Şimdi Ara

15 Günlük KEY Lazım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Arkadaşımlar bir süreliğine Orjinal de oynamayı düşünüyorum bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Heralde sadece Arkaşına vermek için bir Key veriyorlarmış 15 günlük buna ihtiyacım var..Umarım Elinde olan vardır...

Teşekkür Ediyorum Şimdiden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeBurak -- 6 Eylül 2009; 15:53:13 >

• wow un sitesinden 10 günlük trial hesap alsın lvl20 ye kadar oynayabilio. begenirse kaldıgı yerden devam eder orjinal wow alarak. veya sitesinden cd key alarak
  • Onları biliyorum Arkadaşım benim Orjinal i test etme gibi bir ssorunum yok onun ne olduğunu baştan beri biliyorum ben şu an Private Server larında oynuyorum Elimden gelse Orjinal oynayacağım ama bazı sebeplerden dolayı hafta içi bilgisayar oynayamıyorum... o yüzden sadece hafta sonlupuna da Orjinal almak çok saçma olur yani... işte bu yüzden Trial alsam 20 lvl kesmez bir arkadaşla en az 30 a kadar gideriz... Sadece beraber olmak için biraz da ORjinal havası almak istiyorum :)
  • Arkadaşın verdiği guest pass key de aynı pek farkı yok sanırım.
  • Nasıl yani Anlayamadım? Kim vermiş Guest Pass Key?
  • Guest Pass Key ile siteden alınan 10 günlük trial account'un farkı olduğunu sanmıyorum.
  • 10günlükle recruit friend'in farkı sanırım hızlı level ve zebra mount.pek değişen birşey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.