Şimdi Ara

Comnet Abonelik Taşımada Eski Operatöre Ait Olan Modemin Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vadofonenet taahhüdüm 29 ağustosta sona erecek. Comnete geçmek istiyorum. Vodafonenet üyeliğimi iptal ettirmeden mevcut aboneliğimi comnete taşırsam kurulum ve aktivasyon ücreti alınmadan kullanmaya devam edeceğim söyleniyor ve mevcutta vodafoneye ait olan modem de onlara devr oluyormuş. Bu modem devrolma konusuyla ilgili bir bilgi bulamadım hiç bir yerde. Bu durumla ilgili bilgisi olan var mı? Sonuçta modem vodafone ait ve onlar da modemlerini geri isteyebilirler ve modem ücreti çıkartabilirler

• Fiber modem kira diye biliyorum. +50 lira modem kira ücreti çıkıyor comnet fibere geçişte zaten. Yani aynı şekilde kirasını ödediğiniz modemi kullanıyor olmanız lazım. Ben gıbır kullanıyordum gıbırın modemi telekomcu getirdi modem telekoma ait dedi şimdi de comnete geçtim aynı modem evde ve kullanıyorum.

• Türk telekom altyapısında fiber modem mülkiyeti kullanmış olduğunuz servis sağlayıcıya aktarılır abonelik ile birlikte aynı modemi kullanmaya devam edebilirsiniz. Ama diyelim vodafone modemi iade etmenizi istedi, servis sağlayıcınıza durumu bildirerek yeni modem tedarik etmesini sağlayabilirsiniz bu konuda mağduriyet oluşmaz.

Kurulan modemlerin tamamı Türk Telekom tarafından kira bedeli karşılığında fiber abonelerine sunuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 14 Ağustos 2024; 15:46:48 >
  • Arkadaşın altyapısı muhtemelen DSL. Vodafone, TT altyapısı kullanmıyor diye biliyorum.

• ru.celebi kullanıcısına yanıt
    Bulunduğum bölgede tt dahil hiç bir altyapı bulunmazken sadece Vodafone fiber internet satıyordu. Daha sonra TT fiber dahil oldu.
  • geçiş işlemi ("churn" deniyor) olursa ücretsiz şekilde farklı firmaya geçersin. cihazların mülkiyeti yeni firmaya geçer. vodafone'a borcun kalırsa zaten sana onu fatura ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: muraatakin

Bulunduğum bölgede tt dahil hiç bir altyapı bulunmazken sadece Vodafone fiber internet satıyordu. Daha sonra TT fiber dahil oldu.

Bu durumda kurulumlara Vodafone ekipleri mi geliyordu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.