Bildirim
Macbook için monitör önerisi lazım
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
120 hz ne işinize yarayacak ki? Ben samsung viewinfinity s6 27 inc aldım ama net görüntü elde edemedim onu iade edip lg 27up550p-w modeli aldım istediğim görüntüyü yakaladım . Dikkat etmeniz gereken ppi sayısı . Lg nin 163 ppi idi ve görüntü samsunga göre çok daha iyi . Lg yi tavsiye ederim .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
60hz’e katlanamıyorum hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim oyun oynamayacaksan farkı nerden anlayacaksınız . MacBook daki ekran kalitesini yakalaman çok zor. 5k ekranlara bakman gerekiyor ki onlar çok pahalı. Kesinlikle ppi değerini dikkate al. Samsung ekranda blurlaşma vardı yazılar net olmuyordu fakat lg ye geçince MacBook a yakın görüntüyü ancak yakalayabildim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ps5 alcam dedim ya hocam. Safaride dolanırken bile rahatsız oluyorum. İphone ve ipad var ikisi de pro sebebi 120hz olması.
bu arada macte de iyi fps alıyorum oyunlarda 20gpu’luk model var
macbooktaki ekran kalitesi imkansız zaten bu bütçe ile 2k 120hz bişilet arıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X