Öncelikle kolay gelsin. İnternetten araştırdım fakat işime yarayan bir şey bulamadım. Ekte eklediğim amatör resim biraz daha iyi anlatır diye düşündüm. Resimde de görüldüğü gibi bir plaka var yanında da veya altında 00:15:00 yazıyor bu plaka 15 dakika burada kalacak ve geri sayım yaparak dakika 15'den aşsağıya doğru inecek. 15 dakikanın bitiminden sonra sıraya hangi plakayı girmiş isen oradaki plaka gelecek ve baştan 15 dakika sayacak. böyle plaka girdikçe 15 dakikalar devam edecek. İnternette böyle bir program bulamadım. Acaba sizin bir bilginiz var mı? veya bu program yapılabilir mi ? İlginiz için teşekkür ediyorum. Kolay gelsin. İyi çalışmalar...
Amatörce ama en azından anlaşılabilir yapmıştır konuyu diye tahmin ediyorum. Yardımlarını bekliyorum. Şimdiden Teşekkür ederim...
Soruyu tam soramamissin gibi gorunuyor. Plaka nereye gelecek. Nasil girilcek. Bir liste mi olacak? Yani programin isleyisi tam olarak nasil olacak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
rlxhknR
kullanıcısına yanıt
Şöyle desem o zaman. Bir program olacak bu programda bulunan listeye plaka gireceğiz atıyorum 4 tane plaka girdik bu plakalar yazılan sıraya göre 15dk lık zaman bitimine mütaeakip diğerine geçecek. Günlük hayattan örnek verecek olursam misal bir otoyıkama var bu oto yıkamaya peş peşe 5 tane araç geldi. Biz bu araçların plakasını programa artık nasıl olur bilmiyorum. Bir şekilde gireceğiz ve ilk gelen araç atıyorum 41fk41 yıkamaya girdiğinde o süreyi başlatacağız ve başlayacak 15 den geriye saymaya araç otomatik olarak yıkanacak yıkanma süresi de 15 dk sürüyor. 15 dk bitiminde araç hazır olacak ve yıkamadan çıkacak. Peşine girecek olan 41fk0041 plakalı araç için bu sefer 15 dk lık süre başlayacak bu silsile böyle devam edecek..
Bu şekilde umarım anlatabilmişimdir. Eğer aklınıza takılan bir şey var ise onu da sorabilirsiniz elimden geldiğince açıklamaya çalışacağım. Şimdiden tekrar Teşekkürler. Kolay gelsin...
Güncel...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme