Şimdi Ara

15 bin TL ye kadar en AZ YAKAN araç tavsiyesi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
7.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RaZoR_03

quote:

Orijinalden alıntı: Semih Esentürk

o paraya araba almazdım kesinlikle

bir gün seni çizeceklerde o gün ne gün olur bilmiyorum.

lütfen üslubumuza dikkat edelim zira hiç birimiz askerde birlikte bot bağlamadık yada kuzen vs değiliz. sizi elitliğe ve saygıya davet eder çalışma ve yaşamınızda başarılar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

Orijinalden alıntı: .hardCam.

quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

2000 model clio sedan 1.4 8v kullanicisiyiz. Yakiti gercekten cok uygun. geçen hafta 150km şehir içi 525km şehir dişi yol yaptik 100km de ortalama 7.7 litre yakti.

benzin mi?

lpg yazmayı unutmuşum

çok iyi rakam lpg için. teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: gezginbur

2006-2007 model c3'ler o fiyata diye biliyorum. Çok az yaktığını da duydum arkadaşlarımdan. Tam şehir içi arabası. Uzun yolda da dizel olduğu için yokuşta tıkanmıyor. Bi bakın derim.

teşekkür ederim biraz bayan işi olsa da siyah olanı güzel olur sanırım :)

• Araba alırken sadece "az yakan" kriteri aramak ne kadar doğru olur?

Elbette az yakması önemli ama "az yakan ama sanayiden çıkmayan bir araba" sizi ne kadar mutlu eder ki?
  • xsara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bige71

Araba alırken sadece "az yakan" kriteri aramak ne kadar doğru olur?

Elbette az yakması önemli ama "az yakan ama sanayiden çıkmayan bir araba" sizi ne kadar mutlu eder ki?

ikisinin doğru orantılı gittiğini sanmıyorum. her az yakan araba sanayiden çıkarmayacak mı yani bizi?

ayrıca yakıt konusunu hafife alıyorsanız arabayla çok km yapmıyorsunuz sanırım.
  • quote:

quote:

ikisinin doğru orantılı gittiğini sanmıyorum. her az yakan araba sanayiden çıkarmayacak mı yani bizi?

Benim demek istediğim araba alırken tek ölçünün "az yakan araba olması" anlayışının yanlışlığıdır. Az yaksın da kötü bir araba olsa da olur demeyi doğru bulmuyorum. Yakıt konusunu hafife alacak kadar zengin de değilim.

• quote:

quote:

quote:

Benim demek istediğim araba alırken tek ölçünün "az yakan araba olması" anlayışının yanlışlığıdır. Az yaksın da kötü bir araba olsa da olur demeyi doğru bulmuyorum. Yakıt konusunu hafife alacak kadar zengin de değilim.

benim demek istediğim de , ben az yaksın da kötü araba olsun diye birşey demediğimdir.

az yaksın, kötü de olmasın tabi

• c3 seri araçtır
  • quote:

Orijinalden alıntı: murettep

xsara

teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

c3 seri araçtır

teşekkürler
  • rica
  • palio 1.6 16v ile ilgili bilgisi olan var mı acaba? 1.2 ye göre yakıtı çok fazla mı, LPG de?
  • palio mu 15 bine palio pek mantıksız logan varken ben geniş ve oturaklı araba seviyorum ve 1.5 dCi motor varken palionun esamesi okunmaz yeni öğrenen adam alsın palio .
    shadowgeist der ki acemi? palio .
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

palio mu 15 bine palio pek mantıksız logan varken ben geniş ve oturaklı araba seviyorum ve 1.5 dCi motor varken palionun esamesi okunmaz yeni öğrenen adam alsın palio .

logan güzel diyorsanız, neden olmasın...
  • Citroen C3 bakıyorum bende o paraya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

palio mu 15 bine palio pek mantıksız logan varken ben geniş ve oturaklı araba seviyorum ve 1.5 dCi motor varken palionun esamesi okunmaz yeni öğrenen adam alsın palio .

logan güzel diyorsanız, neden olmasın...

Güzeldir güzel. topaz42 konuya gelsin açıklar sana.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

Palio 1.2 16V sıralı sistem lpgli araç tam sana göre.

Palioların en az yakanı motor seçeneği bu mudur bu fiyat aralığında ? .16v olarak ?

Evet. 16V olmasına dikkat edin. Sıralı sistem lpgsi de olsun tabi.

1.2 lpg 1.3 mjetten de mi az yakıyor ?

Hocam paliı 1.2 16v lerin yakıtları pek iyi değil onun yerine mitsubisi lancer 1.3 comford veya Honda 1.4 ies kere bakın ama buyuk bir şehirde değilseniz lancer önermem parçaları pek bulunmadığından satanlar da pahalıya satıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

quote:

quote:

quote:

quote:

Palioların en az yakanı motor seçeneği bu mudur bu fiyat aralığında ? .16v olarak ?

Hocam paliı 1.2 16v lerin yakıtları pek iyi değil onun yerine mitsubisi lancer 1.3 comford veya Honda 1.4 ies kere bakın ama buyuk bir şehirde değilseniz lancer önermem parçaları pek bulunmadığından satanlar da pahalıya satıyor

bu araç da gayet güzelmiş yalnız bu tork ve bu ağırlıkla araç hantal kalmaz mı ve yakıtı da fazla olmaz mı. emin misiniz az yaktığından ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

quote:

quote:

quote:

quote:

bu araç da gayet güzelmiş yalnız bu tork ve bu ağırlıkla araç hantal kalmaz mı ve yakıtı da fazla olmaz mı. emin misiniz az yaktığından ?

Palio 1.2 16v 100km 40 yakıyosa 1.6 lancer 42.5 tl yakar
    1.3 lancer 35 lira yakar
    örnek verdim tabi
    Mitsubishi forumundan tüketim değerlerine bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• peugeot 206
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.