test
test (15 günlük ban yememek için)
Fiber Rezaleti yaşatılan mağduriyet
2 ay önce binamıza gpon altyapısı gelmişti abonelik için talepte bulundum 1 eylül perşembe günü sokoktaki fiber atyapı aktif olmuştu gerçektende öyleydi sokak içerisndeki kablo toplanan yerlere kutular konulup bağlantı sağlanıyordu aynıgün içerisinde aradılar abonelik başlangıcı için ama tam 11 gündür dalga geçer gibi oyalıyorlar Türknette 2 aboneliğim oldu tam 6 yıl değişik mağdutiyetlerle iptal ettirmek zorunda kaldım Fiber altyapısı farklıdır birşeyler değişmiştir diye abone olmak istedik ama hayal kırıklığı teknik anlamda Zor durumda bırakıyorlar şimdi ne yapacağımı bilmiyorum 11 gün bekledik iptalmi etsek yoksa biraz daha oyalamalarına göz mü yumsak müşteri hizmetleriyle yazışmalarım fotolar alt tarafta
Nvidia ceosu ethereum değerli hale gelecek
Haberin kaynağı investing bunlara verilecek en güzel ceza şimdi ve ileride kart almamak madencilik kazandırmamaya başladığı zaman arkalarını görürüz
https://www.coinkolik.com/nvidia-ceosu-ethereum-eth-degerli-olacak//
coffee lake 8600 ilk inceleme geldi
|
Türknet biten abonelik ve gelen fatura
|
yurtdışı çıkışları yükselecekmiş
|
VTX 5850 532 LİRA
|
onay kod kutucuğu kayboldu nasıl onaylatırım
|
BİR ÇORABIN KİRLENDİĞİNİ NERDEN ANLARSINIZ BİLİN BAKALIM
|
CRUCIAL BALLISTIX - 2x2 GB DUAL DDR2 800 TRACER LED
|
Meslek: Elektrik Teknisyeni
İlgi Alanları: Hardware,İnternet,Bilişim.Sinema
12400F*MSI B760-P PRO DDR4 II* SAPPHİRE 6650XT PULSE*2X8 GSKILL 3600 MHZ *1 TB KİOXİA G2 PLUS *NZXT H5 FLOW* STRONG CPU COOLER *MSI MAG A600DN 600W *GIGABYTE 23.8" G24F-2 |
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.884
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 10.754 (Bu ay: 289)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 331 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware