Şimdi Ara

Yurtdışı telefon kayıt ücreti 20BİN TL oldu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
3
Favori
10.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Siz şaka mısınız ? Dünyanın hiçbir yerine eşi benzeri örneği olmayan bu uygulamadaki 700 euro vergiyi az buluyorsunuz ???

iPhone 11 400 euro Almanya'da ve bu telefonu alsanız 700 euro devlete vergi vereceksiniz ama size göre az kalmış ..

Pes diyorum size müstahak cidden

Ben avusturyadan iPhone 14 pro aldım ve 2800 tl ödedim içime oturdu siz parayı ya çok kolay kazanıyorsunuz ya da kerizlenmeye alışmışsınız türkiyede ..

• Halk ağır vergiler altında eziliyordu… Halk mutluydu fakat… Gerekirse soğan ekmek yerim diyordu ama soğan ve ekmek alırken de daha fazla vergi ödeyecekti… Olsundu… Varsın aç kalsın, gerekirse kan kusarım vatan beka önemli diyırdu mutluydu… O ezilirken, ezenler halkın sırtından zengin oluyordu. Ne güzeldi. Oooohtu…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galaxyg kullanıcısına yanıt
    Cidden haklısınız hocam. İnsanlar Türkiye fiyatı fazla geldiği için yurtdışından alıyordu. Baktılar yurtdışından alan çok, fiyatı hemen 20 bin yaptılar. Asgari ücretten fazla. Yurtdışında yaşayanlar hariç 15 serisine yönetebilen pek olmayacak gibi. 14 ve 14 pro kullananlar telefonlarına iyi baksın.

11 içinde size katılıyorum. 400+700 toplamda 1100 euro. İlk çıktığında 11 pro max bile 1100 euro değildi yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar tekrar merhaba, bir sorum var. 2 imeiyi de e sim olarak kaydettim. ama cihaz avrupa cihazı fiziksel sim de var. fiziksel simi kullansak sıkıntı olur mu yoksa e sim çıkarıp e-simi mi kullanmalı?

• yılbaşında yeni bir zam daha gelebilir

• Lexco kullanıcısına yanıt

Hocam ben anlamıyorum bu akıl almaz vergiyi nasıl savunabiliyorlar .. Savunan her kimse hiç yurt dışına çıkmamıştır. 9 ülke gezdim Avrupa'da farklı ekonomisi olan, alım gücü bu kadar kötü olanını bu kadar fahiş vergileri olanını görmedim .

Yav 700 euro vergi mi olur yurt dışında zaten iPhone 11 400 euro ! Benim aklıma mantığıma sığmıyor gerçekten ..

• galaxyg kullanıcısına yanıt

Bunlara laf anlatma boşuna

Evden işe işten eve hayat bile onlara lüks geliyor. Bir yer görmek yeni keşifler yapmak falan yok bunlarda, herkesin kendileri gibi yaşamasını istiyorlar.

Pc'de oyun oynama, daha kaliteli fotoğraflar çekme, onu alma bunu alma ...vs listeleri uzar gider. Sinirlerin zıplatma boşuna. İş yerindeki malum partililer zam haberinden sonra market uygulamasından son zamsız alışverişlerini yaptılar. Marketlerde temizlik ve hijyen ürünleri talan edildi. Bunu yapanlar da aynı kişiler. O yüzden laf anlatma, boşa kürek çekiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 11 Temmuz 2023; 7:25:48 >
  • Midgardian kullanıcısına yanıt

Aynen hocam kendilerine hiç bir şeyi kendilerine hak görmeyen bi topluluk var ben anlamıyorum gerçekten .. Haklısınız

• Arkadaşlar merhaba,

Harcı 6.000 tlden son gün yatırdık. Elimizde dekont var. Yoğunluktan siteye girilemediği için kayıt ettiremedik. Şimdi edevletten kayıt işlemi yapmaya çalışınca 20.000 den gözüküyor kayıt işlemi. Nasıl bir yol izlemeliyiz. BTK telefonları düşmüyor. Soracak yerde yok açıkçası.

• yekimmm Y kullanıcısına yanıt
    20 bini ödeyeceksiniz. Yolu bu. 6000’i de iade alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

7 Temmuz öncesi girişiniz varsa hem btk’yı arayın hem de cimer’e yazın.

• Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Ayın 7 sinde yapıldı ödeme. İşin açıkçası BTK telefonlara cevap vermiyor, ulaşamıyorum. Eğer 7 temmuz tarihinde yapılan ödeme bir işe yaramayacaksa, hiç uğraşmayacağım işin açıkçası. Cimere yazmam bişey değiştirise son bir şans oraya yazacağım. Arkadaşlar desteğinizi rica ederim.

Yurda giriş ne zaman bir 123’ü aramayı denediniz mi?

• Telefonu kuzen haziran ayında getirdi, kendi pasaportuna işletmedi. Ben 7 temmuz da vergi dairesinden parayı yatırdım. İşletmek için de 7 temmuz da denedim , sistem kilitli olduğu için yapamadım.

Bu zamdan haberimiz olmadığı için bekliyordu telefon , nasıl olsa işletirim diye.

120 hiç düşmüyor, açan yok gibi ulaşamıyorum.

123’ü arayın bir de internette sizinle aynı durumda olanlar için bir dilekçe dönüyordu doldurup cimer’e gönderin.

• Teşekkür ederim.

Az önce abim ulaşti telefonu için,vpn baglanip ariyan bile oldu öyle okudum öyle bi etkisi varmi bilmiyorum ama düşüyor deneyin şansinizi 120 için

• Arkadaşlar merhaba, imei kaydı olan 20bin tlyi taksitli ödeme yapabilir miyiz bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.