Şimdi Ara

15 cm boyundaki ÇIYAN ın evde ne işi var? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
1
Favori
29.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Geçen sene mecidiyeköy 4. katta evde akrep öldürdümTam dışarı çıkacaktım kapının
    yanındaki duvarda akrebi gördüm önce bir tırstım sonra dedim birisi oyuncak bir şey yapıştırmıştır
    burada ne gezer akrep hemde düz duvarda duruyor deyip gider ayak elime alıp bir bakayım dedim.
    parmağımla dokunur dokunmaz yere düştü hala canlı olmadığı tahmin ediyorum herhalde iyi yapışmamış
    dedim sonra tam yere eğildim bir baktım hareket ediyorBu sefer baya korkmuştum:)
    kavanoza aldım ama çıkar diye tatmin olmadım sonra üzerine sinek ilacı sıktım ölünce japon yapıştırıcısı
    sürdüm şimdi kaskatı olarak duruyor bir yerde

Bu arada ev çıyanı zehirsiz galiba başka bir evde her yıl düzenli olarak öldürürüm hatta akşam ışığı
    açtığım zaman yatağımın üstünde tavanda 6-7 cmlik çıyan olduğunu bile bilirim o oradan düşse ağzım
    açık olsa ne olur tahmin bile edemiyorum

lan oğlum yapma lan bunu yapma lan niye yapıyosun lan

• Korkcak bisi yok beyler. Giyiceginiz veya yatacagiz seyleri once silkelemeniz gerekiyor. Elinizde gorseniz dahi ani bi hareketle degil yavasca inmesini beklemeniz gerekiyor aksi halde ani hareket yaparsaniz herbir ayaklari igne olan zehri vucudunuza aktarir.
    Yatakhanedeki bi ankarali cocugu tam sortunu giyerken (sortunun icine 2 tane cian girmis)yumurtaliklarindan baslayarak baldirindan diz kapagina kadar delik desik ederek sokmustu. Cocuk okadar cok cani yandiki 1 metre havaya sicriyor ordan kendini yere atiyordu. Goruntu seytan filmindeki goruntu gibiydi. İlk yardima kosan bendim. Cocuk bir hafta hastanede kaldi. Duzelmedi. Ankara gataya sevk edildi tum kani degistirildi. Anca duzen tutturabildiler. Sonradan ogrendimki kalp krizi gecirmis 24 yasinda. Hayvan illet bisey. Bazen youtube da saatlerce videolarini seyrederim. Bende unutamadim hayvani. Akreple ciani ayni kovaya atardik kavga ettirirdik. Akrebi bi kac dk da yerdi.
  • Protein kaynağı hocam o pişirirsen iyi olur
  • oha layn evde napıyonuz hayvan mutasyon geçirmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer
    Korkcak bisi yok beyler. Giyiceginiz veya yatacagiz seyleri once silkelemeniz gerekiyor. Elinizde gorseniz dahi ani bi hareketle degil yavasca inmesini beklemeniz gerekiyor aksi halde ani hareket yaparsaniz herbir ayaklari igne olan zehri vucudunuza aktarir.
    Yatakhanedeki bi ankarali cocugu tam sortunu giyerken (sortunun icine 2 tane cian girmis)yumurtaliklarindan baslayarak baldirindan diz kapagina kadar delik desik ederek sokmustu. Cocuk okadar cok cani yandiki 1 metre havaya sicriyor ordan kendini yere atiyordu. Goruntu seytan filmindeki goruntu gibiydi. İlk yardima kosan bendim. Cocuk bir hafta hastanede kaldi. Duzelmedi. Ankara gataya sevk edildi tum kani degistirildi. Anca duzen tutturabildiler. Sonradan ogrendimki kalp krizi gecirmis 24 yasinda. Hayvan illet bisey. Bazen youtube da saatlerce videolarini seyrederim. Bende unutamadim hayvani. Akreple ciani ayni kovaya atardik kavga ettirirdik. Akrebi bi kac dk da yerdi.

Ciddi ciddi okuyodum taki tum kani degisene kadar. Tmm salliyomussun anlasildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @en birinci ben oldum

Bu arada alttaki video çok tanıdık geldiUfak kız daha akıllı sanki

15 cm boyundaki ÇIYAN ın evde ne işi var?

• quote:

@en birinci ben oldum

Bu arada alttaki video çok tanıdık geldiUfak kız daha akıllı sanki

Ne alaka simdi tarantula. Sende yeni konu ac evimde tarantula buldum diye bu videoyu oraya koy.

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Ne alaka simdi tarantula. Sende yeni konu ac evimde tarantula buldum diye bu videoyu oraya koy.

