Şimdi Ara

TTNET ile fatura saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tivibu üyeliğim ve standart internet aboneliğimle beraber her ay 75 lira gelen faturam bu ay bir süpriz doğurdu.
     TTNET ile fatura saçmalığı

Bu faturada komik olan nokta ise şu,

"İNTERNET KULLANIM ÜCRETLERİ
    Aylık Erişim Ücreti (Temmuz) 52,03
    Kısmi Aylık Erişim Ücreti (26 Eylül - 30 Eylül) 116,20
    ADSL DİĞER ÜCRETLER
    Hizmet Açma Ücreti 12,19
    TİVİBU WEB ÜCRETLERİ
    Paket Ücreti (Eylül) 6,69"

Bu kısmın SS 'ini almadım ancak şimdi esas saçmalık olan kısımları bold olarak belirtiyorum.

Aylık Erişim Ücreti demiş, temmuz diye de belirtmiş. Bu faturaysa ekim ayının faturası ve ben ödeme yaparken ay atlayarak ödeme yapmadım.
    Bir diğeri de kısmi aylık erişim ücreti nedir yahu? 4 günlük süre zarfında 116 lira 20 kuruş geliyor bi de. Bu ne saçmalık. Bu fatura miktarını görür görmez TTNET müşteri hizmetlerini arayıp şikayet kaydı bıraktım. Kaydım sonuçlanmış ve en yakın Türk Telekom merkezine gidip tekrardan bir kayıt bırakmam gerekiyormuş.

Ödenmemiş bir adet faturam vardı ve bu meblaya o fatura da dahil değil. yani 233 liralık fatura tek bir ayın faturası.

Siz ne diyorsunuz bu işe?

• Bu Kısmi Aylık Erişim Ücreti denen şeye şöyle bir baktım da, ilk abone olunulan dönemde geliyormuş. İyi de kardeşim, ben 2 yılı aşkın süredir TTNET kullanıyorum. Abone olurken 2 yıllık-3 yıllık herneyse bir kontrat da imzalamadım. 2 yıldan sonra bu Kısmi Aylık Erişim Ücreti zırvalığı da nereden çıktı anlam verebilmiş değilim. Normalde 89 lira gelmesi gereken faturam (açma-kapama bedeliyle beraber) nasıl olur da 233 lira gelebilir aklım ermiyor bu işe.
  • Arka yani 2. Sayfadaki detaylara bir bakın. Döküm olması lazım ücret detayları diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Arka yani 2. Sayfadaki detaylara bir bakın. Döküm olması lazım ücret detayları diye.

İşte 2. sayfada yer alan kısımdaki ücret detayları da aşağıdaki gibi:

"İNTERNET KULLANIM ÜCRETlerİ
    Aylık Erişim Ücreti (Temmuz) 52,03
    Kısmi Aylık Erişim Ücreti (26 Eylül - 30 Eylül) 116,20

ADSL DİĞER ÜCRETLER
    Hizmet Açma Ücreti 12,19
    TİVİBU WEB ÜCRETLERİ
    Paket Ücreti (Eylül) 6,69"

Bu da işin en saçma kısmı zaten. Özellikle kalın olarak belirttiğim noktalar...
  • Evet 4 gün için 116 küsür lira almışlar ve sanki tarife veya paket değiştirmişsiniz gibi yansıtmışlar. Çok saçma. Ulan 4 günde 116 liralık internet için 5 gigabitlik hizmet vermeleri lazım :)

• quote:

Evet 4 gün için 116 küsür lira almışlar ve sanki tarife veya paket değiştirmişsiniz gibi yansıtmışlar. Çok saçma. Ulan 4 günde 116 liralık internet için 5 gigabitlik hizmet vermeleri lazım :)

• Bu TTNET'in saçmalıkları bitmez. Bakın şu komediye:

-Ben: E-fatura göndermiyorsunuz, adresime gelmiyor, üstelik e-fatura linki kırık, yönlendirme hatası var.
    -TTNET: E-fatura görüntüleyebilmeniz için Adobe Reader, Java, Flash...kurulu olmalıdır.

Gelmeyen mail, açılmayan kırık link için verdikleri yanıtın mallığına bakın. Daha ne denebilir ki :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu TTNET'in saçmalıkları bitmez. Bakın şu komediye:

-Ben: E-fatura göndermiyorsunuz, adresime gelmiyor, üstelik e-fatura linki kırık, yönlendirme hatası var.
    -TTNET: E-fatura görüntüleyebilmeniz için Adobe Reader, Java, Flash...kurulu olmalıdır.

