Şimdi Ara

323. donem 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
12.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar manisa çıkan arkadaşlar burda toplanalım.

Aday No 40666
    Adı ve Soyadı İSMAİL KAKÇA
    Baba Adı ŞAKİR
    Doğum Yeri DİDİM
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iska -- 10 Ağustos 2008; 11:34:51 >

• %50 si manisa zaten forumdakilerin bende dahil..
  • vallaha bu konuda en şanslı benim galiba çünkü manisa da oturuyorum
  • arkadaşlar bana da 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA çıkmış görüşelim, tanışalım, kaynaşalım yalnız kalmayalım...
    edit; kısa dönem er statüsündeymişim, onu da ekleyeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinariuss -- 10 Ağustos 2008; 11:15:23 >
  • Benimde manisa 1.piyade eğitim tugay komutanlığı kısa dönem çıktı,pazartesi 21:45 te boludan otobüse bincem,sabah 7 gibi ineceğim,gezip dolaşıp saat 3 gibi teslim olacağım.323 tertiplerle görüşmek üzere,selamlar (Fatih Özdemir)
  • ARKADAŞLAR ABİM ACEMİLİĞİNİ MANİSA 1. PİYADEDE YAPTI.1 AY BOYUNCA HER HAFTA SONU YANINDAYDIM.BİLGİ ALMAK İSTEYENLERE AZ BUÇUK YARDIMCI OLABİLİRİM SANIRIM.GERÇİ MANİSALI ÇOKMUŞ AMA
    TAŞ ATIPTA KOLUM MU YORULUR
  • hocam birlik ve oradaki yaşam hakkında ne biliyorsanız dökülün allah aşkına ben de bilet işini ayarlayayım bari, istanbuldan hangi otobüs firması ile gitsem acaba, ne önerirsiniz???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • brainiac05 KARDEŞ İLK ETAPTA BİLET İŞİNİ AYARLA.NİLÜFERLE GİTMEN TAVSİYEMDİR.(VALLA KOMİSYON FALAN ALMIYORUM)
    MANİSADA DA TERMİNALDE İNECEKSİN GERÇİ DAHA İYİ ORDANDA VURDURUP ÇIKIYORSUN İZMİR YOLUNDAN Bİ 15 DAKİKA FALAN
  • Abiminde 1.P.Er Eğt.Tug.K.lığı Manisa çıktı kısa dönem şu anda samsunda ısparta veya civarından giden arkadşalar özel msj atabilirmi bide manisa hakkında bilgi verirmsiniz arkadaşlar
  • BU ARADA KIBRISI SEVMEYEN VAR MI ARANIZDA MANİSA YA ÇIKANLARA İLK SORUM KESİNLİKLE BU OLACAK
  • quote:

Orjinalden alıntı: korhanlı

brainiac05 KARDEŞ İLK ETAPTA BİLET İŞİNİ AYARLA.NİLÜFERLE GİTMEN TAVSİYEMDİR.(VALLA KOMİSYON FALAN ALMIYORUM)
    MANİSADA DA TERMİNALDE İNECEKSİN GERÇİ DAHA İYİ ORDANDA VURDURUP ÇIKIYORSUN İZMİR YOLUNDAN Bİ 15 DAKİKA FALAN

zaten standart otobüs firmalarımız var :) metro, ulusoy, nilüfer vb...neyse bilet işini halledeyim bari ben...kaç saat sürüyor yolculuk filan ona da bakayım...
  • NERDE OTURUYOSUN Kİ SEN
  • kocaeli-gebze de hacım
  • E TAMAM O ZAMAN BENİM GÜZERGAHDAYMIŞSIN SEN SÜREKLİ GELMİŞİLİĞİM VARDI İSTANBULA... VALLA ORDAN 1.30 SAAT BURSA,2 SAAT BALIKESİR,2.30 SAAT DE MANİSA DERSEK VAR TOPLAMINI SEN HESAPLA
  • Kesin kıbrıs çıkıomuş herhalde ustabirligi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: korhanlı

E TAMAM O ZAMAN BENİM GÜZERGAHDAYMIŞSIN SEN SÜREKLİ GELMİŞİLİĞİM VARDI İSTANBULA... VALLA ORDAN 1.30 SAAT BURSA,2 SAAT BALIKESİR,2.30 SAAT DE MANİSA DERSEK VAR TOPLAMINI SEN HESAPLA

hmmm iiymiş o zaman yolculuk sıkmayacak demek ki...ben bilet işini halledeyim, akşama doğru da düştüğümüz yer nasıl bi yer, nedir ne değildir bir öğrenmeye çalışalım burada sizlerden

• selam tertipler, bende 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA 'ya gidiyorum. İstanbuldan salı günü uçakla izmire gidicem, ordan manisaya gecicem. belli bi yer-saatte buluşalım beraber gidelim. Erman ORGUN
  • evet arkadaşlar burda sayımızı belirliyelim. Bide bir yer belirleyelim. Dilerseniz Orda toplanalm öyle girelim. Ben Manisa da oturuyorum elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iska -- 10 Ağustos 2008; 11:37:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: iska

evet arkadaşlar burda sayımızı belirliyelim. Bide bir yer belirleyelim. Dilerseniz Orda toplanalm öyle girelim. Ben Manisa da oturuyorum elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışırım.

İska tertip bende izmir egede okudum ama manisayı bilmiyoru. Salı sabah izmirde olucam arkadaşlarla buluşup ö. sonra manisaya gitmeyi düşünüyorum. Şimdi 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA Batı kışla mı oluyor ve nerde kalıyor. izmirden ne kadar sürede ulaşırız.
  • İMMORTAL KABA Bİ HESAP YAPARSAK ÖĞRENDİĞİM KADARIYLA % 60-70 ARASI KIBRIS OLUYO.ABİM ŞUAN KIBRISA TA AMA İNAN KIBRIS A ÇIKINCA DUA EDİLİYO.ÇÜNKÜ EĞİTİM KONUSUNDA GERÇEKTEN BİRAZ FAZLA KATILAR.
    ABİMİN DEDİĞİ Bİ LAF VARDI. KARA KUVVETLERİ DENDİĞİNDE İLK OLARAK KOMANDO İKİNCİ OLARAKTA PİYADELER GELİYO.VE SİZ O PİYADELERİN EĞİTİM ALANINA DÜŞTÜNÜZ. KORKUN FALAN DİYE DEMİYORUM AMA NELERLE KARŞILAŞACAĞINIZ BİLMENİZDE YARAR VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BAŞKA Bİ ÇIKARIMDA YOK ZATEN.
    ABİM GİDERKEN ÇOK YARDIMCI OLANI YOKTU BİLGİLENDİRME KONUSUNDA EN AZINDAN BEN YARDIM ETMEK İSTEDİM ELİMDEN GELDİĞİ KADAR SİZE
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.