Şimdi Ara

15'inci P. Eğt. Tug. Çvş. Eğt. Tb. K.lığı SAMSUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
10.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bu bakım, bildiğin tamircilikmiş. biz ne anlarız tamircilikten. ben muhasebeciyim :) elime bir tane tornavida almadım.
  • 15'inci P. Eğt. Tug. Çvş. Eğt. Tb. K.lığı SAMSUN usta birliği çorlu tekirdağ
  • salih Arıkan
    acemilik:15'inci P. Eğt. Tug. Çvş. Eğt. Tb. K.lığı
    SAMSUN

usta birliği:K.K. Loj. K.lığı Müht. K. 1'inci Müht. Blg. 13'üncü Müht. Bl. K.lığı
    ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ
    Bakım
  • ARKADAŞLAR BEN PAZAR SABAH ERKENDEN SAMSUNDA OLACAM.
    KAHVALTI YAPTIKTAN SONRA, İNTERNET CAFE BULACAĞIM.
    SİZDE ÖYLE YAPARSANIZ EĞER BİR YER KARARLAŞTIRIR VE ORADA BULUŞURUZ. NE DERSİNİZ ??
  • arkadaşlar banada samsun çıktı şimdiden hayırlı olsunn araştırdığım kadarıyla iyi bir yer gibi gözüküyor, ben sabah 7,30 8 gibi samsunda olucamm..
  • arkadaşlar acele etmenize gerek yok, daha önce aynı yerde askerliğini yapan arkadaşlarım pazar gitmene gerek yok dediler pazartesi erkenden teslim olursun. bende ucak biletimi pazartesi sabah 6 olarak aldım en gec 8 de birliğe teslimim. bu arada türkiyenin en iyi acemi birliğine gidiyoruz hayırlısı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saliharikan

salih Arıkan
    acemilik:15'inci P. Eğt. Tug. Çvş. Eğt. Tb. K.lığı
    SAMSUN

usta birliği:K.K. Loj. K.lığı Müht. K. 1'inci Müht. Blg. 13'üncü Müht. Bl. K.lığı
    ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ
    Bakım

acemi ve usta birliği aynı yer 3 yada 4 kişi olduk galiba :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pazar sabah 7 gibi ordayım,hemen teslim olmaktada iyi olmaz,gezmek istesek bildiğimiz yer değil,ne yapsak acebaaa
  • ben pazar sabah 8.35te samsundayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOSTAD

quote:

Orijinalden alıntı: altances

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altances

quote:

acemi kısa dönem bakımcı cıktı var mı başka gelen.usta birliğide K.K. Loj. K.lığı Müht. K. 1'inci Müht. Blg. 13'üncü Müht. Bl. K.lığı
    ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ

Ayni yerdeyiz acemilik ve ustalikta ayni hayirli olsun herkese simdiden kayseriden gidicem ben siz nerden geliceksiniz.

ben izmitten gelcem arkadaşlar orda birbirimizi bulsak iyi olur sıkıntı çekmeyiz

Saat kac gibi birlige teslim olacaksiniz saat kararlastirsak ben saat 1 iyi olur derim baska fikri olan var mi?

1 erken yahu gtmişken samsunu gezeriz :) malum acemide çıkamıcaz dışarı.ben 3-3 buçuk arası diyorum

bende izmirden geliyorum ustabirlği aynı yerdeyiz

• Pazar öğleden sonra samsundayım.
    Devrelerime selam ederim.
    DH parolamız olsun

Usta birlik kayseri olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 11 Ağustos 2012; 2:15:21 >
  • alpdoğan özay
    tel: 0554 366 29 35 eskişehirden samsuna gidecegim eskden gelecekler irtibata geçsin

Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. Çvş. Eğt. Tb. K.lığı
    SAMSUN
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 1'inci Mknz. P. Tug. 5'inci hd. A. 3'üncü Hd. Tb. K.lığı
    DOĞUBEYAZIT TELÇEKER AĞRI
    En geç 12 Aralık 2012 günü mesai bitimine kadar 15'inci P. Eğt. Tug. Çvş. Eğt. Tb. K.lığı (SAMSUN) NA KATILINIZ.
  • İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'inci P. Eğt. Tug. Çvş. Eğt. Tb. K.lığı
    SAMSUN
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri K.K. Loj. K.lığı Ulş. K.lığı 2'nci Ulş. Ter. Brl. 2'nci Ulş. Ter. Bl. K.lığı
    İSKENDERUN HATAY
  • usta birliğimi bulamıyorum
  • Kardeşim bende 15'inci P. Eğt. Tug. Çvş. Eğt. Tb. K.lığı.mail adresim kkaygu@hotmail.com
  • acemi birliğim samsun usta birliğim çanakkale 12 NİSANda orada olacağım inşallah. verdiğiniz güzel bilgiler için teşekkür ederim. içimi rahatlattınız.

samsunda askerlik yapan arkadaşlar bana mail atabilirlerse sevinirim sormak istediğim bir iki şay var
    tredi_@hotmail.com
  • Acemi Samsun,

Usta Çanakkale Gelibolu.. HAydi Hayırlısı..
  • Acemi birliği

15 İNCİ P.EĞT.TUG.P.ÇVŞ.EĞT.TB./SAMSUN MERKEZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usales -- 29 Nisan 2014; 16:33:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.