Anlayabiliyorsan tarantula(ki o olduğunu bile bilmiyorum) şöyledir böyledir diyen bir belgesel koymadım
    veya bunu evimde gördüm demedim, konuya koyulan videoların yanında çıktı, böcük fobisi
    olanlar olduğu için ve adamın tipi komik geldiği için koydum
    Sonuçta para vererek mesaj atmıyoruz buraya.Ha sen çıyan ile tarantulanın farklı olduğunu
    idrak edebiliyorsan bu senin gelişmişliğindir, affola.
  • Usta bu nedir yahu!.
  • quote:

quote:

Anlayabiliyorsan tarantula(ki o olduğunu bile bilmiyorum) şöyledir böyledir diyen bir belgesel koymadım
    veya bunu evimde gördüm demedim, konuya koyulan videoların yanında çıktı, böcük fobisi
    olanlar olduğu için ve adamın tipi komik geldiği için koydum
    Sonuçta para vererek mesaj atmıyoruz buraya.Ha sen çıyan ile tarantulanın farklı olduğunu
    idrak edebiliyorsan bu senin gelişmişliğindir, affola.

Affettim. Problem degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Böyle bir şey de olabilirdi.

• quote:

quote:

Korkcak bisi yok beyler. Giyiceginiz veya yatacagiz seyleri once silkelemeniz gerekiyor. Elinizde gorseniz dahi ani bi hareketle degil yavasca inmesini beklemeniz gerekiyor aksi halde ani hareket yaparsaniz herbir ayaklari igne olan zehri vucudunuza aktarir.

Gercekden dalga gectimimi dusunuyorsun. Cok ciddiyim bu konuda egerki hala inanmam diyorsan pm yoluyla face ini vereyim kendin sor neler yasadigini.

• görsem evi terkeder 1 hafta uğramam
  • quote:

Orijinalden alıntı: #YuEmHo#

quote:

bu gerçekmi ya

• Geçtiğimiz gün yataktan kalktım sabaha dogru 4 civarıydı.birden bi karartı geçti yastıgın yanından.sonra neyse uyuyayım dedim ama nasıl bir ruh haliyle dediysem bilmiyorum kendimde tam değildim galiba sonra uzandım yine yerden yürüme sesleri geldi direk fırladım yataktan 4 ayrı yer değiştirdim uyumak için 5 gündür yatmayı bırak yatağa yaklaşamıyorum bile ilaçlandırma yapacağız

keşke bu konuya girmeseydim
  • quote:

quote:

quote:

Gercekden dalga gectimimi dusunuyorsun. Cok ciddiyim bu konuda egerki hala inanmam diyorsan pm yoluyla face ini vereyim kendin sor neler yasadigini.

Ne bilim uslubun oyle dusundurdu. Delik desik etmis 1 metre havaya ucmus tum kani degistirildi demissin ya garibime gitti ondan. Saka yapiyon sanmistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostplayer

quote:

quote:

bu gerçekmi ya

Plastik o.

Buarada bisey merak ettim. Kulaga akan diye bi bocek var. Gercek adi ne onun?

• quote:

Orijinalden alıntı: MasterOFMonster

quote:

Orijinalden alıntı: Burgu Makarna

Off balıkesire mi toplanmış bunlar

Merkez/paşaalanı/3. kat

20 cm rahat vardı 5 cm eni vardı hayvanın 42 numara terlikle ezilmiyodu böcek ilacı sıkıp üstüne basınca 5 dk a öldü ama o günden sonra rahat oturamaz oldum sanki sürekli biyerlerden çıkıcakmış gibi

Hocam bende balıkesir paşaalanında oturuyorum ? sen tam olarak nerdesin korktum şimda yav !!!

quote:

Orijinalden alıntı: biolog_hakan

4 sene once balıkesırde ogrencı olarak pasaalanında kalırken bızım mutfakta da bundan vardı. ara sıra gecelerı gezıntıye cıkardı
    cok evcımendır kendısı fotosunu cekmeye calıstıgımı goren ev arkadasları 3 m den daha fazla yaklasamıyordu

Tam olarak neresinde bizde yeni taşındıkta paşaalanına 1 ay oluyo

ben taşınalı 4 sene oldu o "MEGA KÖY BALIKESİR" den.. emnıyet mudurlugunun karsısındakı caddeden gırınce koca bı pazar alanı halısaha falan vardı.. orayı bıraz daha gecınce cevre yoluna gelmeden dı bızım ev

evde daha neler yakalayıp oldurdugumu anlatsam kucuk dılınızı yutarsınız herhalde. Allahtan lab da hepsıyle onceden hasır nesır olmustum kı evde karsılasınca gayet sakın sekılde gereken seylerı bu hayvancıklara yapıyordum.. yuksek lısans da canlı canlı kestıgım hayvanları ve sayılarını bı duysanız :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ghostplayer

quote:

quote:

bu gerçekmi ya

Plastik o.

Buarada bisey merak ettim. Kulaga akan diye bi bocek var. Gercek adi ne onun?

Kulağa kaçan değil miydi o ? Ufak bişey böyle kancalı felan.

• quote:

Ciyan zehri insani 3 dk icinde öldurur. Eger ayibogan gibi biseyseniz felc eder.Bu arada ciyanlar zehirsizdir ama dikkat edin sizi sokmasin yumurtalarini gozunuzun icine birakirlar siz uyurken sonra larvalar gozunuzu patlatarak disari cikar. Sonra iste ciyanlar...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.