|
Yurtdışı telefon kayıt ücreti 20BİN TL oldu (4. sayfa)
-
-
ödemeyi yaptım, son aşamaya geçtim ama işlem tamamlanamadı dedi sistem. kayıtlı cihazlarımda da görünmüyor, ne yapmak gerekir acaba?
-
Bir arkadaşımın akrabası amerikadan iphone getirmişti.2 hafta sonra Avrupaya tatile gidince kayıt yapacaktı şimdi bu olay çıkınca bugün gir çık için Bulgaristana gitmeyi düşünüyor.Yeşil pasaport zaten.
Sizce böyle yapılabilir mi ? Gir çık e-devlete yansımazsa vs. boşuna uğraşmış olacak.
Daha önce yapan oldu mu ?
-
yurtdisi telefon getirip satanlara iyi oldu,devletimi destekliyorum bu konuda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sistem elektronik olarak işleniyor. Giriş çıkış direkt e devlet verilerine yansıyor zaten.quote:
Orijinalden alıntı: eKsTaziBir arkadaşımın akrabası amerikadan iphone getirmişti.2 hafta sonra Avrupaya tatile gidince kayıt yapacaktı şimdi bu olay çıkınca bugün gir çık için Bulgaristana gitmeyi düşünüyor.Yeşil pasaport zaten.
Sizce böyle yapılabilir mi ? Gir çık e-devlete yansımazsa vs. boşuna uğraşmış olacak.
Daha önce yapan oldu mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam bu gidişle haftaya 100k
-
Arkadaşlar ben şuan yurtdışındayım 1 tane telefon aldım ama dönüş tarihim Ağustos ortası ben şimdi ödeyip dönüşte kayıt yapsam olur mu? Yoksa bu ödediğim elimde mi patlar?
Olmaz maalesef. İşlemi tamamlamamış sayılırsınız. Yani geldiniz dönemde harç ne ise ona tabi olursunuz.quote:
Orijinalden alıntı: yozdal
Arkadaşlar ben şuan yurtdışındayım 1 tane telefon aldım ama dönüş tarihim Ağustos ortası ben şimdi ödeyip dönüşte kayıt yapsam olur mu? Yoksa bu ödediğim elimde mi patlar?
Anladım teşekkürler. Sağlık olsun yeni harç rakamına göre yine kârdayım.
Aralıkta bir zam daha yapılacak harçlara, Ocak ayında geçerli olmak üzere. Yeniden değerleme diye tabir ediyor yandaş medya grupları 😁quote:
Orijinalden alıntı: yozdal
Anladım teşekkürler. Sağlık olsun yeni harç rakamına göre yine kârdayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erim Aktuğ -- 7 Temmuz 2023; 14:13:10 >
ben sisteme baktım, bugün imei numarası ile ödemeyi önceden yapabiliyorum. Çünkü, ödeme ve keyıt işlemi ayrı zamanlarda yapılabiliyor. kayıt işlemi sonunda ödememi kontrol et butonu var, yani harcı önce kaydı sonra yapabiliriz. fakat sistem bu durumda önceki ödeme tutarını mı, yoksa ödenip ödenmediğini mi kontrol ediyor bilmiyorum.
-
Benim kayıt için her şeyim hazır sırf ülkeye girişim olmadığı için ödemeyi yapıp kayıt edemiyorum. Ben o zamana kadar kayıt ettirmiş olurum. Allah geride kalanların yardımcısı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yozdal -- 7 Temmuz 2023; 14:28:49 >
Allah kimseye Iphone alma derdi vermesin. Ne dertmiş alması.
-
Şu ülkede doğduğum güne lanet olsun. Ne dertli başımız varmış.
Salak bir cep telefonu için uğraştığımız işlere bak..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorma 14’ü aldık kaydettiremiyoz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sabah 9 dan saat 1 kadar kayıt ile uğraştım. Sonunda eşimin telefonu kayıt ettirdim şimdi hattı devir edeceğim edemiyorum vodofone Türkiye genelinde hat devrini kapatmış. Kardeşimin telefonuna geçtim kayıt için onda durum daha kötü 2. bölüme geçemedim bile 2 saattir. Bir gece ansızın dedikleri bu olsa gerek.
-
Aynen öyle
İskandinav doğmayı isterdim. Düşünsene 21 yıldır başka birine çalışıyorsun sürekli olarak. Hiçbir zaman iyi bir ekonomimiz olmadı ama 21 yıldır özellikle 1 kişiye ve etrafındakileri doyurmak için çalışıyorsun. Kendi paranla alın terinle hiçbir şey yapamaz hale geldin. Nasıl isyan etmeyeceksin ki. Mümkün değil. Arkadaşlarınla doğru düzgün bişey yapamıyorsun, şehir dışına bile çıkamaz haldesin. Sadece telefon alamamak değil mesele. Hiçbir anlamda hiçbir şeye ulaşamıyoruz. İstiyor ki evden işe işten eve sadece 1 kişiye çalışalım. Hayata gelme sebebimiz 1 kişi için
-
Ne hale düştü millet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X