Şimdi Ara

Kitap Okumak İçin Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitap ve PDF dosyalarını okumak için akıllı telefon arıyorum,telefonu kullanmadaki önceliğim bu.
    Fotoğraf çekim kalitesi de iyi olursa benim açımdan gayet yeterli.
    Oyunla felan pek aram yok.
    Maksimum 1000 TL bütçe

• Telefon yada tablette kitap okunmaz dostum. Uzun vadede gözlerine zarar verecektir. Ebook için özel readerlar var onları denemelisin.
    http://market.yandex.com.tr/product?model_id=868410&clid=686
  • Üniversiteye gidiş süremi değerlendirmek için bu yönde araştırıyorum,yoksa elbette e-book reederlar daha doğru.
    5 Inch ve üzeri düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey You!

Telefon yada tablette kitap okunmaz dostum. Uzun vadede gözlerine zarar verecektir. Ebook için özel readerlar var onları denemelisin.
    http://market.yandex.com.tr/product?model_id=868410&clid=686

Yukarıdaki yoruma katılıyorum. Gerçekten öncelik kitap okumaksa e-kitap okuma cihazlarından almak iyi olacaktır. Fakat benim gibi serviste kitap da okurum ama telefonun dışında bir cihaz daha taşımak istemiyorum diyorsanız telefon da tercih edilebilir. Kitap okumak için büyük ekran, uzun şarj süresi iyi bir kombinasyon olur. Telefon seçerken mutlaka kullanıcı yorumlarını da okuyun. Güncel pek çok telefonun Kullanıcı Yorumlarını BURADAN okuyabilirsiniz. Listeden seçerek istediğiniz modeli okuyun.

• phoenix7592 P kullanıcısına yanıt
    huawei ascend g7 alabilirsin 5.5inç 3100 amper bataryası var bataryası çok uzun gidiyor kameresıda gayet yeterli sony lens kullanıyor
  • windows cephesinden de 1320 iyi bir tercih olabilir fiyat acisindan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle note 3 neo amoled tam bu ihtiyaciniza gore. Sony nin lg nin ips yada tft ekrani sagdan soldan baktimi yazilar solar igrenc olur. Ama super amoledde olmaz. 3100mah pil var pilide mukemmel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    okul için film tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • buyuk gelmezse t2 ultra bakın,bataryada da abartı derecede iyi,ekranda guzel.
  • uppp
  • kitap okumak için en az 5.5 inç full hd ekranlı bir telefon alın
  • Hocam oncelikle telefondan kitap okuman cok iyi olmaz ama Huawei Mate 7 veya Lenovo Vibe X2 Pro isini gorebilir. Buyuk ekran/uzun acik kalma suresi. Ama fiyat 1500

Edit: 6 inc ekranlari var ve ayni zamanda performanslari ust duzey telefonlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CryptOsmaN -- 30 Kasım 2015; 23:20:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.