Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 15 günlük İphone 6 Kutu Garanti Kasko Yurtiçi Kayıtlı Satın Al 8 Ocak 2015 14:27 1 1 15 günlük İphone 6 Kutu Garanti Kasko Yurtiçi Kayıtlı 15 günlük İphone 6 silver satıyorum arkadaşlar. - Cihazda hiç bir problem yoktur. - Cihaz 15 günlük kutulu faturalıdır. - Cihaz media marketten alınmıştır. - Kulaklığın kutusu dahil açılmadı. - 15 günlük sürede kılıf ve jelatin ile kullanıldı, yani kılcak çizik dahil yok sıfır ayarında. - Fiyat olarak 2350 tl istiyorum nedeni ise 200Tl"lik 1 yıl süreli kasko"dan dolayı. - şeffaf jelatin ve 40 tl değerindeki bumper çerçeve yanında verilecektir. - Fiyat sondur Takas için ise sıfır kutulu iPhone 5s + 400 Tl istiyorum. Hayırlı Satışlar. - Resime gerek duymadım kutudan çıkan ne ise cihaz odur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2395 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Aydın Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün İphone 6 16Gb 50 günlük Korku Gerilim ROMAN Seti 15 günlük İphone 6 Kutu Garanti Kasko Yurtiçi Kayıtlı 16 ay garantili iphone 4s 8gb