Şimdi Ara

15 cm boyundaki ÇIYAN ın evde ne işi var? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
1
Favori
29.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bişey mi lan ben daha küçükken çok çok küçükken, baya küçükken bundan 5 6 yıl önce bimin önündeydim, bimin önünde kaya vardı.ben onun üstüne oturmuştum altından bunun 5 6 katı bişey geçti hızla cin olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hound Dog -- 4 Haziran 2011; 21:25:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baloncesto

Bu bişey mi lan ben küçükken bundan 5 6 yıl önce bimin önündeydim, bimin önünde kaya vardı.ben onun üstüne oturmuştum altından bunun 5 6 katı bişey geçti hızla cin olabilir mi?

Kedidir o kedi
  • Ben de geçen gün,gece 2 gibi oturma odasından kendi odama uyumaya geçecektim,neyse ara hole geldim,bir de ne göreyim,yerde hamam böceği var,ebatlıca hem de,irkildim ve titredim,daha sonra öldürsem mi bilemedim,ellemedim.

Sabah kalktım,olay mahalini analiz ettim ama bir ipucu bulamadım,belki de halüsinasyon gördüm bilemiyorum,belki de gerçekti.
  • 44 numarayla vurunca da hayvan bi ayrı eziliyor be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Tek smiley koymakta yasak bundan sonra
  • konuyu acan arkadaş.evden tasınıyor galiba.konuya geldigi yok. çian.gif
  • çıyan diyince aklıma geldi bizim biyoloji hocası bize bir video izletmişti bir adam çıyan besliyormuş yaklaşık 30 cm falan genişliği soba borusu gibi :S fare attılar önüne boğup yedi ıyykk çok korkunçtu.. İyi geceler...
  • balıkesir burhaniyede bunlardan çok var ,bunların 25 cmliklerini gördüm,gece uyurken beni ve babamı sokmuştu ama zehirlenme olmadı bizde sadece kaşındık,2 tane civciv al bırak ortalıkta bir tane bile çıyan,akrep bırakmazlar , millette öyle bir abartmışki sanki boğa yılanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 4 Haziran 2011; 21:37:48 >
  • @pwnzs

çıyanın büyüklüğünü tahmin etmeniz açısından terliklerin numarasını yazdım

@hsngencer

pazartesi finaller başlıyor. gerçi pek çalışmıyoruz ama internete bakamıyorum. şimdi değil ama seneye başka eve taşınacağız.
  • bzım evde cok olurdu. Zemın kattı ev. Ayrıca cok zhirlı olduklarında cok sonra ogrndk. Kavanz icınde 1hafta besldk normal kırmizı etle. Yemesi mukemmel. Cok farklı bı hayvan. Darp olmadıg surece cok dayanklılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semidos

quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

15 cm boyundaki ÇIYAN ın evde ne işi var?

Böyle bir şey de olabilirdi.

ebesininnnnnnnnn e yaaanii

Koca bir taşı kaldırdığımda bunun boyuna yakın bir tane görmüştüm.Görmemle kaçmam bir olmuştu
  • uçan uçamayan yürüyen sürünen ve yüzen her türlü böcek ve benzeri yaratıklardan örnek vermek gerekirse:

Büyük sivri sinekler
    Yarasa (Balkon içine sorti yapanlarından)
    Helikopter böceğimidir nedir ondan
    ağustos böceği
    Çekirge

her türlü böcük, karafatma, örümcek, kalorifer böceği, tırtıl vs vs vs

hangisini görürsem göreyim anında tüylerim diken diken olur ve midem bulanır hatta o kadar kötü ki öldüremiyorum bile menzili ne olursa olsun terlik sineklik taş sopa silah dahil elime alıp öldüremem çok kötü fobikolikim

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostplayer
    uçan uçamayan yürüyen sürünen ve yüzen her türlü böcek ve benzeri yaratıklardan örnek vermek gerekirse:

Büyük sivri sinekler
    Yarasa (Balkon içine sorti yapanlarından)
    Helikopter böceğimidir nedir ondan
    ağustos böceği
    Çekirge

her türlü böcük, karafatma, örümcek, kalorifer böceği, tırtıl vs vs vs

hangisini görürsem göreyim anında tüylerim diken diken olur ve midem bulanır hatta o kadar kötü ki öldüremiyorum bile menzili ne olursa olsun terlik sineklik taş sopa silah dahil elime alıp öldüremem çok kötü fobikolikim

Bi tek hamambocuku ciyan akrepten korkarim. Yarasadan ne korkuyon. Bildigin kuş.

