Yarım saattir deniyorum sürekli teknik aksaklık hatası veriyor.Lanet şey ya. |
Yurtdışı telefon kayıt ücreti 20BİN TL oldu (2. sayfa)
-
-
Mesai başladı sistemi durdurdular.
20 bin'e hazırlıyorlar :)
-
10 temmuz'mu son bugün mu son? yarın dediği için haftasonu dahil mi değil mi
-
Bu gün son gün arkadaşlar gece 12den sonra 20bine geçiliyo imkanı olan bu gün kaydetsin yoksa yarın çook geç.. -
Mahvettikleri ekonominin sonucunda hesap makinasından hallice telefonlar bile bir asgari ücret oldu. Vatandaşın alım gücü zaten bitmiş, yemek içmek kadar temel bir ihtiyaç olan iletişimden bile ötv alıyorsun. Aldığın telefonda ötv, telefon faturanda öiv. ulan iletişimin neresi özel ? şimdi de zorla vergi tahsil et. bunun adı haraçtır. vergi cehenneminde yaşıyoruz qq.
-
Ya şu %52 ile yaşamak istemiyorum gerçekten. %48 niye tabi oluyor bu duruma. %52 seviyor kendilerini , onlar faydalansın bu eşsiz hizmetlerden !!!!!
-
10 temmuzda yürürlüğe girecek olan KDV oranlarına dair karar.
Cep telefonu IMEI kayıt ücreti kararı 08.07.2023 tarihinde yürürlüğe giriyor.
-
hadi ya :s eminiz değil mi
-
Resmi gazetede öyle yazıyor malesef keşke 1 hafta falan sonra yürülüğe girer deselerdi..
-
2 telefon yeterli, onun için. Telefonlar çift sim girişli. Bir telefon, 4+4= 8 ay kullanılır
-
Bu karar yayımı tarihini izleyen gün yürürlüğe girer yazıyor resmi gazete de yayım tarihi de 06 Temmuz yani bugün yürürlükte hocam imei kayıt ücreti.
-
-
Yanlış bilgi. Bahse konu karar 07 Temmuz 2023 tarihli ve 32241 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanmış olup 08.07.2023 tarihinde yürürlüğe girecektir.quote:
Orijinalden alıntı: icaganBu karar yayımı tarihini izleyen gün yürürlüğe girer yazıyor resmi gazete de yayım tarihi de 06 Temmuz yani bugün yürürlükte hocam imei kayıt ücreti.
kafanız şurada karışmış olabilir. Anılan Karar 6 Temmuz 2023 tarihlidir. Fakat Resmi Gazete’de 7 Temmuz’da yayınlanmıştır.
8 Temmuz tarihinde ise yürürlüğe girecektir. -
Haklı olabilirsiniz doğru resmi gazete yayım tarihi 07 Temmuz.Ben altta 06 temmuz tarihi var herhalde imzalandığı tarih o.O yüzden yayımını izleyen gün 08 temmuz hemen kayıt işlemi yapsın arkadaşlar ama kayıt yaptırıp yurt dışına sonra çıkılsa sorun olur mu acaba? Kayıt yapılırken sadece imei üzerinden kayıt yapılıyor.Sistem daha sonra yurt dışına çıkıldığını tespit edip sıkıntı oluşabilir mi acaba?
-
Ocak ayında Türkiye'ye giriş yapmıştım
Az önce defalarca deneyerek Edevletten kayıt yapmaya çalıştım.
Bir denemede İnternet Vergi Dairesine yönlendirdi ve 6091 lira olarak ödemeyi yaptım.
Edevlete geri dönünce Tamam, giriş çıkış tarihi onaylandı, ödeme onaylandı. İşleme devam edin yazdı.
Devam'a bastım sonra bir hata oluştu yazdı bekledikten sonra.
Şimdi tekrar yapmaya çalışıyorum.
Sim bilgilerini, pasaport numarasını, ülkeye giriş tarihini vs yazdım bana bunu diyor:
"Aynı pasaport numarası ve yurda giriş tarihi bilgisi ile daha önce kayıt yapılmıştır."
E ödemeyi yaptım zaten kaldığım yerden nasıl devam edebileceğimi anlamadım.
-
Kayıt gerçekleşmiş. Bende de aynısı oldu. Kayıtlı cihazlarım ya da imei sorgu yapabilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: SBKOcak ayında Türkiye'ye giriş yapmıştım
Az önce defalarca deneyerek Edevletten kayıt yapmaya çalıştım.
Bir denemede İnternet Vergi Dairesine yönlendirdi ve 6091 lira olarak ödemeyi yaptım.
Edevlete geri dönünce Tamam, giriş çıkış tarihi onaylandı, ödeme onaylandı. İşleme devam edin yazdı.
Devam'a bastım sonra bir hata oluştu yazdı bekledikten sonra.
Şimdi tekrar yapmaya çalışıyorum.
Sim bilgilerini, pasaport numarasını, ülkeye giriş tarihini vs yazdım bana bunu diyor:
"Aynı pasaport numarası ve yurda giriş tarihi bilgisi ile daha önce kayıt yapılmıştır."
E ödemeyi yaptım zaten kaldığım yerden nasıl devam edebileceğimi anlamadım.
-
IMEI sorgulama yaptığımda böyle diyor:
IMEI
xxxxxxxxxxxxxxxxx
Durum
IMEI NUMARASI KAYITLI (01/01/2026 tarihine kadar *********** T.C. kimlik numaralı kişi adına kayıtlı hatlarla kullanımı kısıtlanmıştır.
Kaynak
Yolcu beraberi kaydedilen cihaz
Sorgu Tarihi
07/07/2023
Marka/Model
Üretici: Samsung Korea, Pazar Adı: Galaxy S23 ULTRA, Marka:Samsung, Model Bilgileri: SM-S918B/DS
Sanırım işlem oldu, doğru mu anlıyorum?
-
bu imei kayit ucreti tr telefonlarinin fiyatlarina etki eder mi acaba? yani yurtdisindan telefon getirmek artik yuksek olacak diye bir firsat zammi gelir mi? malum, ahlaksizlik insanimizin ruhuna kadar islemis
-
Evet evet kayıt tamam. Hayırlı olsunquote:
Orijinalden alıntı: SBKIMEI sorgulama yaptığımda böyle diyor:
IMEI
xxxxxxxxxxxxxxxxx
Durum
IMEI NUMARASI KAYITLI (01/01/2026 tarihine kadar *********** T.C. kimlik numaralı kişi adına kayıtlı hatlarla kullanımı kısıtlanmıştır.
Kaynak
Yolcu beraberi kaydedilen cihaz
Sorgu Tarihi
07/07/2023
Marka/Model
Üretici: Samsung Korea, Pazar Adı: Galaxy S23 ULTRA, Marka:Samsung, Model Bilgileri: SM-S918B/DS
Sanırım işlem oldu, doğru mu anlıyorum?
-
Hayırlı olsun sizin olmuş. Ben para ödemesi yaptım kontrol et dedim sonrasına gitmedi. Şimdi tekrar baştan yapıyorum ödemeyi filanda vergi dairesinden yaptım. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz bu aşamada.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X