Şimdi Ara

400 TL'ye kadar Oyuncu Kulaklığı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bütçem 400 TL. Öncelikle bilgisayardan film izlerken kullanmak sonra da oyun oynarken kullanmak için kulaklık arıyorum. Film izlerken sinema etkisi yaratması için 7.1 ya da 5.1 kanallı olmasını istiyorum. Kulaklığı bilgisayarda kullanacağım yani usb girişli olsun istiyorum. Kulaklığın yalıtımı ve malzeme kalitesi iyi olsun istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şu an için aklımda Razer Kraken 7.1 var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Dewitt -- 12 Temmuz 2014; 21:47:08 >

• Siberia V2'lerin ses kartlı modelleri sanal 5.1 destekliyor diye biliyorum. Razer Kraken 7.1 öneririm 112 dB ses basıncı yeterli razer almak için :)
  • Missiere kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim öneriniz için. Ses basıncı ne sağlıyor? Bir de ben 3,5 mm girişi de olmasını istediğim için Razer'ı almak istemiyorum artık. Asus Orion Pro ya da Siberia gibi ses kartı kısmı çıkarılabilen bir headset almayı istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

Teşekkür ederim öneriniz için. Ses basıncı ne sağlıyor? Bir de ben 3,5 mm girişi de olmasını istediğim için Razer'ı almak istemiyorum artık. Asus Orion Pro ya da Siberia gibi ses kartı kısmı çıkarılabilen bir headset almayı istiyorum.

Ses yüksekliği diyebiliriz ne kadar yüksek dB o kadar daha yüksek ses ( kaliteyle karıştırmayın ) hem 3.5 mm hemde ses kartlı istiyosanız asus değilde siberia v2'lerin ses kartlı modellerinden birini tercih edin frost blue, heat orange dota2 edition modellerine bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Missiere

quote:

Ses yüksekliği diyebiliriz ne kadar yüksek dB o kadar daha yüksek ses ( kaliteyle karıştırmayın ) hem 3.5 mm hemde ses kartlı istiyosanız asus değilde siberia v2'lerin ses kartlı modellerinden birini tercih edin frost blue, heat orange dota2 edition modellerine bakın

Teşekkür ederim cevabınız için. Siberia'nın Türkçe incelemesini bulamadım ama herkes önermiş, memnun kalırım herhalde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Missiere

quote:

Teşekkür ederim cevabınız için. Siberia'nın Türkçe incelemesini bulamadım ama herkes önermiş, memnun kalırım herhalde.

Rica ederim. Ben memnun kalacağınızı düşünüyorum :)

• G35 ve Siberia V2 kullandım . Kraken'de kısa süre elime geçti . Kraken 7.1 öneririm .
  • http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=152882102&rnd=2838
    Bunu tavsiye ederim hocam :)

• Jokerking kullanıcısına yanıt
    Beats düşünmüyorum oyunlarda iyi bir performans veremez.

• Adittorie kullanıcısına yanıt
    Hocam Siberia'nın usb ses kartlı modelini mi kullandınız normal modelini mi? Neye göre kraken daha iyi? En iyi malzeme kalitesi Razer'da ama ses kalitesi hangisinin daha iyidir? Özellikle filmlerde surround olayı önemli benim için.

• quote:

Hocam Siberia'nın usb ses kartlı modelini mi kullandınız normal modelini mi? Neye göre kraken daha iyi? En iyi malzeme kalitesi Razer'da ama ses kalitesi hangisinin daha iyidir? Özellikle filmlerde surround olayı önemli benim için.

Siberia'yı Creative bir ses kartıyla kullandım . Dandik birşey de değildi . Kraken daha iyi gibi geldi .

• Birkaç kriterimi değiştirdim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.