Şimdi Ara

Yurtdışı telefon kayıt ücreti 20BİN TL oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
3
Favori
10.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar kocaman bi geçmiş olsun...

Başka sözüm yok malesef.

Yurtdışı telefon kayıt ücreti 20BİN TL oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarrrrr -- 7 Temmuz 2023; 4:44:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuan hala 6091 görünüyor vergi dairesinde ödesek yırtarmıyız acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kimsenin 20000 tl vereceğini sanmıyorum, bu parayla gider birkaç telefon daha alır değiştire değiştire kayıtsız kullanır

• pvp_headshot kullanıcısına yanıt

Ben de onu düşünüyorum ama yaparsam da bir yerimde patlamasından korkuyorum.

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt

Hocam o değiştirdikleri telefonları en son biri kaydını yapıyordu, bu şekilde kimse kayıt ücreti ödemez, birinin elinde patlar telefon.

• Arkadaşlar hat sahibi annem, babamın üstüne telefonu kayıt etsem daha sonradan hat sahibini değiştirsek kullanıma devam edebilirim değil mi?

Bilgisi olan var mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bişey B kullanıcısına yanıt

Neden patlasın, 20bin olsa en fazla kayıt yapmayıp o parayla birkaç telefon daha alırsın. 4 ayda 1 değiştire değiştire kullanırsın.

• Kayıt yaptırmadan kullanmanın bir süresi yok mu hocam ? O süre bitince nasıl değiştireyim o cihazı kim alır ki ?

• bişey B kullanıcısına yanıt

hocam 4 ay çalışıyor kayıt olmadan sonrasında kapanıyor ama 1 takvim yılı içinde. seneye tekrar o telefon 4 aylık açılıyor. yani 3 telefon alırsan sırayla 4'er ay aktif edip kullanırsan böylece hiç harç ödememiş olursun. sadece her 4 ayda bir telefondan telefona veri yedekleme işi olur. birde 3 tane telefonun maliyeti.

baktığında 20.000tl ödeyip kullanmak daha masrafsız gibi. zira 3 tane telefonun da alış maliyeti az değil güncel dolar kuru ile

• İmei kaydına bu fahiş zammı yapan 4 aylık kullanım süresini de kısaltır. Hatta her takvim yılı bu sürenin yenilenmeyeceğiyle ilgili haber de duyarız yakında. Vatandaş lehine bir gelişme olacak hali yok ya.

• Zerre üzülmüyorum oh diyecektim ama kayınbiraderi telefon almıştık çocuk henüz yurtdışına çıkıp kaydını yaptırmamış ayıp yahu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • frostburn F kullanıcısına yanıt

hocam karadan 1 gün sonra geçerli diyor. bugün hızlıca kıbrıs batum gibi bir yere gir çık yaparsa yırtabilir gece 12 kadar

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt
    Söyleyeyim bakalım yapabilecek mi teşekkür ederim

• Bizde yurtdışından bir akrabaya getirdik. Telefonu şimdi kayıt etse, kayıt sahibi hat çıkarana kadar kullanabilirmiyiz. Yoksa hat hemen kesilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okistan -- 7 Temmuz 2023; 8:38:10 >
  • Bugün son gün eski fiyat için, git kimlikle Batum'a gir çık hallet bugün, bitti.

• daha önce de yazmıştım. şak şak şak.. 💦 anlayan anladı

• MTBC M kullanıcısına yanıt

Hat sahibi kimin uzerine ise faturada onun üzerine olacak yani telefonun hat sahibi baban pasaportta babanin üzerine olacak

• Ben şu an kaydettim sistem biraz ağır işliyor zaman geçtikçe kilitlemebilir. Hemen denemeye başlayın derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 7 Temmuz 2023; 8:58:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.