Şimdi Ara

15'inci P. Eğt. Tug. Çvş. Eğt. Tb. K.lığı SAMSUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
10.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acemi kısa dönem bakımcı cıktı var mı başka gelen.usta birliğide K.K. Loj. K.lığı Müht. K. 1'inci Müht. Blg. 13'üncü Müht. Bl. K.lığı
    ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ

• benimde bakımcı hocam, usta belıkesir
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_nidal

benimde bakımcı hocam, usta belıkesir
    aynen bakımcı ustada balıkesir
  • quote:

Orijinalden alıntı: judaspriestt

aynen bakımcı ustada balıkesir

Alıntıları Göster
    samsuna ayak bascaz inşallah. ustabirlik çorlu tekirdağ.
    samsunda nelerle karşılaşcaz dedeler bilgilendirsin bizi =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOSTAD

acemi kısa dönem bakımcı cıktı var mı başka gelen.usta birliğide K.K. Loj. K.lığı Müht. K. 1'inci Müht. Blg. 13'üncü Müht. Bl. K.lığı
    ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ

bakımcı dedikleri tam olarak ne oluyo acaba ? iç çamaşırı renk olarak yeşil haki rengi alınacak heralde bilgisi olan cevaplayabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pollet

Alıntıları Göster
    samsun için kral yer demişler =))))
    http://forum.donanimhaber.com/m_33584231/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: pollet

Alıntıları Göster
    kardesim banada acemi samsun usta tekirdeğ cıktı bakım ne yaww
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahit44

kardesim banada acemi samsun usta tekirdeğ cıktı bakım ne yaww

Alıntıları Göster
    Beyler bu bakım tam olarak ne anlama geliyo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: junyyy

Beyler bu bakım tam olarak ne anlama geliyo :)

Alıntıları Göster
    Beyler hadi hayırlısı acemide görüşürüz Samsun'da :) Güzel bir yermiş. Hava alanına çok yakınmış 15.eğt taburu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meinschatz

Beyler hadi hayırlısı acemide görüşürüz Samsun'da :) Güzel bir yermiş. Hava alanına çok yakınmış 15.eğt taburu.

Alıntıları Göster
    Bu arada Balıkesirde usta yapacaklar şanslı çok güzel bir birlik orası. Acemi Samsun usta Çanakkale çıkan var mı ?
  • quote:

acemi kısa dönem bakımcı cıktı var mı başka gelen.usta birliğide K.K. Loj. K.lığı Müht. K. 1'inci Müht. Blg. 13'üncü Müht. Bl. K.lığı
    ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ

Ayni yerdeyiz acemilik ve ustalikta ayni hayirli olsun herkese simdiden kayseriden gidicem ben siz nerden geliceksiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altances

quote:

ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ

Ayni yerdeyiz acemilik ve ustalikta ayni hayirli olsun herkese simdiden kayseriden gidicem ben siz nerden geliceksiniz.

ben izmitten gelcem arkadaşlar orda birbirimizi bulsak iyi olur sıkıntı çekmeyiz

• quote:

quote:

quote:

ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ

ben izmitten gelcem arkadaşlar orda birbirimizi bulsak iyi olur sıkıntı çekmeyiz

Saat kac gibi birlige teslim olacaksiniz saat kararlastirsak ben saat 1 iyi olur derim baska fikri olan var mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ

Saat kac gibi birlige teslim olacaksiniz saat kararlastirsak ben saat 1 iyi olur derim baska fikri olan var mi?

1 erken yahu gtmişken samsunu gezeriz :) malum acemide çıkamıcaz dışarı.ben 3-3 buçuk arası diyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ

1 erken yahu gtmişken samsunu gezeriz :) malum acemide çıkamıcaz dışarı.ben 3-3 buçuk arası diyorum

Saat 3 de nizamiye girisinde bulusalim mi gelicek arakadaslar toplu hareket etmemiz lazim malum askeriye

• Ulasim icin nasil gidildigini merak eden arkaslara daha onceki bir yaziyi yapistiriyorum buraya;

Samsun otogarda inecek herkes :) İndikten sonra şehir merkezine yani cumhuriyet meydanına giden minübüslerle şehir merkezine gideceksiniz.. Daha sonra şehir merkezinin orada YEŞİL minibüsler olacak Esentepe kışlası 15. piyade taburu, yada Yarbay Şefik Avni Özüdoğru Kışlası 15. piyade taburuna gideceğim diyince sizi birliğin önünde indirecekler :) birliğe gelince davul zurna ile karşılanacaksınız:)

Acemilik guzel gecicek sanki :)

• Ulasim icin nasil gidildigini merak eden arkaslara daha onceki bir yaziyi yapistiriyorum buraya;

Samsun otogarda inecek herkes :) İndikten sonra şehir merkezine yani cumhuriyet meydanına giden minübüslerle şehir merkezine gideceksiniz.. Daha sonra şehir merkezinin orada YEŞİL minibüsler olacak Esentepe kışlası 15. piyade taburu, yada Yarbay Şefik Avni Özüdoğru Kışlası 15. piyade taburuna gideceğim diyince sizi birliğin önünde indirecekler :) birliğe gelince davul zurna ile karşılanacaksınız:)

Acemilik guzel gecicek sanki :)

2 msj ayni olmus tablet surmunde nerden silinicegini bulamadim mod arkadas temizlerse iyi olur yazi kalabaligi olmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altances -- 10 Ağustos 2012; 13:48:56 >
  • Samsun ses ver

• Selam arkadaşlar bende Samsundayım 15'inci P. Eğt. Tug. Çvş. Eğt. Tb. K.lığı SAMSUN arkasından da TEKİRDAĞ/ÇORLU BAKIM BÖLÜĞÜ

Herkese hayırlısı olsun orada görüşmek üzeree ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Finjanji

Selam arkadaşlar bende Samsundayım 15'inci P. Eğt. Tug. Çvş. Eğt. Tb. K.lığı SAMSUN arkasından da TEKİRDAĞ/ÇORLU BAKIM BÖLÜĞÜ

Herkese hayırlısı olsun orada görüşmek üzeree ;)
    bende varım :) usta birliği istanbul. bu bakım dedikleri ne oluyo ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.