• Huylandım yahu gecenin bir yarısı
  • Bu hayvanın soktuğu yer şişer ve tatlı tatlı kaşınır..
  • Bundan 2 sene önce Meksika'ya gitmiştim ve tam 3 ay kalmiştim. Evde her gün değişik türde haşere ile karşilaşiyorduk. Özellikle akrepler tam bir işkence idi. Akrebi yakmadan dokunamiyorduk. Meksika'lilar çok rahatti bu konuda ama benim için kabus gibiydi.
  • olum eve flamethrover falan alın bune böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Cian uzmani biri olarak bu konuyu yeni gordum.
    Askerlimi adanada tarla ortasinda yaptigim icin Bu hayvanlardan cok gorurdum. 15 cm diyipde sasiranlara cok garipsedim. Cunku 15 cm cian icin buyk bir boyut degildir. Cok daha buyuk ve irileri vardir. Ust kismi zirhlidir. Ezsnizde catur cutur ses gelsede sizi yaniltmasin. Ortadanda bolseniz 2 parcasi ayri yerlere gider. Et kokusunu alir. İnsan bedenine saldirmak icin gelir. Zehirsizdir diyenlere gulerim. Felc yapma ozelligine sahiptir. Uyusturur. Ve isirdigi nokta kas kati kesilir. Cok can acitir. Bu hqyvanin goruntusunden ve tipinden korktugum kadar 9 burkumlu akrepten korkmadim. 4 metrelik kirmizi kafali yilana kasaturami cektim oldurmek icin ama bu hayvani gorunce kactim. İnanilmaz hareket eder su gibi kayar. Et ile beslenir. Eger uyurken sizi zehirlerse ve hala uyanmaz iseniz hayvanda ac ise agizlariyla buyuk bir lokma et yiyebilir. En merak ettiginiz konu ise egerki yavru ve kardesleri varsa isiniz kotu. Ama yetiskin erkek ise yanliz takilir.

LAN

• quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Cian uzmani biri olarak bu konuyu yeni gordum.
    Askerlimi adanada tarla ortasinda yaptigim icin Bu hayvanlardan cok gorurdum. 15 cm diyipde sasiranlara cok garipsedim. Cunku 15 cm cian icin buyk bir boyut degildir. Cok daha buyuk ve irileri vardir. Ust kismi zirhlidir. Ezsnizde catur cutur ses gelsede sizi yaniltmasin. Ortadanda bolseniz 2 parcasi ayri yerlere gider. Et kokusunu alir. İnsan bedenine saldirmak icin gelir. Zehirsizdir diyenlere gulerim. Felc yapma ozelligine sahiptir. Uyusturur. Ve isirdigi nokta kas kati kesilir. Cok can acitir. Bu hqyvanin goruntusunden ve tipinden korktugum kadar 9 burkumlu akrepten korkmadim. 4 metrelik kirmizi kafali yilana kasaturami cektim oldurmek icin ama bu hayvani gorunce kactim. İnanilmaz hareket eder su gibi kayar. Et ile beslenir. Eger uyurken sizi zehirlerse ve hala uyanmaz iseniz hayvanda ac ise agizlariyla buyuk bir lokma et yiyebilir. En merak ettiginiz konu ise egerki yavru ve kardesleri varsa isiniz kotu. Ama yetiskin erkek ise yanliz takilir.

LAN

GOD DAMN !!!

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.