Şimdi Ara

Üniversite için mouse tavsiyesi (şimdi tablet kalem tavsiyesi de lazım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Büyük olsun ve tıklama sesi çok fazla olmasın istiyorum, çok fazla bütçe ayırmam 400 500TL maks, logitech g102 ile gigabyte aorus m2 arasında kaldım daha uygun bir mouse da olur. Rekabetçi oynamıyorum o yüzden normal mouse da olabilir ama oyuncu olanlar güzel duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 7 Ekim 2023; 18:52:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hep böyle diyorum sonra a101 ürünleriyle kalıyorum bu sefer kalite=uzun ömür mantığıyla düşünüyorum

• Mediamarkt'a gidebilirsin. (Kentpark avm'de var örnek)
    Orada mouseları test et. Beğendiğini al. (Fiyatlar internete göre daha pahalı olabilir.)

Logitech pebble

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Gezdim biraz ama pek fazla model bulamadım, ya çok pahalılar ya da çok küçükler.
    Inca ve dexim diye markalar denk geldi belki onlar olabilir ama pek bilmiyorum

Aslında pahalı olmasa şu mouse en güzeli

Bunlarsa uygun ama tıklama sesi çok geldi Üniversite için mouse tavsiyesi (şimdi tablet kalem tavsiyesi de lazım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 30 Eylül 2023; 22:16:52 >

• M220 al ve kütüphanede insanları rahatsız etme Üniversite için mouse tavsiyesi (şimdi tablet kalem tavsiyesi de lazım) Üniversite için mouse tavsiyesi (şimdi tablet kalem tavsiyesi de lazım) 

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

O fareyi ben de denemiştim. Güzel duruyordu, evet.

Tıklama sesi birçok farede var maalesef.

İnternette model araştırıp YouTube'dan test videoları izlenebilir. Tıklama sesi de videoda vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.hepsiburada.com
    Asus TUF GAMING M3 Aura SYNC RGB 7000DPI Oyuncu Mouse Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-m3-aura-sync-rgb-7000dpi-oyuncu-mouse-pm-HB00000PYCNM

Ben bunun rog olanını kullanıyorum ama bunu da denedim. Sesi çok fazla değil, ışıklandırmasını uygulamasından açıp kapatabilirsin, dışarıda kullanırken vs. Sağlam mouse bu fiyata güzel.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Philips SPK7624 tercih edebilirsiniz

• logitech g pro x superlight

• 4500tl hocam o fiyata 10 kişiye mouse alırız

• Sanırım inca iwm551 daha çok ilgimi çekti ama herkese tavsiyesi için teşekkür ederim.

• performax xatron bu fiyata daha iyi sensör ve dpi yok

• kablosuz g502 var memnunum.

• M220/185 alma aşırı küçük. Hayatımda ilk defa teknolojik bi aleti iade ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 1 Ekim 2023; 2:53:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım umarım uzun süre idare eder.

Bir de tablet için kalem alacağım bunu kullanan var mı:

trendyol.com
    TEKNETSTORE Dokunmatik Kalem Passive 2in1 Tablet Kalemi Çizim & Yazı Kalemi Dokunmatik Kalem 4232161974312 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/teknetstore/dokunmatik-kalem-passive-2in1-tablet-kalemi-cizim-yazi-kalemi-dokunmatik-kalem-4232161974312-p-58728022?boutiqueId=61&merchantId=208734

Tabletim samsung tab a yani pek iyi bir tablet değil gerçi bu fiyat aralığında model fark etmez ama yine de söyleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 7 Ekim 2023; 18:57:34 >

• Pensan IQ al kayıyor

• bertuqwerty B kullanıcısına yanıt
    Hocam tablet kaleminden bahsetmiştim aslında

• Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Olsun kağıda yazarsın al bi tane
    Rotringten sonra bi arkadaş vesilesiyle bu kaleme geçtim memnun kaldım fiyatıda uygun zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.