Şimdi Ara

Yurtdışı telefon kayıt ücreti 20BİN TL oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
3
Favori
10.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Hayırlı olsun sizin olmuş. Ben para ödemesi yaptım kontrol et dedim sonrasına gitmedi. Şimdi tekrar baştan yapıyorum ödemeyi filanda vergi dairesinden yaptım. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz bu aşamada.

Çıkmaz çıkmaz merak etmeyin. Diğer kalan aşamayı tamamlayın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çıktı sayfa başa sardı şimdi 1. aşamayı bile geçemiyorum.

• Geçen ay hanıma telefon almıştık. Şimdi 6000 TL'den ödeme yaptım imei kaydettirdim internet vergi dairesinden. Ama e devlet işini yapamadım.

Pasaportların süresi bitik. Pasaportları yenileyince kayıt işini yapacağım.

Parayı yatırdıktan sonra ne kadar sürem var acaba gir çık yapmak için? Bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 Pro Max'in 128GB'ı en az 80 bin lira olması gerekiyor YD'nın mantıklı olması için.

• we[AGRA] kullanıcısına yanıt

Ben de şimdi bunu sormak için gelmiştim , şimdi harcı yatırıcam ama kaydı Eylül ayında yapabiliyorum , normal süresi olan 120 gün dolana kadar bu şekilde kullanabilir miyim acaba

• harcı yatırdım yanlız 14 pro için 2. hattı yanlışlıkla e-sim gireceğime fiziksel sim girmişim sorun olur mu imei kayıtlı görünmüyoır birde şu anda sistem yoğunluğundan olabilir mi

• Öncelikle hepimize geçmiş olsun, haberi almam üzerine 3 ay önce aldığım telefona apar topar kayıt işlemini yaptım ancak şöyle bir problemim var;

Hat kendi adıma kayıtlı. Telefonu kendi pasaportuma kaydettim. Yani bu aşamalarda problem yok.

İvd üzerinden ödemeyi yaptım, edevlet üzerinden kayıt yaptım.

Ancak şimdi edevlet üzerinden IMEI - MSISDN Eşleşme yani numaramın eşleşmesini sorguladığımda eşleşme gözükmüyor.

Kayıtlı Cihazlarım ve Kayıt Hakkı Sorgulama kısmına girdiğimde, telefon ve imeisi gözüküyor ancak Eşleşen Hat Numaraları kısmının altı boş. Burada yanda bulunan eşleştir butonuna bastığımda ise aynı bilgiler ile kayıt mevcuttur yazısı karşıma çıkıyor.

Imei/telefon numarası eşleşmesi belli bir süre mi alıyor acaba?

Yeni kayıt yapan arkadaşlarda da aynı şekilde midir?

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burmir -- 7 Temmuz 2023; 11:13:45 >

• we[AGRA] kullanıcısına yanıt

Bu şekilde işlem yapan çok fakat edevlet kaydı yaparken sorun yaşanır harcın farkını yatırırsın diyenler var yani +14bin harç.

Farkedilmezse kayıt yapıp kullanırsın diyen de var muallak yani o kısım, aslında aynı durumda olan biri BTKyı arayıp sorsa belki net bilgi alınabilir.

• antizero kullanıcısına yanıt

9 Temmuz yurda giriş tarihim olamaaaazzz   

• arkadaşlar e devlet sistemsel hata diyo ivd den yatrdım bunu yarın yapsam ya da en son ne zaman yapabilirim bide telefonda 2 imei de kayıt ettirebiliyorum sanırım e devlette fakat ivd de 1 imei girdim o nasıl oluyor

• Bende bir soru sorayım :D bu yurda giriş kısmı elle doluyor sistem check etmiyor. Belki ilerde ediyor. Şimdi telefon geldi fakat yurt dışına giriş çıkış yapılmadı. IMEI ödemesini yapsak giriş çıkış tarihini şimdiden öngürüp e devletten kayıt yapsak nasıl olur? Veya Sadece vergiyi ödeyip kayıt kısmını giriş çıkış yapıldığı gün yapılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: timucin670

Bende bir soru sorayım :D bu yurda giriş kısmı elle doluyor sistem check etmiyor. Belki ilerde ediyor. Şimdi telefon geldi fakat yurt dışına giriş çıkış yapılmadı. IMEI ödemesini yapsak giriş çıkış tarihini şimdiden öngürüp e devletten kayıt yapsak nasıl olur? Veya Sadece vergiyi ödeyip kayıt kısmını giriş çıkış yapıldığı gün yapılabilir.

Sistem yurda giriş çıkış tarihlerinizi içişleri bakanlığı sisteminden kontrol ediyor. Dediğiniz şey mümkün değil

• selamlar, ben şunu anlayamadım. Harcı bugün yatırsam, yarın yada pazar almanya yapıp gelsek. kayıtta sorun olur mu ? yada bugün harc odesem, kayıt için 1 ay falan gibi bir zaman var mı ?

• Yurtdışı telefon kayıt ücreti 20BİN TL oldu

Alıntı

metni:

anayasa mahkemesinden döner

• Fatihata kullanıcısına yanıt

Ben öyle yapıyorum , şuan harcı ödedim , Pazar günü yurda giricem edevletten kayıt işlemini tamamlayacam. Bakalım umarım sorun olmaz.

• ÖTV oranı 7-8 senedir moral bozucu düzeylere gelmişti. Yurtdışı telefon isteyenler için kayıt harcı artırılarak yurtiçi ile yurtdışı telefon arasındaki fiyat dengesi sağlandı. Doğru olan ötv’nin ya çok düşük olması ya hiç olmaması ve yurtdışı kayıt harcının sembolik çok düşük bir ücret olması. Ancak biri aşırı yüksek diğeri nispeten düşük olunca bir adaletsizlik doğuyordu. Yurtdışı kayıt harcının 20 bin liraya çıkarılması bu adaletsizliği önledi. Ancak adaletsizliği yine tüketici aleyhine önledi

• burmir kullanıcısına yanıt
    Hiç bir işlem yapmanıza gerek yok hocam tc ile uyumlu hatlar direk eşleşiyor zaten otomatik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burmir kullanıcısına yanıt

Bende de aynı durum oldu. Güncelliyorum sayfayı devamlı düzelir diye.

• ödeme yaptım dekont aldım hala sistemde kayıt edilmemiş gözüküyor anlamadım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.