Bu arada videodaki müziğin ismini bilen varmı acaba ?
Müziğin ismi videonun sonunda yazıyo
oha diyorum ve saygıyla eğiliyorum aga aşmış olayı
Arkadaşlar gerçekten dehşet olmuş. Ama profesyonel adamlar benimde bu kadar param olsa bende yapardım Dikkat ettiyseniz doom3 te emeği geçen firmaların amblemleri isimleri falan yazıyor. firma kendisine yaptırmış belli. Neyse bi TÜRK yapsaydı daha güzel yapardı. Yalnızca bizde para yok
Bi asker zamanı geçirmişler ama süper olmuş bu kasanın bende olmasını isterdim
değişik bişey...
gasaya bag kasa böleyse bende monitörü merak ediyorum ama cd rom u süper akıl etmiş lcd ekranda gzel olmuş. çözemediğim tek şey pc nerden açılıyo büyük emek
tuaf
15 aymı bunun nesi 15 aylık..15 gün olmasın.. 15 aya yaymışlar heralde..1ay düşünüp 1 günlük iş yapmışlar
sıradışı.bence insanların sevdikleri şeylerin üzerine eğilmeleri ve birşeyler ortaya çıkarması çok güzel.
kim ne derse desin; bence herkes biri eve geldiğinde bu da ne maketmi deyince bilgisayarım demeyi isteyeceği kadar guzel ve ayrıntılı olmuş bence.ağzımın suyu aktı resmen...
öle bir kasam olcak ki adam nasil yapmiş onu ya en cok hoşuma kapıları açip kapaması bide cdrom yeri manyak olmuş heryeri süper ya yapanların emegine değmiş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme