Şimdi Ara

İş için laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, iş için laptop almam gerekmekte.SQL server tabanlı(?) bir program kullanmaktayım. Program ihtiyacı w10 veya w11 kullanmam gerekiyor. Program ve aşağıda chrome açık sekmeler vs varken 8-9 gb ram kullanimi bulunmakta(programı ryzen 3 5300u ve flex channel 20 gb rame sahip cihazla kullanıyorum-ram 8 gb iken sıklıkla donmalar yaşıyordum.) Bu program dışında 2007-2009 arası çıkan 2-3 oyun ve Adobe Lightroom da kullandığım programlar arasında.

Bu bilgiler ışığında mümkün olan en uygun fiyatlı IPS panele sahip laptoplara bakmaktayım. Uygun fiyatlı önerilerinize açığım.

• craptastic kullanıcısına yanıt

Güzel ancak fiyatı çok yüksek hocam. Genel olarak iş için kullanılacak çok açılmayı düşünmüyorum o yüzden.

• Bütçe ne kadar acaba?

• Max 20k ancak ne kadar düşük o kadar iyi açıkçası hocam. IPS ekran,16 gb ram(8 alıp kendim de ekleyebilirim) olması daha iyi olur, biraz da uzun ömürlü olması açısından aşağıdaki ürünleri düşündüm ama sizce nasıllar?

www.hepsiburada.com
    Asus Expertbook Intel Core I5-1235U 16GB 512GB 14''fhd Free Fiyatı
    https://app.hb.biz/tbQskFFtZiRN

Fırsat: MSI NB MODERN 15 B12MO-676XTR I5-1235U 16GB DDR4 UMA 512GB SSD 15.6 FHD DOS SIYAH https://amzn.eu/d/foGnsk

• Tjedrea kullanıcısına yanıt

Asus'da ram artmıyor olabilir; dahili gpu lu almayın Harici gpu daha iyi; hem ramdan yemez, hem işlemci yükünü azaltır. Bende bakayım; atarım

• Ben de 20bin civarında üniversite işlerinde kullanacağım bir laptop arıyorum. Pil ömrü çok sıkıntı oluşturmayacak tavsiyeniz ne olur

• Hadra13 H kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 5 Ağustos 2024; 19:46:25 >

• Oyun oynamıyorum. Hafif olması önemli, o yüzden 13-14 inç daha ideal olabilir. Office programları, tez makale araştırma ve yazımı, online toplantılarda kullanacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hadra13 -- 5 Ağustos 2024; 19:52:12 >

Üstte ki Acer işinizi fazlasıyla görür.

Daha ufak ekran derseniz.

Çift slot ram, İps, Wifi6e

8g+ Tek slot, İps

amazon
    Lenovo ThinkBook 14 21DK0059TX Ryzen5 5625U 16GB 512SSD 14" FullHD FreeDOS Dizüstü Bilgisayar
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CHMYGZK6/ref=asc_df_B0CHMYGZK61715272440000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0CHMYGZK6&linkCode=asn

• Teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için. 25bin seviyelerine çıkarsak ciddi bir farkı olan cihaz var mı acaba

• Huawei matebook 14 inç olanda işini görür
  • sıfır laptopa para vermeyin fazladan

2.el kırığı çiziği olmayan alın geçin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.