Şimdi Ara

Macbook için monitör önerisi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • m4 pro işlemcili macbook'um var. ekran ufak geliyor evde yazılım, dizi film, nette dolaşma, oyun işlerim için kullanacağım. ileride de ps5 almayı düşünüyorum

bütçem 7-8 bin tl

kırmızı çizgim 120hz olması, 27" ideal olur. haliyle 4k alamıyorum, 4k 120hz olanlara param yetmiyor.

öneriniz var mı?

• Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt
    120 hz ne işinize yarayacak ki? Ben samsung viewinfinity s6 27 inc aldım ama net görüntü elde edemedim onu iade edip lg 27up550p-w modeli aldım istediğim görüntüyü yakaladım . Dikkat etmeniz gereken ppi sayısı . Lg nin 163 ppi idi ve görüntü samsunga göre çok daha iyi . Lg yi tavsiye ederim .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fatihkilic25 kullanıcısına yanıt

60hz’e katlanamıyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim oyun oynamayacaksan farkı nerden anlayacaksınız . MacBook daki ekran kalitesini yakalaman çok zor. 5k ekranlara bakman gerekiyor ki onlar çok pahalı. Kesinlikle ppi değerini dikkate al. Samsung ekranda blurlaşma vardı yazılar net olmuyordu fakat lg ye geçince MacBook a yakın görüntüyü ancak yakalayabildim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fatihkilic25 kullanıcısına yanıt

Ps5 alcam dedim ya hocam. Safaride dolanırken bile rahatsız oluyorum. İphone ve ipad var ikisi de pro sebebi 120hz olması.

bu arada macte de iyi fps alıyorum oyunlarda 20gpu’luk model var

macbooktaki ekran kalitesi imkansız zaten bu bütçe ile 2k 120hz bişilet arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.