Şimdi Ara

Türknet biten abonelik ve gelen fatura

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ocak ayının 10 u itibari ile türknet aboneliğimi bitirdim aboneliğimi bitirmeme rağmen ocak ayının faturasını tam olarak kredi kartımdan tam olarak tahsil ettiler uğraşmam sonucu 1 hafta sonra ödediğim tutarı tam olarak kartıma iade ettiler bugün kredi kartı hesabımdan kontrol ettim yine fatura tahsil etmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiger cage -- 16 Şubat 2018; 11:33:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, yaşamış olduğunuz sorununuz ile ilgili ben size yardımcı olmaya çalışacağım. Rica etsem hizmetiniz üzerine kayıtlı olan GSM numaranızı bana PM üzerinden yaşamış olduğunuz bu sorunla birlikte iletir misiniz? Eğer sistemsel olarak bir sorun varsa düzeltmeye çalışalım. İyi günler.
  • Türknet biten abonelik ve gelen fatura

• tiger cage kullanıcısına yanıt
    Hizmetinizi sistem üzerinden kontrole debilmem için GSM nuamranıza ve ya müşteri numaranıza ihtiyacım var. PM üzerinden iletirseniz yardımcı olmaya çalışacağım.
  • Bankanızla görüşüp kk talimatınızı engelleyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: qqyyxx

Bankanızla görüşüp kk talimatınızı engelleyebilirsiniz

bir arkadaştanda aynı şekilde tavsiye aldım teşekkürler
  • Dolandiricilikda baslamis haberin olmasa paralar ucacak

• Merhaba, sistemsel olarak bir hata yaşandığı için kredi kartınızdan Şubat ayına ait bir fatura çıkmış. Gerekli incelemeleri gerçekleştirdik. İade işlemlerinize başladık. İki iş günü içerisinde sizden çekilmiş olan tutar iade edilecektir. Bir sorun yaşamanız durumunda bana buradan tekrar ulaşabilirsiniz.
  • Sorunum çözüldü tşekkürler

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bu sistemsel hataların müşteri aleyhine gerçekleşmesi ne kadar enteresan değilmi. Sırf şu konu nedeniyle akk sız ve taahhütsüz olması nedeniyle türknet aboneliğini düşünürken başka bir iss yi tercih ettim. Üstlerinize sinekten yağ çıkarmayı bırakmalarını öneriniz...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.