Şimdi Ara

15 bin civarı az yakan araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben okul-iş-ev arası gide gelerek günde 2 saatım yolda geçiyor bi araç alıyım diyorum 15 bin civarında az yakıcak bişey düşünüyorum vede performansıda o kdar kötü olmasın ş.içi kullnaıcağım için 80 e kadar iyi çıksın yeter dizel tercihimdir.. ben günde enaz 50 km yol yapıcam o yuzden ufak az yakan araçları tercih ediyorum. Benim düşündüğüm araçlar c3(dizel) polo(lpg) palio(dizel) bunlar hakkında ne dersiniz? yada varsa başka marka önerileriniz onlarıda alıyım :)

• Fiat punto vey toyota yaris iyi gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski kasa Punto 1.3 mj motor düşünebilirsiniz.
  • clio 1.5 dci
  • getz 1.4 doch motor +lpg 17000 e tertemiz sizindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: brky71

getz 1.4 doch motor +lpg 17000 e tertemiz sizindir

bunu bende düşünüyordum ama yukarıda yazmayı unutmusum : kullanıyo musunuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mercedes-SLK

clio 1.5 dci

kullanıyo musunuz acaba? cliolar kalas gibi araç diolar.. yakıtı vede çekişi nasıl 1.5 iyiy çewkmesi lazım ama..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

Eski kasa Punto 1.3 mj motor düşünebilirsiniz.

ben 1,3 boşuna bindim hiç iyi değildi çekemedi. eskişehirliler bilir şelale parka gittik araçta 4 kişiyiz bayırları 1le çıktık 2 zorladı baya ama mj motor nasıl bilgisi olan varsa açıklayabilir mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: CabbaR26

quote:

Orijinalden alıntı: brky71

getz 1.4 doch motor +lpg 17000 e tertemiz sizindir

bunu bende düşünüyordum ama yukarıda yazmayı unutmusum : kullanıyo musunuz acaba?

ben 1.3 gls olanı kullanıyorum 115000 km.de çok şükür daha motor olarak sorun çıkarmadı ama 1.4 dohc motor için benim aracımın motorundan daha rahat ve daha yeni bir motor olduğunu biliyorum gls sorun çıkartmadıysa dohc haydi haydi çıkartmaz tek yapacağınız temizini bulmak. sıkıştırmadığınız sürece aracı kilometrede 0.20kuruşu geçmez yakıt
  • satılık polo 2000 model 1.4 comfortline lpgli 112.000 km klima abs çift airbag renk beyaz fiyat 16.500
  • efsane kasa lpgli toyota corolla olabilir. palionun c3ün yanında gepgeniş ve daha iyi yol tutan arabaya binersin.
  • 15.000e peugeot 206 bile zor bulunuyor artık... Bekleyin 2-3 ay daha para falan biriktirin 18 19 bilemedin 20 liraya bulabilirseniz dizel bulamassanız yeni kasa punto alın. Araç şehirdışı 7,7 yakıt tüketimi var fabrika verisi az yakıyor.
  • Bütçe biraz artabilirse Grande Punto Multijet güzel bir tercih olacaktır. C3 de yakıt açısından üzmeyecektir.
  • clio 1.2 aut.modeli hem vergi dilimi düşük az yakar abs 4 hava yastığı güvenlik paketli temiz 2003-2004 bulabilirsin
    şehir içinde dizel motor sesi çekmene gerek yok yakıtı üzmez o paraya alacağın dizel arabaların masrafı çok olur...
    uğraşma derim
  • yerinizde olsam eski kasa skoda fabia 1.2 bakardım. Sürüş zevki güzel bir araç.

Eski bir palio 1.2 lpg kullanıcısı olarak tavsiye ederim yorulmus mjet yerine. Daha düsük km'de bulunabilir. Tükürsen gidecekti utanmasa :)

• hocam şu forumda geçirdiğim ve okuduğum kadarı ile
    1.colt
    2.c3
    3.fabia
    4.getz
    colt yakıtı ve donanımları ile hepsinin önünde biraz araştırırsanız iyi bir colt bulabilirsiniz
  • honda civic 1.4 is

• quote:

Orijinalden alıntı: omer-asit

yerinizde olsam eski kasa skoda fabia 1.2 bakardım. Sürüş zevki güzel bir araç.

Eski bir palio 1.2 lpg kullanıcısı olarak tavsiye ederim yorulmus mjet yerine. Daha düsük km'de bulunabilir. Tükürsen gidecekti utanmasa :)

peki bu aracın çekişi nasıl? atikliği var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

honda civic 1.4 is

bu araçlar lpg de ne kadar yakıyor? bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arlper

hocam şu forumda geçirdiğim ve okuduğum kadarı ile
    1.colt
    2.c3
    3.fabia
    4.getz
    colt yakıtı ve donanımları ile hepsinin önünde biraz araştırırsanız iyi bir colt bulabilirsiniz

tşk ederim c3 dizel hakkında bilgınız var mı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.