Gelmeyen mail, açılmayan kırık link için verdikleri yanıtın mallığına bakın. Daha ne denebilir ki :)

O sorun düzeldi artık.

Tek Şifre ile giriş:https://efatura.ttnet.com.tr/ttnetefatura/login.do
    Hizmet No ile giriş:https://efatura.ttnet.com.tr/ttnetefatura2/login.do

• quote:

Orijinalden alıntı: musa.075

quote:

Bu TTNET'in saçmalıkları bitmez. Bakın şu komediye:

O sorun düzeldi artık.

Tek Şifre ile giriş:https://efatura.ttnet.com.tr/ttnetefatura/login.do
    Hizmet No ile giriş:https://efatura.ttnet.com.tr/ttnetefatura2/login.do

Evet düzeldi lakin ikisinde de kendilerine mail atanlar yani sorunu bildirenlerin pompalaması sayesinde düzeldi. Ayrıca 2 ayda 2 kere tekrarlamıştı. Neyse, TTNET'den gelen saçma ve komik yanıtları artık önemsemiyorum, yeter ki sorunları kavrayıp düzeltsinler o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Ekim 2012; 18:58:12 >

• ttnetin faturalarına bakasım gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

ttnetin faturalarına bakasım gelmiyor

Bakmazsan öpüyorlar. Bende ttnet müzik paketi vardı. Dedim benim öyle bir talimatım olmadı, iptal edin bunu.. Faturaya bakın derim her ay. İnsanlar ne de olsa otomatik ödemede diye detay bakmıyorlar. Tivibu 7 lira olmuş aylığı, 1 liraya tanıttılar 3 lira oldu derken şimdi 7. Ee ne kadar çok rağbet o kadar zam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

ttnetin faturalarına bakasım gelmiyor

Bakmazsan öpüyorlar. Bende ttnet müzik paketi vardı. Dedim benim öyle bir talimatım olmadı, iptal edin bunu.. Faturaya bakın derim her ay. İnsanlar ne de olsa otomatik ödemede diye detay bakmıyorlar. Tivibu 7 lira olmuş aylığı, 1 liraya tanıttılar 3 lira oldu derken şimdi 7. Ee ne kadar çok rağbet o kadar zam

Yok ben zaten çok önceden iptal ettirdim. Böyle arada forumda görünce hep yüksek rakamlar yüzünden bakasım gelmiyor o yüzden yazdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim faturam senelerdir sabit geliyor. Gerçi arada bir 50 kuruş falan fazla geliyor (kota aşımı falan değil , vergiler kısmında artış oluyor bazı aylarda.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Benim faturam senelerdir sabit geliyor. Gerçi arada bir 50 kuruş falan fazla geliyor (kota aşımı falan değil , vergiler kısmında artış oluyor bazı aylarda.)

Öyle gelmesinin devam etmesini istiyorsan paketi değiştirme ve 4440375'den gelen her aramayı no'layarak meşgule al, benden tavsiye :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Benim faturam senelerdir sabit geliyor. Gerçi arada bir 50 kuruş falan fazla geliyor (kota aşımı falan değil , vergiler kısmında artış oluyor bazı aylarda.)

Öyle gelmesinin devam etmesini istiyorsan paketi değiştirme ve 4440375'den gelen her aramayı no'layarak meşgule al, benden tavsiye :)

Limitsiz pakete geçirmek için çok uğraşıyorlar ama geçmeyeceğim.
  • İşyeri aboneliğimizde son 3 aydır başka bir garipliğe tanık oluyorum. Eskiden olması gerektiği gibi her ayın 1'i tarihli (örneğn: 01.10.2012) faturalar gelirken şimdi bir önceki ayın 31'i veya 30'u tarihli geliyor. Örneğin 31.09.2012 tarihli Ekim faturası??? Tarifeyi değiştirip eski haline döndürdükten sonra başladı bu saçmalık. Fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Ekim 2012; 17:40:41 >
  • kesinlikle peşini bırakma bu işin. sonuçları bekliyorum
  • Çok saçma işler yapıyor TTnet ya. 1mbit sınırsız internet kullanıyorum . Normalde aylık 49 tl ödemem lazım ama geçen sorduğumuzda 62 lira ödüyormuşuz aylık. Gitmişler beni vitamin üyesi yapmışlar arkadaş ne alaka ya . 3 sene önce 1 yıllık üyelik aldım ben oraya . O da bitti gitti. Allah bilir kaç para girdi bize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.