çalışırken kız olmanın bir dezavantajı olur mu?

• cinsiyet ile bir alakası olmaz bence cengten daha iyi bir tercih kesinlikle

• orhanerdönmez O kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• Cinsiyet dezavantajı yok. Sadece bölümde herkes tanıyor olur seni çünkü kız sayısı az oluyor. Sanırsam bizim bölümde 36 erkek 4 kız vardı ve 4 kızı da tanıyordum. Hepsi de zeki yani staj falan bulan da oldu profesörün laboratuvarında çalışan da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzer1437 -- 24 Temmuz 2024; 11:24:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Panzer1437 kullanıcısına yanıt

hocam elektrik elektroniği gerçekçi tanıttığını düşünen video öneriniz var mı

• makinada kız olunca daha iyi oluyor.Şirketler kadın kontenjanı oluşturuyor ve emin ol hiç rakioleri olmadan en şyi şirketlere girebiliyorlar.

• Avantaji olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ada Lovelace A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bile daha tam görmedim o yüzden bir şey diyemem. İnternette vlog çekenler oluyor onlara bi göz atın isterseniz

• Ben düşünmeden ceng yazardım

• Yeniden123 Y kullanıcısına yanıt
    Herkes CENG ve benzeri bölümler yazıyor. Sektör bu kadar fazla mezunu kaldırabilecek hızda büyümüyor. Elektrik-elektronik tercihi daha mantıklı bana kalırsa, hem isterse yazılım tarafına da kayabilir sonradan…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KillingField kullanıcısına yanıt

Ceng çok geniş bir sektör, bankacılıktan sigortacılığıda oradan herhangi bir üniversitede ya da daha bambaşka herhangi bir kurumsal şirkette çalışabilirsin. Hangisi daha çok ilgini çekiyorsa onu tercih et derim.

• Yeniden123 Y kullanıcısına yanıt
    Şu an mezun enflasyonuyla bir yazılım stajına bir günde 700 başvuru geliyor.2-3 sene sonra yeni açılan bölüm mezunlarıyla iş piyasası ne olur bilinmez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu bölümlerde stajlarda cimsiyet eşitliğinden dolayı kadınların şansı daha yüksek oluyor yukarıdaki arkadaşın dediği gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılır zaten bölüm 17k dan kapattı diye duymuştum. Girerse sınırdan girebilecek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.