Şimdi Ara

Yurtdışı telefon kayıt ücreti 20BİN TL oldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
3
Favori
10.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende bunu merak ediyorum hocam. Şans denemek amaçlı ödenebilir. Bi sıkıntı olursa da zaten farkı ödenir. Veya ödenen miktar iade alınır 20000 tl ödenir.

• Fatihata kullanıcısına yanıt

E devlette bağlı başka bir ödeme kontrol sistemi kullanıyoruz acente olarak. Devletin ne yapacağı hiç belli olmaz. Şöyleki 'c' Kodu altında peşin ödeme yapıyoruz ve bunu kodlar ile sisteme işliyoruz yanına da parasını yazıyoruz. Farkettik ki ne rakam yazsak ne numara yazsak kabul ediyor. Bu durum ocak ayından beri mevcut koskaca gemilere para ödeniyor kontrol eden yok.   20000 miş 50000 miş önemli değil yani sistem para ödendi mi diye kontol eder geçerse arkadaşalar yırtar.Ben bu riske girmeyeceğim için bütün günümü heba ederek yaptım. Denemeye devam bir şekilde olacak.

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt

Ve sonra 4 ay olan kullanım süresi 1 aya düşer :)

• arkadaşlar kayıt ettirdim kayıtlı cihaz sorgulamada cihazın imei 14 hane görünüyo bu normal mi

• hakanstarrr kullanıcısına yanıt

bende kayıt ettim, bende de aynı son rakamlar eksik.

• o zaman rahatlayabilirim ödemesini ivd den yaptım doğru mu oldu bilmiyorum ama bi belirsizlik var sanki

• Ödeme yaptım kaydettim başvuru numarası da aldım ancak sorgulama yapınca Hata Oluştu yazıyor. Sistemsel midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mon kullanıcısına yanıt

ara ara bakın geç düşüyor sisteme bilgiler. benimde işlemlerin hemen ardından düşmedi, 30 dk sonra falan görebildim kayıtlı cihazlardan.

• benim asıl merak ettiğim konu, kayıt bitti telefonu ben kullanıyorum hat benim üzerime, ama kayıt yaptıgım pasaport abimin üzerine. Hattımı ona devredicektim yarın, fakat bir kac yerde okudum türk telekom olanlarda boyle bir gereklilik yok yazmıslar. devir olmadan kullanabilir miyim ? yada devir şartsa kaydı once yaptık diye, devir sonrası kullanamama durumu olabilir mi ?

• Fatihata kullanıcısına yanıt

İmei sorgulama yapınca bir turlu ulasamadim ancak kayitli cihazlarım’a bakinca sikintisiz gorunuyor

• Merhaba, bende bugün zamdan önce kayıt yaptırıcam ama bilgisi olan varmı kayıt yaptırabiliyor muyuz yoksa zam geldi diye kapattılar mı ? Birde sadece imei numarasını e devletten girip harç parasınıda yatırsak yeterli mi hat işlemleri nasıl oluyor ?

• belmont B kullanıcısına yanıt

Ben de harcı ödedim, 16sında dönüyorum.

Yapabilirseniz bana da haber verir misiniz?

• Türk hatlarım için kıytırık telefon aldım çift hat. Gürcistan ve İngilitere hattım içinse yurtdışında aldığım telefonu kullanıyorum. kafam rahat. bu öptüğümün soygununa dur demek için bunu yapıyorum, tavsiye ederim.

soğuk cüzdan borsa ve banka uygulamaları için böyle bişi düşünüyordum bu 20k olayı ön ayak oldu.

vergiden kaçındık diyelim, vergi kaçırmadık en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA-DH -- 8 Temmuz 2023; 3:57:6 >
  • Burada akpli yokmuş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Birden fazla telefon alacaklar, 4 aylık süreyi de kısmayı planlıyorlar.

Hükümet destekçilerine selam olsun.
    Gelin uğrayın bu konuya.

Özellikle en büyük vatansever ayağına yatam ve kaçak telefon alanlar var. Onları bekliyorum.

• Arkdslar su an yurt dışında hat alsan Türkiye de dahil tüm Avrupa sınırsız konuşma + internet + telefon Türkiye’de satılan sadece telefon fiyatından daha ucuz oluyor 🥸

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinitus.amor -- 9 Temmuz 2023; 0:48:25 >
  • Arkadaşlar hat eşleştirme diyorum yeni bir numara aldım ama aynı bilgiler ile kayıt mevcut diyor bu ne demek şimdi??

• belmont B kullanıcısına yanıt
    Hocam merakla bekliyorum açıkçası sonucu yazarsan çok iyi olur.

• bilinçli bir halk olsa hareket olurdu yürüyüş düzenlenirdi bişeler yapılırdı biz gelmeden harcı yatıramda yırtam :D

• Malesef kayıt ettirmiyor sistem , ödeme bilginiz bulunmamaktadır önce ödemenizi tamamlayın mesajı verdi.  

Haksızlık bu yaaa

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.