Şimdi Ara

15 bin bütçe, 1 aydır araştırıyorum, sizce 4 seçenekten hangisi yardım lütfen. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 3:53:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsinden vazgeçtim kararımı 2000-2005 arası Fiat Palio 1.2 EL ES SL modellerinden biri olarak belirledim. Diğerlerine göre daha derli toplu parçası ucuz ve kolay bulunabilir, ayrıca daha modern duruyor. Fiyatları da 150 bin km ortalamada 15-18 arası değişiyor.

1998-2000 model Hyundai Accent 1.5 GLS de iyi bir seçenekti fakat temiz olanlarına 18-19 fiyat çekiyorlar diğerleri de 200 bini devirmiş oluyor.Ayrıca direksiyonu ve konsolu berbat bir araç.O nedenle hiç içime sinmedi.

Millet Avrupa'da Amerika'da 500-1000 Euro gibi maaşının 3 te birine 2005 model araç alırken biz neredeyse hiç harcama yapmadan biriktirebildiğimiz 1 yıllık maaşa 2000 model kıytırık Palio'ya muhtacız.

99 depreminde ötv diye bişey getirdiler sözde depremin yaralarını sarmak için geçiciydi.İyi geçirdiler hala geçiriyorlar ve millet ayakta uyuyor.Arabanın daha özel tüketimi mi kaldı zaruri ihtiyaç bu devirde. Jet mi ki bu, sen kalkıp özel tüketim diyebiliyorsun. Yatlardan vergiyi kaldır pırlantadan kaldır vur garibanın sırtına ötvyi. Ne biçim ülkede yaşıyoruz.Amerika'da binek hakkı mı taşıt hakkı mı ne var araçları taksitle çok ucuza alabiliyorlar, bizde ise ÖZEL TÜKETİM.O kadar b.ktan bi ülke olduk ki otomobil bile özel tüketim diyebiliyorlar yani kısaca geber ulan diyorlar garibanlara.

Buradan son model mercedes ve passat'a binen bakanlara sesleniyorum tez zamanda palio'ya bile muhtaç kalırsınız inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirAtlıAdam -- 3 Eylül 2017; 19:30:49 >

• DemirAtlıAdam kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 3:52:52 >
  • Sanayi devrimini ıskaladık arkadaşlar. Hem de 100 yıl kadar.

Ortalama "VW polo" 19.000 liraya ülkemize giriyor. Anlamayanlar için tekrar ediyorum 19 bin Türk lirası. Anlayamayanlar için tekrar , tekrar ediyorum: Volkswagen firması, 19.000₺'na polo satıyor ve "kar ediyor"!!

Ancak bizim ülkemizde aynı polo 60.000₺

Bunu ygs-lys sınavlarında soru olarak sorsalar, sınav iptal edilir.

O yüzden, ABD, evropa hatta dubayii hatta ve hatta Arabistan gibi ülkelerle, ülkemizi kıyaslamak "kardeş payı", " Şevkat Yerimdar" gibi dizilere "replik" olarak...

Aman öf neyse ya.

Gidelim alalım 80-90 model arabaları 15-20 liraya.

Ben yatıyorum beyler hadi iyi geceler.

• Sanayi Devrimi'ni yakalayamadık ama Vergi Devrimi'ni çok güzel yakaladık. Hem de herkesten önce ilk ve tek bizde %130 vergi (KDV+ÖTV+ÖTV'nin KDV'si) Bu gurur bize yeter.

Adamlar 3 yıl çalışsın rahatlıkla evini arabasını alsın, sen ise her şeyden kısarak 20 yıl çalış anca alırsın o da belkiii, genelde babayı alıyoruz da.
    Avrupa'da, ABD'de en alt kategorilerde çalışan insanlar bile ev ve araba gibi temel ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabiliyorken, bizde memur dahi olsan anca hayatta kalıyorsun.
    Bence Avrupa bizi bu şartlarda 'Hayatta Kalabilmeyi' başarabildiğimiz için kıskanıyor.

Bir tane göbekli işe yaramaz vasıfsız vekillerinden biri çıkıp bu konu hakkında adam akıllı gündem oluşturan tartışma açıyor mu ? Hayır. Hep cılız sesler... Çünkü bunlar jilet gibi kesen gerçekler ve bu gerçeklerden hep uzak duruyorlar halkın uyanmasını istemiyorlar.İktidarı muhalefeti hiç biri halkı düşünmüyor.Hepsi başka hesaplar peşinde...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.