Evet arkadaşlar kocaman bi geçmiş olsun... Başka sözüm yok malesef. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarrrrr -- 7 Temmuz 2023; 4:44:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yurtdışı telefon kayıt ücreti 20BİN TL oldu
-
-
Şuan hala 6091 görünüyor vergi dairesinde ödesek yırtarmıyız acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kimsenin 20000 tl vereceğini sanmıyorum, bu parayla gider birkaç telefon daha alır değiştire değiştire kayıtsız kullanır
-
Ben de onu düşünüyorum ama yaparsam da bir yerimde patlamasından korkuyorum.
-
Hocam o değiştirdikleri telefonları en son biri kaydını yapıyordu, bu şekilde kimse kayıt ücreti ödemez, birinin elinde patlar telefon.
-
Arkadaşlar hat sahibi annem, babamın üstüne telefonu kayıt etsem daha sonradan hat sahibini değiştirsek kullanıma devam edebilirim değil mi?
Bilgisi olan var mı ?
-
Neden patlasın, 20bin olsa en fazla kayıt yapmayıp o parayla birkaç telefon daha alırsın. 4 ayda 1 değiştire değiştire kullanırsın.
-
Kayıt yaptırmadan kullanmanın bir süresi yok mu hocam ? O süre bitince nasıl değiştireyim o cihazı kim alır ki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam 4 ay çalışıyor kayıt olmadan sonrasında kapanıyor ama 1 takvim yılı içinde. seneye tekrar o telefon 4 aylık açılıyor. yani 3 telefon alırsan sırayla 4'er ay aktif edip kullanırsan böylece hiç harç ödememiş olursun. sadece her 4 ayda bir telefondan telefona veri yedekleme işi olur. birde 3 tane telefonun maliyeti.
baktığında 20.000tl ödeyip kullanmak daha masrafsız gibi. zira 3 tane telefonun da alış maliyeti az değil güncel dolar kuru ile
-
İmei kaydına bu fahiş zammı yapan 4 aylık kullanım süresini de kısaltır. Hatta her takvim yılı bu sürenin yenilenmeyeceğiyle ilgili haber de duyarız yakında. Vatandaş lehine bir gelişme olacak hali yok ya.
Zerre üzülmüyorum oh diyecektim ama kayınbiraderi telefon almıştık çocuk henüz yurtdışına çıkıp kaydını yaptırmamış ayıp yahu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam karadan 1 gün sonra geçerli diyor. bugün hızlıca kıbrıs batum gibi bir yere gir çık yaparsa yırtabilir gece 12 kadar
-
Söyleyeyim bakalım yapabilecek mi teşekkür ederim
Bizde yurtdışından bir akrabaya getirdik. Telefonu şimdi kayıt etse, kayıt sahibi hat çıkarana kadar kullanabilirmiyiz. Yoksa hat hemen kesilirmi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okistan -- 7 Temmuz 2023; 8:38:10 >
Bugün son gün eski fiyat için, git kimlikle Batum'a gir çık hallet bugün, bitti.
-
daha önce de yazmıştım. şak şak şak.. 💦 anlayan anladı
Hat sahibi kimin uzerine ise faturada onun üzerine olacak yani telefonun hat sahibi baban pasaportta babanin üzerine olacak
Ben şu an kaydettim sistem biraz ağır işliyor zaman geçtikçe kilitlemebilir. Hemen denemeye başlayın derim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 7 Temmuz 2023; 8:58:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İmei kaydına bu fahiş zammı yapan 4 aylık kullanım süresini de kısaltır. Hatta her takvim yılı bu sürenin yenilenmeyeceğiyle ilgili haber de duyarız yakında. Vatandaş lehine bir gelişme olacak hali yok ya.
|
Benzer içerikler
- ithalatçı garantili iphone alınır mı
- ios"a taşı kalan süre 1 dakika
- gürcistan apple mağazası
- itunes yedekleme klasörü değiştirme
- yurtdışı telefon değişim belgesi
- telefonun dinlendiğini nasıl anlarız
- parolalar iphone
- esim nedir
- iphone 16 resimleri
- iphone 14 pro max ağırlık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X