Şimdi Ara

15 bin civarı az yakan araç (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • -"98 model bmw ye bineceğime 2012 model fiata binerim"
    mantıklı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

honda civic 1.4 is

Adam çaça çıktı beyler dağılın. Dostum yanlış anlama honda 1.4 is hondanin çok başarılı bir aracıdır gerçekden güzel ama apaçilerin elinde. Ve değeri 13 bin olan arabayı 17 ye satıyor kansızlar.!!

Apaçilerin elinde olduğu doğrudur. Üslubuna dikkat edersen sevinirim dostum. Araç tavsiyesi istedi verdim , üstelik apaçiler 2 jant atıyor 1 vanalı koyuyor modifiye yaptık diye geziniyor ortada. Bu arkadaşın öyle birşey yapacağını zannetmiyorum.

Sorun birazda şurda ya. 14 15 bine bulamaz.... 17.000 den aşşağı temiz bulamiyoruz lanet olsun...

Bulmak istedikten sonra çok rahat bulunur. Daha geçen hafta arkadaşım 12.600'e aldı. Sadece sağ çamurlukta bir işlem var onun dışında hiç birşey yok kız gibi araç. Mesela ben şuan 1990 STOK ef9 arıyorum kafama yattığı an alacağım proje için araç ucuz olduğu için apaçilerin elinde geziyor. Ancak çaça olduğum anlamına gelmez bir egzoz bir jantla modifiye olmaz yani onu anlatmaya çalışıyorum.

Bulabilirsen ilnk ver gidip alayim. Çaça derken ironi yaptim bu arada. Ama şuda bi gerçek %90ı çaça be arkadaş

Bir üst mesajına bak kardeşim link verdim, aradıktan sonra çok çıkıyor Sahibinden.com ile ararsan sadece balon araçlar görürsün. Çevren varsa haber bırak Bizim bütün çevre japoncu olduğundan dolayı sıkıntı olmuyor

Dostum ilandaki 180.000 de kusura bakmada 180.000deki arabaya o para verilmez. Kaldiki 1.4is sedan tutulan model değil. estetikde durmuyor. Birde 3 kollu direksiyon olanları çok boş 4kol direksiyonlular güzel

15 yaşında araba 70.000 de olmasını mı bekliyorsun Ben sadece bir örnek verdim , 3 kollu direksiyon genelde tercih ediliyor zaten. Sedan veya HB olması problem değil biraz ufak araştırmayla çözülür. Adam en azından (misal veriyorum) km düşürüp yazmamış oraya. Neyse umarım istediğin gibi bir araç bulursun sende. Bende dikkat edersem sana PM atarım.

sağol dostum honda biraz performansçıların işi. Ben donanım ve konfor arıyorum... 98 model bmw ye bineceğime 2012 model fiata binerim. mantığım bu roland garros buldum özel üretim onlardan kovaliyorum o fiyat aralığında en iyisi bence...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-memurdan-acele-satilik-temiz-kazasizcam-tavan-206-roland-garros-90327415/detay/

kardeşim bu roland garros nedir? ne farkı var 206 dan?

• Orijinalden alıntı: CabbaR26

kardeşim bu roland garros nedir? ne farkı var 206 dan?

Dostum bu benim almayı hedeflediğim 206nın 2000-2004 yılları arasında tenisciler için üretilen özel üretimi. 2 motor çeşidi var 1.6 90 HP ve 1.6 110 HP 2000 modelleri 90 hp 2001 ve üstü 110 hp 2001 ve üstü al cünkü 90 hp hem daha yavaş hem daha çok yakıyor. Donanım olarak cam tavan digital klima 4 cam otomatik deri döşeme falan harika bi araba ya ben çok araştırdım temizini bulursan 2010 model teknolojisi var aslıdna araçda
  • benzin&lpg lipuntolara ne diyorsunuz? yakıtı kullanımı piyasası ne alemde??
  • hiç grande 1.4 fire active punto kullanan yok mu ?? :) yada bilgisi olan ..1.4 iyimidir atikmidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CabbaR26 -- 1 Temmuz 2012; 21:51:33 >
  • Skoda fabia yada c3 en mantıklısı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.