Binbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 269 (Bu ay: 10)
App Store Crackli Uygulama Bulma
Merhaba. Ben Macbook'ta Session Pomodoro Focus Timer uygulamasını kullanıyordum. Pro sürümündeki bazı özellikler sayesinde yaptığım işe odaklanmam çok rahat oluyor. Fakat Pro'nun deneme sürümü bitti. Uygulamayı satın alayım demiştim yıllık 1000 TL'ymiş fiyatı ve bana çok fazla geldi. Apple uygulamalarını crackli olarak indirebileceğim bir site var mı diye sormak istedim. Bunu sormak forumda suç olabilir, umarım ban yemem.
Uygulamanın linki şu: https://apps.apple.com/tr/app/session-pomodoro-focus-timer/id1521432881?l=tr
PS5 için 43-50" Televizyon Tavsiyesi (10K Bütçe)
Merhaba.
Bölümdeki diğer başlıklara baktım, bütçe olarak benimkinin çok çok üstünde oldukları için kendime uygun tavsiye bulamadım. PS5 alacağım, onun için TV tavsiyesi arıyorum. Odam küçük olduğu için 43" model düşünüyorum, duruma göre zorlayarak 50" de alabilirim. Ailem bu sene içinde 2 TV aldı, ikisi de Samsung'du (QE 65Q60A ve 50AU9000). Şimdi kullanıyoruz, ikisinden de memnunuz. O yüzden aklımda Samsung almak vardı ama araştırdığım kadarıyla 60 Hz olması ve input lag sorunundan dolayı PS5 için Samsung önerilmiyor. OLED TV almayı düşünmüyorum. Biz bir ürün alınca 15-20 sene kullanıyoruz. OLED TV'lerde piksel yanması vs. oluyor diye çok duyuyorum. O yüzden uzun ömürlü olmadıklarına dair önyargım var. Onun dışında her türlü tavsiyeye açığım.
İyi günler.
Laptop Harddisk'i Sürekli Çalışıyor
|
Eski Sistemime Sessiz Kasa Tavsiyesi
|
Avusturya'dan Notebook Almak Hakkında
|
|
Gözüme limon sıktım beyler çok zararlı mıdır?
|
İngiliz Dizisi Tavsiyesi
|
Sistem Yükseltme
|
400 TL'ye kadar Oyuncu Kulaklığı Tavsiyesi
|
Meslek: Elektrik Elektronik Mühendisi
İlgi Alanları: Sinema, TV, Oyun
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.937
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 27.507 (Bu ay: 327)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 541 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic