Şimdi Ara

355. DÖNEM 15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA ACEMİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
12
Favori
12.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA da yapacak olan arkadaşlar. Toplanalım. ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso_GS -- 25 Nisan 2014; 12:17:50 >

• USTA BİRLİĞİ İSTANBUL SARIYER 3. KOR (HRF) K.KOMUTANLIĞI KH.
  • Bilgisi dahilinde olan arkadaşlar bizimle paylaşırsa mutlu oluruz. . Herkese hayırlı teskereler şimdiden. .
  • Benimde acemi birliği 15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA
    Esas birlik 23 ÜNCÜ MOT.P.TÜM.23 ÜNCÜ MOT.P.A. KH. VE KH.HİZ.BL. / İSTANBUL KARTAL / İSTANBUL
    Amasyada görüşmek dilğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayyy_06

Benimde acemi birliği 15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA
    Esas birlik 23 ÜNCÜ MOT.P.TÜM.23 ÜNCÜ MOT.P.A. KH. VE KH.HİZ.BL. / İSTANBUL KARTAL / İSTANBUL
    Amasyada görüşmek dilğiyle.

Hakkımızda hayırlısı olsun dostum. . .
  • Esas Birliği :55 İNCİ MKNZ.P.TUG.LOJ.DES.K.LIĞI ULŞ.OTO TK. / KIRKLARELİ MERKEZ / KIRKLARELİ

arkadaşları da çagıralım konuya
  • Heheyttt Arkadalar heycan kalmadı gidioss;
    Sırasıyla işlemleri yerine getiricez?

Eğitim Birliği 15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA
    Esas Birliği 2 NCİ KOR. 5 İNCİ KOMD.A.K.LIĞI PİYADE BRL. / ÇANAKKALE BOZCAADA / ÇANAKKALE
  • Acemi Birliği : 15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA
    Esas Birliği : 65 İNCİ MKNZ.P.TUG. KH. VE KH.BL. / KIRKLARELİ LÜLEBURGAZ / KIRKLARELİ
  • iyi olmuş forumda yayalım. benimde acemilik amasya 15. piyade egitim tugayı kh ve kh bl
    oradan elazıg merkez 8. kor. kh des gr emn ve mhf bl.
    izmir den gidiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esas Birliği: K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 44 ÜNCÜ BKM.MRK.K.LIĞI KH. / İZMİR KONAK / İZMİR

Lojistikte bakıma vermişler makine mühendisi olduğum için sanırım. Başka İzmir varsa 6 ay birlikte geçer demektir bizim acemi birliği kalabalık olacak desenize, istanbul'dan hareketle amasyaya gidecek olan var mı ?
  • eğitim birliği : 15. p.eğt.tug. amasya merkez
    usta birliği : 4. mot.p.tug loj. des.k.lıgı bakım bölümü bayburt merkez
    kısa dönem er
  • Benim gideceğim Sarıyer deki 3. KOR (HRF) Nato Birliğiymiş. Anlamadım bende valla niye yolladılar. Ne ing. öğretmeniyim ne de halkla ilişkiler filan garip

• hepimize şimdiden hayırlı tezkereler :) amasya'dan sonra usta birliği Ankara-Mamak (BarışGücü)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek_adam

Esas Birliği: K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 44 ÜNCÜ BKM.MRK.K.LIĞI KH. / İZMİR KONAK / İZMİR

Lojistikte bakıma vermişler makine mühendisi olduğum için sanırım. Başka İzmir varsa 6 ay birlikte geçer demektir bizim acemi birliği kalabalık olacak desenize, istanbul'dan hareketle amasyaya gidecek olan var mı ?

Abi çook iyi yaa izmir istiyordum bende çok istedim iki tık ustu canakkale/bozcaada oldu hayırlısı :)
  • Eğitim Birliği15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA

Esas BirliğiK.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 3 ÜNCÜ MÜHT.BLG.K.LIĞI 31 İNCİ MÜHT.BL.K.LIĞI / SİVAS MERKEZ / SİVAS

Elmacılar toplansın
  • bende varımmm bakımmm
  • Selamın aleyküm tertipler bende adanadan geliyorum. Usta birliğimde İstanbul Tuzla
  • Eğitim Birliği15 İNCİ P.EĞT.TUG.KH. VE KH.BL. / AMASYA MERKEZ / AMASYA

2 NCİ KOR.İS.A. KÖPRÜCÜ TB.KH. VE KH.HİZ.BL. / ÇANAKKALE GELİBOLU / ÇANAKKALE

hayırlısı hakkımızda :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysntm -- 25 Nisan 2014; 12:46:59 >
  • Benim de usta birligi istanbul/eyup hayirlisi olsun arkadaslar
  • Esas Birliği4 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. B TİPİ GIDA KONT.MFZ. / EDİRNE KEŞAN / EDİRNE

Keşan var mı beyler Keşan :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.