ÇOK MÜTİŞ 10 NUMARA İŞÇİLİK VE YANİ YAZILACAK BİRŞEY YOK İZLEYİN GÖRÜN... http://www.chip.com.tr/video.asp?id=39
quote:Orijinalden alıntı: batuhanySüper. Maliyetini çok merak ediyorum.Alıntıları Göster o kadar el becerim olsa idi uzay mekiği yapardım
quote:Orijinalden alıntı: tiger cageo kadar el becerim olsa idi uzay mekiği yapardımAlıntıları Göster kakikaten helal olsun çok başarılı bir çalışma çıkmış ortaya
quote:Orijinalden alıntı: zalabaskakikaten helal olsun çok başarılı bir çalışma çıkmış ortayaAlıntıları Göster güzel olmuş maşallah. Pc yi tek ben kullansam bende böyle uçuk çalışmalarla çıkabilirdim ama ancak kesme biçme fan takma boyama vs.
quote:Orijinalden alıntı: Guest-6460740D9güzel olmuş maşallah. Pc yi tek ben kullansam bende böyle uçuk çalışmalarla çıkabilirdim ama ancak kesme biçme fan takma boyama vs.Alıntıları Göster hani yaratıklar nerde...
quote:Orijinalden alıntı: ExECaLiBuRhani yaratıklar nerde...Alıntıları Göster Güzell adam emek vermiş 15 ay vaybe bende maliyeti merak ettim şimdi
quote:Orijinalden alıntı: ASiL35Güzell adam emek vermiş 15 ay vaybe bende maliyeti merak ettim şimdiAlıntıları Göster Ayakta alkışlıyorum... Hatta amuda kalkıp alkışlıyorum....
quote:Orijinalden alıntı: lahmACUN3263Ayakta alkışlıyorum... Hatta amuda kalkıp alkışlıyorum....Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: lahmACUN3263 Ayakta alkışlıyorum... Hatta amuda kalkıp alkışlıyorum....
quote:Orijinalden alıntı: Onur ERYILMAZquote:Orjinalden alıntı: lahmACUN3263 Ayakta alkışlıyorum... Hatta amuda kalkıp alkışlıyorum.... Alıntıları Göster cok güzel ya adamlar harbi yapmış
quote:Orijinalden alıntı: vanted2cok güzel ya adamlar harbi yapmışAlıntıları Göster nasıl bir el işçiliğidir o öyle valla çok güzel olmuş.SES SORUNU VAR MI ACABA
quote:Orijinalden alıntı: aypcOHA DİYORUM...vaybe insanların amma boş vakti var bu işe harcadıkları emekle neler yapılmazki mesela istanbula metro yapılabilir
quote:Orijinalden alıntı: CoxeDvaybe insanların amma boş vakti var bu işe harcadıkları emekle neler yapılmazki mesela istanbula metro yapılabilir Alıntıları Göster Azim isteyen bir iş sabretmişler ve emeklerinin haklarını almışar. Güzel çalışma
quote:Orijinalden alıntı: lahmACUN3263Ayakta alkışlıyorum... Hatta amuda kalkıp alkışlıyorum....Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: lahmACUN3263 Ayakta alkışlıyorum... Hatta amuda kalkıp alkışlıyorum.... Abi geberdim gülmekten
quote:Orijinalden alıntı: subzero_erenquote:Orjinalden alıntı: lahmACUN3263 Ayakta alkışlıyorum... Hatta amuda kalkıp alkışlıyorum.... Abi geberdim gülmekten Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: subzero_eren quote:Orjinalden alıntı: lahmACUN3263 Ayakta alkışlıyorum... Hatta amuda kalkıp alkışlıyorum.... Abi geberdim gülmekten +1903
quote:Orijinalden alıntı: Jedi-Knightquote:Orjinalden alıntı: subzero_eren quote:Orjinalden alıntı: lahmACUN3263 Ayakta alkışlıyorum... Hatta amuda kalkıp alkışlıyorum.... Abi geberdim gülmekten +1903 Alıntıları Göster Bu arada videodaki müziğin ismini bilen varmı acaba ?
quote:Orijinalden alıntı: subzero_erenquote:Orjinalden alıntı: lahmACUN3263 Ayakta alkışlıyorum... Hatta amuda kalkıp alkışlıyorum.... Abi geberdim gülmekten Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: subzero_eren quote:Orjinalden alıntı: lahmACUN3263 Ayakta alkışlıyorum... Hatta amuda kalkıp alkışlıyorum.... Abi geberdim gülmekten vallahı ya bombasın
quote:Orijinalden alıntı: dj_mercan_06quote:Orjinalden alıntı: subzero_eren quote:Orjinalden alıntı: lahmACUN3263 Ayakta alkışlıyorum... Hatta amuda kalkıp alkışlıyorum.... Abi geberdim gülmekten vallahı ya bombasınAlıntıları Göster mukemmel bır ıs olmus helal olsun