|
Yurtdışı telefon IMEI kaydı nasıl yapılır? Güncel 2025 IMEI kayıt ücreti
-
-
ARKADAŞ AMERİKADAN YANINDA İPHONE GETİRSE BİZDE KIBRISA GİR ÇIK YAPSAK KAYIT YAPABİLİR MİYİZ?
-
Evet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İMEİ kaydı 6000 lira mı?
-
zalim yönetim dünyadan uzak kendine müslüman mahluklar.. sandıkta 6000. unutmayın gencler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
IMEI kaydı gerektiren dünyadaki 2 ülkeden biri,araç motor hacmine göre vergileme yapan tek ülkeyiz.bu çağ dışı sorunlarla uğraşmak istemiyorsanız hükümete oy vermeyin.sistem değişsin.problem ben buradayım diye bas bas bağırıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 27 Aralık 2022; 17:43:17 > -
Yurtdışından telefon getirdim. Eski tip pasaport var. 2013 de çıkartmıştım. Pasaport seçeneklerde çipli ya da geçici pasaport yazıyor.
Hangisini seçmem gerekiyor ? çipli de tüm Tipler yazıyor ama yine de emin olmak için size sorayım dedim.
-
telefonu kaydederken 1 telefon için 3 imei girebiliyoruz bu imei'lerden birine başka telefonu kaydedersek bir sorun oluşturur mu
-
KAYIT BULUNAMADI alıyorum kayıt yaptırdıgım halde neden olur
-
ahahahah 6 bin tl mi yönetim ülke çok güzel
-
Başkası üzerine telinizi kaydettirebilirsiniz, ancak hat o kişi üzerinde olmalı.
İki adette telefon getirebilirsiniz hiç sorun yok. Çok basit bir yöntemi var ;)) İkinci teli başkasına satın para kazanın.
-
almanyadan bir tanığım telefon geitrecek ben pasaport çıkartıp bu telefona ımeı kaydı yaptırabilirmiyim
-
Kayıtsız bir telefon çift simli ise 8 ay kullanılır diyorlar. Ve her yıl o telefona tekrar 8 ay kullanma hakkı doğar diyorlar doğru mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gürcistandan samsung telefon aldım, illa e-devlet üzerinden mi kayıt yaptırmak gerekiyor, ımeı kopyalama gibi işlemler yapılmıyor mu bu telefon için
-
Merhabalar,
05.03.2023 tarihinde yurtdışından aldığım telefona sim kart taktım.
Bugün ise " * imei nolu cihaz kayıt dışıdır 120 gün içinde kapatılacaktır, satın aldığınız yere başvurunuz veya cihazınızı kaydettiriniz. " mesajını aldım.
Cihazı kaydettireceğim ancak hattı üstüme almam gerekiyor bu yüzden hat
tarifesinin taahütünün bitmesini bekliyorum az ceza ödemek için. (19.07.2023 tarihinde taahüt bitecek ben temmuz başı üstüme hattı almayı düşünüyorum minimum ceza ödemek için.)
Sormak istediğim benim bu cihazı sim kart takma tarihinden sonraki 4 ay içerisinde mi, yoksa bu mesajı aldıktan sonraki 4 ay içerisinde mi kaydettirmem gerekiyor ?
-
Arkadaşlar bu durumla karşılaşan yok mu. Elimde 03.11.2022 tarhli imei nosununda yazılı olduğu vergi dairesi ödeme dekontum var. Kayıt İşlem gerçekleşmemiş. Şimdi tekrar 2023 tarifesinden ödeme talep ediyorlar. Bu durumla karşılaşan var mı.
-
6000 tl direk telefon fiyatına ek.
Keşke böyle zalim ücretler sadece hükümete oy verenlerden alınsa...
-
Bunu ben de merak ediyorum. Arkadaşımın getirdiği telefonu başka bir ülkeye giriş çıkış yaparak kaydetme de sorun var mı? Herhangi bir telefon faturası vs kontrol ediyorlar mı?
türkiye sandıkta tercihini yaptı. vergi bindirimini seçti. bundan sonra daha çok uğraşırsınız IMEI kaydı ile. dünyada IMEI kaydı alan 2 ülkeden birinde yaşıyoruz. öpmelere doyamadığınız araplar suriyeliler alsın bu telefonları size.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 28 Mayıs 2023; 23:48:50 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
IMEI kaydı gerektiren dünyadaki 2 ülkeden biri,araç motor hacmine göre vergileme yapan tek ülkeyiz.bu çağ dışı sorunlarla uğraşmak istemiyorsanız hükümete oy vermeyin.sistem değişsin.problem ben buradayım diye bas bas bağırıyor. |
türkiye sandıkta tercihini yaptı. vergi bindirimini seçti. bundan sonra daha çok uğraşırsınız IMEI kaydı ile. dünyada IMEI kaydı alan 2 ülkeden birinde yaşıyoruz. öpmelere doyamadığınız araplar suriyeliler alsın bu telefonları size. |
Benzer içerikler
- ea play pro fiyat
- instagram hikaye etiketleme yeni özellik
- instagram hikaye süresi
- instagram video indir
- android tv kumanda uygulaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X