Şimdi Ara

15 bin km bakimi tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anadolu yakasında 15bin bakımı yaptiracagim tavsiye etttiginiz bir yer var mi acaba ustalık olsun fiyat olsun farkediyor biliyorsunuz!

• 2011 fiesta dizel aracim bu arada,yağ değiştirme zamanı geldi diye uyarı da verdi arabam daha 14binde..
  • arkadaşlar kimse yok mu ya
  • Mecburen yetkili servise gideceksin zaten. Anadolu yakasındaki servisler belli, eğer bir tanıdığın yoksa içeriden, öyle ahım şahım bir indirim alabileceğini sanmıyorum. Ama sıkı bir pazarlık yapma kabiliyetin varsa eğer; Otokoç Ataşehir'de 202 TL 'ye 2 hafta önce bakım yaptırdığımı söyleyebilirim. Ayrıca, polen ve yakıt filtreni değiştirtmeni önermem ilk bakımda. 30'bine bırak ya da arada bir yerlerde yaptırırsın.
  • teşekkür ederim...
  • güncel
  • madem güncel
    2 mayıs 2013 te otokoç ankarada 2012 dizel fiesta bakımını 251 tl ye yaptırdım . yıllık bakımdı . motor falanda yıkandı. gayet iyiydi. tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    300.000 Km De Araba...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vayy bir yıl olmuş ben daha üzerine 15bin yapamadım henüz 27 bin km ile devam :))
    bu sefer ümraniye nuray da 30 bin bakımı yaptıracağım..
  • ford fiesta 15.000 Km bakımım geldi su an 16.000 Km deyim bende henuz ışık falan yanmadı hocam tum fiestalarda böyle bir yag degişim ışıgı uyarısı var mı ?

Tşkler
  • valla ben de yanmıştı güzel bir sistem aslında haber vermesi bir an önce götüresi geliyo insanın bakıma:))
  • hocam peki o ışık acaba gercekten yağ degişim zamanı geldigi icin mi yoksa yag eksilttigi için mi yandı ? Bilginiz var mı ? Cunku ben ford ford forumda yag eksitmeden dolayı lambanın yandıgına dair birseyler okumustum emin olmakta fayda var ? Bakıma goturdunuz mu ? Ne kadara mal oldu acaba ? Usta yag eksiltmiş falan dedi mi size ?

tşklr
  • 1.25 my fiesta için 360 tl fiyat verdiler 15000 bakımına çok pahalı deilmi 2 ayrı yerden fiyat aldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.