Şimdi Ara

Kitap Okumayı Sevmeyen Birine Kitap Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef kitap okumayı hiç sevmeyen biriyim. Daha kitaba başladıktan 2 dk sonra kafamın başka yerlerde olduğunu fark edip aynı yerleri tekrar okurum ama kitap okumanın insanın kendini geliştirmesinde çok önemli bir yerinin olduğu düşüncesindeyim. Bu yüzden sınavlarım bittikten sonra yaz boyunca okumak için birkaç tavsiye almak istedim. Daha önceden de böyle bir konu açmıştım ve çok yardımcı olmuştunuz ama o konuda daha polisiye ve korku kitapları önerilmişti. Bu sefer beni sıkmayacak ama bana değişik görüşler kazandıracak kitap tavsiyeleri istiyorum. Demek istediğim polisiye-fantastik kitaplardan ziyade edebi değeri olan, mutlaka okumamı düşündüğünüz mesela dünya klasiklerinden kitap tavsiyeleri istiyorum. Yalnız dünya klasiklerinden sıkılır mıyım bilemiyorum. O yüzden size akıcı gelen kitapları önerebilirsiniz

Düzeltme: Kendimi yanlış ifade etmişim. Böyle daha iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Dewitt -- 6 Haziran 2014; 21:39:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Polisiye romanların neresinden sıkıldın :)

Hayvan Çiftliği'ni oku. Oldukça akıcı ve kitabın sonunda harika yorumlar yapabiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Polisiye romanların neresinden sıkıldın :)

Hayvan Çiftliği'ni oku. Oldukça akıcı ve kitabın sonunda harika yorumlar yapabiliyorsun.
    şeker portakalı
  • yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Polisiyeden sıkılmadım, yanlış anlaşılmışım. Polisiyenin bana pek bir şey katmadığını düşündüm. O yüzden mutlaka okunması gereken kitap tavsiyesi almak istedim.

• Benimki sadece sıradan bi öneri. Sıkılmazsanız tarih kitapları , politik kitaplar vb. size çok şey katar.

• Simyacı

• quote:

Orijinalden alıntı: gogogo.

Simyacı
    Klasiklerden favorim Monte Kristo Kontu 600 sayfalık kitabı 2 gunde bitirdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KİTAP ÖNERİLERİ
    4 yıl önce açıldı
    iki kitap birden okumak
    11 yıl önce açıldı
    Kitap Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takip.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Takip.
    Sana birşeyler katacak kitaplar seni sıkabilir bence.
  • Fareler ve insanlar
    Simyacı
    Robinson Crusoe
    Don Quixote
    Kırmızı ve Siyah
    İnsancıklar
    Sefiller
  • Kendimi yanlış ifade etmişim hocam. Şimdi düzelttim konuyu.

@Ricky.McFloyd
    Teşekkür ederim öneriniz için. Fareler ve İnsanları küçükken okumuştum ama hiç hatırlamıyorum. O zaman çok beğenmiştim, tekrar okuyabilirim. Sefiller'i okumamış olmamdan çok rahatsız oluyordum onu da listeme ekledim. Diğer kitapları da araştırırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

Kendimi yanlış ifade etmişim hocam. Şimdi düzelttim konuyu.

@Ricky.McFloyd
    Teşekkür ederim öneriniz için. Fareler ve İnsanları küçükken okumuştum ama hiç hatırlamıyorum. O zaman çok beğenmiştim, tekrar okuyabilirim. Sefiller'i okumamış olmamdan çok rahatsız oluyordum onu da listeme ekledim. Diğer kitapları da araştırırım.
    Okumayı sevmiyorsanız Klasikler sizi sıkabilir. (benim düşüncem)
    Okuma alışkanlığı kazandıktan sonra klasiklere geçilmesinin daha iyi olduğunu düşünüyorum.
    Aksi düşüncesi olan varsa uyarabilir.
  • 1984 kitabı sana çok şey katıcaktır.

• Teşekkür ederim cevabınız için. Diğer konulara bakarken sizin mesajlarınıza denk geldim. Kürk Mantolu Madonna kitabını birkaç konuda önermişsiniz. Bu kitapta sıkılır mıyım? Sizin önerebileceğiniz dünya klasikleri dışında polisiye ya da fantastik olmayan kitap var mı?

• Teşekkür ederim öneriniz için. Kitabın konusu baya güzel geldi. Bunu da listeme ekledim.

• quote:

Teşekkür ederim öneriniz için. Kitabın konusu baya güzel geldi. Bunu da listeme ekledim.
    Simyacı ve Kırmızı Pazartesi ince, kolay okunabilir ve güzel kitaplardır hocam tavsiye ederim.
  • quote:

Teşekkür ederim cevabınız için. Diğer konulara bakarken sizin mesajlarınıza denk geldim. Kürk Mantolu Madonna kitabını birkaç konuda önermişsiniz. Bu kitapta sıkılır mıyım? Sizin önerebileceğiniz dünya klasikleri dışında polisiye ya da fantastik olmayan kitap var mı?

Dili biraz ağır gelebilir ama okuduktan sonra pişman olmazsınız diyebilirim
    Fareler ve İnsanları baştan okumanızı öneririm. Aslında Açlık Oyunları başlamak için idealdir ama fantastik istemiyorum diyorsunuz

• Açlık oyunlarını daha önce okumayı denemiştim de hiç sarmadı nedense. Filmi de çok sıkıcı gelmişti zaten. Eğer dünya klasiklerine alışamazsam önce bi Stephen King okuyayım diyorum.

• quote:

Açlık oyunlarını daha önce okumayı denemiştim de hiç sarmadı nedense. Filmi de çok sıkıcı gelmişti zaten. Eğer dünya klasiklerine alışamazsam önce bi Stephen King okuyayım diyorum.

Hayvan Mezarlığı'nı oku o zaman
  • quote:

Açlık oyunlarını daha önce okumayı denemiştim de hiç sarmadı nedense. Filmi de çok sıkıcı gelmişti zaten. Eğer dünya klasiklerine alışamazsam önce bi Stephen King okuyayım diyorum.

Hayvan Mezarlığı öyleyse
    Bilim-kurgu ilginizi çekecekse Fahrenheit 451 kitabına bir göz atın, konusu hoşunuza giderse listenize ekleyin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.